Menu

home Nordvest - Emdrup

Åbningstider

 • *Telefonisk henvendelse mellem kl. 10 og 17
Luk åbningstider

Velkommen hos home Nordvest-Emdrup

home Nordvest – Emdrup er en velbeliggende ejendomsmæglerforretning på et travlt handelsstrøg. Vi er områdets mest erfarne ejendomsmægler, og vi har et tæt samarbejde med Home Nørrebro - Sammen er vi markedsledende og bedst sælgende for vores område.

Hos home Nordvest - Emdrup har vi hele tiden mange slags boliger til salg. Boligerne inkluderer henholdsvis villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse og projektsalg. Vores dygtige ejendomsmæglere er specielt godt bekendte med områderne: Utterslev, Utterslev Mose, Utterslev Torv og Holberg kvarteret. Alle boligerne, vi har til salg, kan findes på home.dk og i vores forretning.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring os, eller du har brug for en snak om boligmarkedet, så er du velkommen til at ringe eller til at sende en mail til os. Du er også meget velkommen til at komme forbi forretningen og møde os.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Jeg er blevet holdt i hånden fra dag et

  "Indledningsvis var jeg skeptisk for at sælge min lejlighed via home, da jeg ikke havde hørt positiv feedback om andre home afdelinger via mit netværk. Når man skal sælge er det utrolig vigtigt at have tillid til sin ejendomsmægler og have en følelse af, at de har styr på tingene, og kunden bliver prioriteret. Jeg må sige, at det var en fornøjelse at sælge min lejlighed via home Nordvest Emdrup. Jeg er løbende blevet opdateret omkring forløbet og er faktisk blevet holdt i hånden fra dag 1 til salget blev afsluttet. Specielt tak til Natasa Pajkovic og Birgitte Krogh. Jeg kan varmt anbefale home Nordvest Emdrup".

  Majid Khan

 • Stor ros til home Nordvest/Emdrup

  "Når man skal sælge en lejlighed og ikke er sikker på lovgivning, procedurer, økonomi osv. er det enormt vigtigt at have tillid til sin ejendomsmægler. Jeg har gennem hele salgsforløbet haft en god dialog med home Nordvest/Emdrup og har følt stor sikkerhed for, at de varetog mine interesser bedst muligt. De er meget professionelle og har haft styr på alle arbejdsgange i forbindelse med vores salg. Salget gik meget hurtigt og sagen blev afsluttet til stor tilfredsstillelse for mig. Kan varmt anbefale dem til dit fremtidige salg".

  Steen Jakobsen

 • home har klaret det hele til UG

  "Der gik kun 14 dage fra vi indgik aftale om salg af vores lejlighed til home havde en køber. Teamet i home Nordvest/Emdrup har alle ydet en super indsats. God løbende opdatering og tilbagemeldinger. De har sørget for kontakt til lejer og selv aftalt tider for åbent hus og fremvisninger. Vi har stort set ikke selv været indover. home har klaret det hele til UG. Vi kan varmt anbefale home Nordvest/Emdrup."

  Flemming Petersen

 • Superfin og bekymringsfri oplevelse

  "Der gik ikke meget mere end 1 måned fra aftaleindgåelse med home, før min lejlighed i Nordvest var solgt - og endda over prisen! Igennem hele forløbet har teamet i home Nordvest/Emdrup sørget for at holde mig - og min lejer, der stadig boede i lejligheden - fuldt opdateret omkring fremvisninger og proces i øvrigt, og de har helt overordnet set sørget for, at hele oplevelsen har været superfin og frem for alt bekymringsfri, ligesom at jeg har haft en følelse af at være i absolut gode hænder. Bedste anbefalinger herfra".

  Karina Schramm

 • Hele vejen igennem en meget positiv oplevelse

  "Jeg købte en forældrekøbslejlighed til min søn hos home Nordvest. Hele vejen igennem en meget positiv oplevelse. Mæglerens nærværende personlige service og en hurtig og effektiv ekspedition af alt papirarbejdet, gjorde at vi følte os trygge hele vejen igennem købet. Tak for en virkelig professionel handel".

  Peter M. Møller

 • Samarbejdet med home har været en meget positiv oplevelse

  "Samarbejdet med home Nordvest har været en meget positiv oplevelse. De er lydhøre overfor ønsker til salget og råder fint i forbindelse hermed. Det udarbejdede materialet omkring lejligheden samt aftalen omkring salgsforløbet har været meget tilfredsstillende. Undervejs er jeg blevet godt orienteret omkring fremvisninger og køberinteresse. Selve salget blev gennemført på mindre end 2 måneder fra min første henvendelse til dem. Al praktisk arbejde er blevet flot varetaget af home dvs. at jeg blot har skulle tage stilling der, hvor det har været nødvendigt og ellers overlade alt andet til dem (kommune, bank, advokat etc.). Jeg kan derfor absolut anbefale Home Nordvest her ud fra min egen erfaring".

  Tom

 • Det blev et lynsalg!

  "Hos home Nordvest oplevede vi kun søde og kompetente mæglere, som vi altid kunne komme i kontakt med. De havde et tydeligt kendskab til markedet og satte derfor den rigtige pris, så det blev et lynsalg".

  Signe

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.