Menu

home Nordvest - Emdrup

Åbningstider

 • *Telefonisk henvendelse mellem kl. 10 og 17
Luk åbningstider

Velkommen hos home Nordvest-Emdrup

home Nordvest – Emdrup er en velbeliggende ejendomsmæglerforretning på et travlt handelsstrøg. Vi er områdets mest erfarne ejendomsmægler, og vi har et tæt samarbejde med Home Nørrebro - Sammen er vi markedsledende og bedst sælgende for vores område.

Hos home Nordvest - Emdrup har vi hele tiden mange slags boliger til salg. Boligerne inkluderer henholdsvis villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse og projektsalg. Vores dygtige ejendomsmæglere er specielt godt bekendte med områderne: Utterslev, Utterslev Mose, Utterslev Torv og Holberg kvarteret. Alle boligerne, vi har til salg, kan findes på home.dk og i vores forretning.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring os, eller du har brug for en snak om boligmarkedet, så er du velkommen til at ringe eller til at sende en mail til os. Du er også meget velkommen til at komme forbi forretningen og møde os.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hele vejen igennem en meget positiv oplevelse

  "Jeg købte en forældrekøbslejlighed til min søn hos home Nordvest. Hele vejen igennem en meget positiv oplevelse. Mæglerens nærværende personlige service og en hurtig og effektiv ekspedition af alt papirarbejdet, gjorde at vi følte os trygge hele vejen igennem købet. Tak for en virkelig professionel handel".

  Peter M. Møller

 • Samarbejdet med home har været en meget positiv oplevelse

  "Samarbejdet med home Nordvest har været en meget positiv oplevelse. De er lydhøre overfor ønsker til salget og råder fint i forbindelse hermed. Det udarbejdede materialet omkring lejligheden samt aftalen omkring salgsforløbet har været meget tilfredsstillende. Undervejs er jeg blevet godt orienteret omkring fremvisninger og køberinteresse. Selve salget blev gennemført på mindre end 2 måneder fra min første henvendelse til dem. Al praktisk arbejde er blevet flot varetaget af home dvs. at jeg blot har skulle tage stilling der, hvor det har været nødvendigt og ellers overlade alt andet til dem (kommune, bank, advokat etc.). Jeg kan derfor absolut anbefale Home Nordvest her ud fra min egen erfaring".

  Tom

 • Det blev et lynsalg!

  "Hos home Nordvest oplevede vi kun søde og kompetente mæglere, som vi altid kunne komme i kontakt med. De havde et tydeligt kendskab til markedet og satte derfor den rigtige pris, så det blev et lynsalg".

  Signe

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.