home Nordvest - Emdrup billede
 • Frederiksborgvej 13
 • 2400 København NV
Luk åbningstider

Velkommen hos home Nordvest-Emdrup - din lokale ejendomsmægler

home Nordvest – Emdrup er en velbeliggende ejendomsmæglerforretning på et travlt handelsstrøg. Vi er områdets mest erfarne ejendomsmægler, og vi har et tæt samarbejde med Home Nørrebro - Sammen er vi markedsledende og bedst sælgende for vores område.

Mange forskellige boligtyper til salg

Hos home Nordvest - Emdrup har vi hele tiden mange slags boliger til salg. Boligerne inkluderer henholdsvis villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse og projektsalg. Vores dygtige ejendomsmæglere er specielt godt bekendte med områderne:

Utterslev

Utterslev Mose

Utterslev Torv

og Holberg kvarteret.

Alle boligerne, vi har til salg, kan findes på home.dk og i vores forretning.

Grundig og uvildig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring os, eller du har brug for en snak om boligmarkedet, så er du velkommen til at ringe eller til at sende en mail til os. Du er også meget velkommen til at komme forbi forretningen og møde os.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 32 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for et meget aktivt salg

  ”Stor ros til home Nordvest/Emdrup. Jeg vil hermed sige tak til home for et meget aktivt salg af vores lejlighed. Natasa arbejdede meget intensivt med mange fremvisninger, så det lykkedes at få lejligheden solgt. Vi havde forinden haft lejligheden til salg hos en anden mægler i et halvt år uden resultat. Men med det aktive arbejde fra Natasa lykkedes det meget hurtigt".

 • Solgt efter kun 14 dage

  “Lige fra det allerførste møde med home i forbindelse med vurderingen af min lejlighed, følte jeg mig i dygtige og kompetente hænder. Igennem hele salgsprocessen er det kun blevet bekræftet; alle deadlines blev overholdt, tilbagemeldingerne på fremvisninger og åbent hus kom med det samme, og den generelle kommunikation fra både mægler og administrativt personale har været skarp. Efter kun 14 dage var min lejlighed solgt. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til home som mægler”.

 • Jeg er blevet holdt i hånden fra dag et

  "Indledningsvis var jeg skeptisk for at sælge min lejlighed via home, da jeg ikke havde hørt positiv feedback om andre home afdelinger via mit netværk. Når man skal sælge er det utrolig vigtigt at have tillid til sin ejendomsmægler og have en følelse af, at de har styr på tingene, og kunden bliver prioriteret. Jeg må sige, at det var en fornøjelse at sælge min lejlighed via home Nordvest Emdrup. Jeg er løbende blevet opdateret omkring forløbet og er faktisk blevet holdt i hånden fra dag 1 til salget blev afsluttet. Specielt tak til Natasa Pajkovic og Birgitte Krogh. Jeg kan varmt anbefale home Nordvest Emdrup".

 • Stor ros til home Nordvest/Emdrup

  "Når man skal sælge en lejlighed og ikke er sikker på lovgivning, procedurer, økonomi osv. er det enormt vigtigt at have tillid til sin ejendomsmægler. Jeg har gennem hele salgsforløbet haft en god dialog med home Nordvest/Emdrup og har følt stor sikkerhed for, at de varetog mine interesser bedst muligt. De er meget professionelle og har haft styr på alle arbejdsgange i forbindelse med vores salg. Salget gik meget hurtigt og sagen blev afsluttet til stor tilfredsstillelse for mig. Kan varmt anbefale dem til dit fremtidige salg".

 • home har klaret det hele til UG

  "Der gik kun 14 dage fra vi indgik aftale om salg af vores lejlighed til home havde en køber. Teamet i home Nordvest/Emdrup har alle ydet en super indsats. God løbende opdatering og tilbagemeldinger. De har sørget for kontakt til lejer og selv aftalt tider for åbent hus og fremvisninger. Vi har stort set ikke selv været indover. home har klaret det hele til UG. Vi kan varmt anbefale home Nordvest/Emdrup."

 • Superfin og bekymringsfri oplevelse

  "Der gik ikke meget mere end 1 måned fra aftaleindgåelse med home, før min lejlighed i Nordvest var solgt - og endda over prisen! Igennem hele forløbet har teamet i home Nordvest/Emdrup sørget for at holde mig - og min lejer, der stadig boede i lejligheden - fuldt opdateret omkring fremvisninger og proces i øvrigt, og de har helt overordnet set sørget for, at hele oplevelsen har været superfin og frem for alt bekymringsfri, ligesom at jeg har haft en følelse af at være i absolut gode hænder. Bedste anbefalinger herfra".

 • Hele vejen igennem en meget positiv oplevelse

  "Jeg købte en forældrekøbslejlighed til min søn hos home Nordvest. Hele vejen igennem en meget positiv oplevelse. Mæglerens nærværende personlige service og en hurtig og effektiv ekspedition af alt papirarbejdet, gjorde at vi følte os trygge hele vejen igennem købet. Tak for en virkelig professionel handel".

 • Samarbejdet med home har været en meget positiv oplevelse

  "Samarbejdet med home Nordvest har været en meget positiv oplevelse. De er lydhøre overfor ønsker til salget og råder fint i forbindelse hermed. Det udarbejdede materialet omkring lejligheden samt aftalen omkring salgsforløbet har været meget tilfredsstillende. Undervejs er jeg blevet godt orienteret omkring fremvisninger og køberinteresse. Selve salget blev gennemført på mindre end 2 måneder fra min første henvendelse til dem. Al praktisk arbejde er blevet flot varetaget af home dvs. at jeg blot har skulle tage stilling der, hvor det har været nødvendigt og ellers overlade alt andet til dem (kommune, bank, advokat etc.). Jeg kan derfor absolut anbefale Home Nordvest her ud fra min egen erfaring".

 • Det blev et lynsalg!

  "Hos home Nordvest oplevede vi kun søde og kompetente mæglere, som vi altid kunne komme i kontakt med. De havde et tydeligt kendskab til markedet og satte derfor den rigtige pris, så det blev et lynsalg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller