Menu

home Helsinge-Græsted

Åbningstider

  • Møder på andre tider aftales gerne. Bare ring/mail
Luk åbningstider

Velkommen hos home Helsinge-Græsted

Hos home Helsinge-Græsted har vi et tæt samarbejde med flere home forretninger i hele Gribskov kommune. Samarbejdet mellem de fire forretninger gør os til en stærk partner i din bolighandel. Vi har et bredt netværk af købere og sælgere, og vi har altid en ejendomsmægler parat til at sælge din bolig eller til at hjælpe dig med at finde et nyt sted at bo.

Har du ikke tid til at mødes eller se på hus i forretningens åbningstid, så finder vi altid en løsning på det også.

Vi sælger villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde og landejendomme. Det gælder hele kommunen – og mere præcist er vi på hjemmebane i: Helsinge, Gilleleje, Græsted, Ramløse, Vejby, Annisse, Tisvildeleje, Rågeleje, Esbønderup, Esrum, Mårum, Kagerup, Tibirke, Holløselund og Vejby Strand. Find boliger til salg på home.dk eller kom ind i forretningen og se vores mange flotte og spændende boliger, som vi har til salg i ovennævnte områder.

Flere af os er født og opvokset i området og på erfaringssiden kan vi også fremhæve flere med over 25 år som mæglere og forretninger, der har været på stedet i over 50 år.

Vi tilbyder også Køberrådgivning, så du kan få kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig – også hos andre mæglere. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Har vi vækket din interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores dygtige ejendomsmæglere. Vi ser dig meget gerne til et uforpligtende møde i vores dejlige lyse lokaler – og vi har altid kaffe på kanden. Kig ind!

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Hurtigere salg end forventet

    Vi er super tilfredse med hele forløbet. Vi var enige om prisfastsættelsen, og huset blev solgt på bare 110 dage - meget hurtigere end forventet og med et mindre afslag. God dialog med mægler og fin kontakt via mail og tlf., da vi opholdt os i udlandet det meste af salgsperioden. Kan kun anbefale Home Helsinge og deres medarbejdere.

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo