Menu

home Hillerød

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hillerød - din lokale ejendomsmægler

Hos home Hillerød består vi af et team af engagerede mæglere, som alle har et bredt lokalkendskab.

Vi tilbyder byens bredeste markedsføring af din bolig, det betyder, at din bolig bliver vist i vores boligforretning, i lokalavisen og på de sociale medier m.m.

Hos home Hillerød sætter vi pris på personlig betjening. Derfor prøver vi så vidt muligt at arrangere det sådan, at det er den samme ejendomsmægler, der står for dit salg gennem hele forløbet, dvs. alle møder, fremvisninger og udfærdigelse af papirer ved det endelige salg osv.

Topprofessionelle ejendomsmæglere

Alle vores ejendomsmæglere er topprofessionelle og veluddannede, og de har deres daglige gang i Lone Bøegh Henriksens 11 forretninger i Hillerød, Kgs. Lyngby, Virum, Holte, City, Bagsværd, Søborg, Herlev, Teglholmen, Ballerup, Smørum samt i vores Servicecenter. Det sker for at sikre et tæt samarbejde mellem de ni filialer og for at styrke mæglerens tilknytning til hele lokalområdet.

home køberrådgivning

Vi tilbyder naturligvis også home køberrådgivning. Finder du boligen hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home, Lone Bøegh Henriksen, har vi en køberrådgiver, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Vi har et stort køberkartotek. Her kan du danne dig et overblik over boliger i dit område, som har din interesse. Du kan også besøge vores boligforretning på Nordstensvej 9 i Hillerød og se udvalget af vores nye og spændende boliger, som vi har til salg i:

Hillerød

Hillerød øst

Hillerød Syd

Hillerød Nord

Holmene

Tulstrup

Nr. Herlev

Hanebjerg

Alsønderup

Bendstrup

og St. Lyngby m.fl.

Hos home samler vi fordelene ved at have salg/køb af private boliger samt erhverv under samme tag. Uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen og få en snak med vores ejendomsmægler omkring dine boligdrømme. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • God opfølgning - vi var aldrig i tvivl om status

    "Claus har været med hele vejen igennem salg af vores lejlighed. Han har været en kompetent og tålmodig person, som har svaret på alle spørgsmål, vi har haft. Han har også været rigtig god til at følge op på tingene, så vi aldrig har været i tvivl om status. Alt i alt har han var med at gøre os trygge omkring hele processen af salget af vores lejlighed".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller