Menu

home Hornbæk

Åbningstider

 • Møder på andre tider aftales gerne. Bare ring/mail
Luk åbningstider

Velkommen hos home Hornbæk

Hos home Hornbæk er vi en del af et stærkt team med fire forretninger med samme ejere. Det giver dig en særligt god partner i din bolighandel med et bredt netværk til mange købere og sælgere. Og vi har altid en ejendomsmægler parat til at sælge din bolig eller til at hjælpe dig med at finde et nyt sted at bo.

Har du ikke tid til at mødes indenfor forretningens åbningstid, så finder vi altid en løsning på det. Bare ring eller mail.

Vores forretninger har solgt sommerhuse og helårsboliger i over 50 år og flere af vores mæglere har over 25 års erfaring. Hos home Hornbæk har vi helt sikkert en bolig, der vækker din interesse samt et par gode råd til din bolighandel. Vi sælger villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde og landejendomme i både Helsingør og Gribskov kommune – mere præcist er vi stærke i: Hornbæk, Ålsgårde, Dronningmølle, Munkerup, Hellebæk, Tikøb, Esrum, Borsholm, Havreholm, Villingerød. Find boliger til salg på home.dk eller kom ind i forretningen og se de mange flotte og spændende boliger, som vi har til salg i ovennævnte områder.

Vi kan også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig – også når det er hos andre mæglere. Vi har nemlig egen veluddannet Køberrådgiver. Køberrådgivning tilbydes af en erfaren ejendomsmægler, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med os om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Har vi vækket din interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak her i forretningen midt i hovedgaden – og vi har altid kaffe klar. Kig ind!

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Særdeles hurtig handel

  "Mikkel Friis har med professionel tilgang og stort overblik været en særdeles god støtte i en særdeles hurtig handel, fra besigtigelse 04.01.2016 til overtagelse 01.02.2016. Jeg kan give home Hornbæk og Mikkel Friis de bedste anbefalinger som professionel sparringspartner ved ejendomssalg".

  Stig Ryholm Duvier

 • Stor proaktivitet og fair behandling

  "Vi har netop afsluttet salget af vores sommerhus i Nordsjælland, hvor vi har haft home som ejendomsmægler. Det har fra ende til anden været en rigtig god oplevelse, og vi har oplevet en stor proaktivitet og fair behandling. Ikke mindst har alt omkring praktikken i selve salget været en fornøjelse – lige fra papirarbejdet til nøgleoverdragelse - så vi kan kun anbefale home i Nordsjælland i forhold til salg af ejendom".

  Jesper

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.