home Hornbæk billede
 • Ndr. Strandvej 355
 • 3100 Hornbæk
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter København Nord v/ Servicecenter København Nord A/S

Velkommen hos home Hornbæk

Hos home Hornbæk er vi en del af et stærkt team med fire forretninger med samme ejere. Det giver dig en særligt god partner i din bolighandel med et bredt netværk til mange købere og sælgere. Og vi har altid en ejendomsmægler parat til at sælge din bolig eller til at hjælpe dig med at finde et nyt sted at bo.

Har du ikke tid til at mødes indenfor forretningens åbningstid, så finder vi altid en løsning på det. Bare ring eller mail.

Vores forretninger har solgt sommerhuse og helårsboliger i over 50 år og flere af vores mæglere har over 25 års erfaring. Hos home Hornbæk har vi helt sikkert en bolig, der vækker din interesse samt et par gode råd til din bolighandel. Vi sælger villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde og landejendomme i både Helsingør og Gribskov kommune – mere præcist er vi stærke i: Hornbæk, Ålsgårde, Dronningmølle, Munkerup, Hellebæk, Tikøb, Esrum, Borsholm, Havreholm, Villingerød. Find boliger til salg på home.dk eller kom ind i forretningen og se de mange flotte og spændende boliger, som vi har til salg i ovennævnte områder.

Vi kan også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig – også når det er hos andre mæglere. Vi har nemlig egen veluddannet Køberrådgiver. Køberrådgivning tilbydes af en erfaren ejendomsmægler, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med os om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Har vi vækket din interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak her i forretningen midt i hovedgaden – og vi har altid kaffe klar. Kig ind!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 88 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Stor, stor ros til dig som mægler

  "Kære Louise - jeg vil sige tak for din fantastiske service, tålmodighed, arrangement og de mange telefonsamtaler vi har haft, i forbindelse med vores huskøb. Du har været en stor hjælp hele vejen igennem, så huset kunne blive vores. Stor, stor ros til dig som mægler hos home Hornbæk. Vi vil helt klart anbefale dig/jer til andre som enten skal sælge hus eller kigger på hus".

 • Professionel service gennem hele forløbet

  "Vi har været meget tilfredse med home Hornbæk i f.m. salget af vores sommerhus. Der blev ydet professionel service gennem hele forløbet, herunder altid umiddelbare tilbagemeldinger efter fremvisninger. Alle medarbejdere var yderst imødekommende, når vi henvendte os. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi bestemt kan anbefale".

 • God kommunikation fra begyndelse til slut

  "Jeg synes, at forløbet gik forbavsende glat og hurtigt. Kommunikationen var god fra begyndelse til slut, der var ikke tvivl i forbindelse med arbejdsgangen. Du var meget flink til at underrette mig m.h.til fremvisningerne. Tak for det og din venlige måde at være på".

 • Jeg har altid fået svar og hurtig hjælp

  "Jeg er rigtig godt tilfreds. Der har været mange fremvisninger lige fra start, i modsætning til en anden lokal ejendomsmægler, som ikke gjorde ret meget. I har været gode til at orientere mig i forløbet, så jeg hele tiden har kunne følge med. Og hver gang jeg har ringet til jer, har jeg fået svar og hurtig hjælp - så jeg er godt tilfreds".

 • Særdeles hurtig handel

  "Mikkel Friis har med professionel tilgang og stort overblik været en særdeles god støtte i en særdeles hurtig handel, fra besigtigelse 04.01.2016 til overtagelse 01.02.2016. Jeg kan give home Hornbæk og Mikkel Friis de bedste anbefalinger som professionel sparringspartner ved ejendomssalg".

 • Stor proaktivitet og fair behandling

  "Vi har netop afsluttet salget af vores sommerhus i Nordsjælland, hvor vi har haft home som ejendomsmægler. Det har fra ende til anden været en rigtig god oplevelse, og vi har oplevet en stor proaktivitet og fair behandling. Ikke mindst har alt omkring praktikken i selve salget været en fornøjelse – lige fra papirarbejdet til nøgleoverdragelse - så vi kan kun anbefale home i Nordsjælland i forhold til salg af ejendom".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller