home Stenløse - Ølstykke billede
 • Egedal Centret 11
 • 3660 Stenløse
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Roskilde v/ Fystro og Pedersen

Velkommen hos home Stenløse-Ølstykke

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Stenløse-Ølstykke.

Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi er den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Stenløse/Ølstykke får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende online annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Stenløse/Ølstykke mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i forbindelse med dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

 

Vi er dit lokale ejendomsmæglerteam – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 41 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for et hurtigt og godt salg

  ”Da vores hus i Ølstykke skulle sælges med lang overtagelse, løftede home Stenløse- Ølstykke opgaven fuldt ud tilfredsstillende. Vi oplevede at teamet sørgede for, at vi hele tiden følte os opdateret, og vi modtog god sparring og feedback under hele processen. Vi vil til enhver tid anbefale andre, at sætte til salg gennem home. Tak for et hurtigt og godt salg.”

 • Vi er glade for, at home hjalp os i mål med hussalget

  ”Vi kan næsten ikke få armene ned! Vi er utroligt glade for, at home hjalp os i mål med hussalget – og vi føler i den grad, at vi blev lyttet til og har fået super imødekommende, nærværende og professionel rådgivning. Vi valgte home, da vi tidligere har både købt og solgt gennem home Stenløse – Ølstykke. Derfor havde vi i forvejen gode erfaringer. Også denne gang er vi ovenud tilfredse med det store arbejde, som de præsterer at være tovholdere på. Vi oplevede, at de var meget proaktive omkring vores hussalg, og sindssygt gode til at forklare hver eneste ting, så vi forstod alle detaljer, selvom man ikke har forstand på juraen og alt det tekniske omkring et boligsalg. Det var så rart, at vi bare vidste der blev taget professionel hånd om det hele fra home’s side, så forløbet foregik snorlige. Hele teamet fortjener stor ros og får vores varmeste anbefalinger."

 • Meget positiv oplevelse

  "Fuldt ud tilfredse med hele forløbet hos home Stenløse/Ølstykke og mæglerens professionelle håndtering. God opfølgning på fremvisninger. Meget positiv oplevelse".

 • Skiftet til home førte til hurtigt salg

  ”Efter 8 måneder hos anden mægler, havde vi mistet modet lidt og troen på, at vi kunne få solgt, men det blev hurtigt lavet om, da vi valgte at skifte til home. Der gik lidt over en uge, så var huset solgt. Den arbejdsiver og entusiasme der bliver lagt for døren hos home, skal man lede længe efter. Vores bedste anbefalinger til det friske og engagerede team, I er, hos home”

 • Solgt på 11 dage

  ”home Stenløse - Ølstykke er en virksomhed, hvor man som kunde mærker stor professionalisme og utroligt højt engagement i hele teamet. 11 dage skulle der til, så var huset solgt til vores fulde tilfredshed. En måned senere havde vi i familien et hus mere, der skulle sælges, og her kunne vi notere os, solgt på 2 dage. - Ja du læste rigtigt. 2 dage, så var der skrevet købsaftaler. home Stenløse kan deres metier og vi medgiver virksomheden de varmeste anbefalinger”.

 • home Stenløse gør absolut en forskel

  "Hvis der er noget der virkelig kræver tillid, så må det være forholdet mellem en sælger af en ejendom, og den mægler man har valgt. Da vi skulle sælge vores bolig/hjem gennem 17 år, oplevede vi meget hurtigt, hvad en mægler magter, når han har lokalkendskabet og indsigten i lokalområdets kvaliteter. Troels og Martin er vedholdende i kontakten, de er målrettet i forhold til opgaven og så er de behagelige i deres omgang med andre. De er yderst professionelle i deres tilgang til opgaven. Vi føler os i høj grad set og hørt og værdsætter deres professionelle bistand. De gør absolut en forskel"

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller