Menu

home Hørsholm - Rungsted

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Hørsholm - Rungsted

home Hørsholm-Rungsted er en ejendomsmægler med speciale i Hørsholm kommune. Forretningen har eksisteret i mere end 25 år og er derfor godt forankret i byen.

Hos home Hørsholm–Rungsted er vi meget stolte af vores store netværk af tilfredse købere og sælgere, og vi har altid et bredt udvalg af boliger og ejendomme til salg. Vi sælger villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse, boligprojekter, landejendomme og fritidsgrunde.

Boligerne kan du se i forretningen eller på home.dk – Du er altid velkommen til at ringe, maile eller til at komme forbi forretningen. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i alle bolighandlens faser.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Foruden forretningen i Hørsholm har vi også home Nivå-Kokkedal, så når du vælger home Hørsholm får du - udover en ejendomsmægler med 30 års mæglererfaring - også 2 udstillingssteder. Overvejer du at sælge din bolig? Så kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hurtigt og smertefrit salg

  "Fra begyndelsen til slutningen af processen er jeg blevet mødt af meget professionelle ejendomsmæglere, som jeg har haft positive dialoger med, ikke mindst vedr. fastsættelsen af udbudsprisen. Medarbejderne var meget venlige og imødekommende, og problemer - om nogle - blev hurtigt løst. Det var bemærkelsesværdigt, at ejendommen i princippet blev solgt efter kun fem dages avertering i pressen og på ejendomsmæglerens hjemmeside samt én fremvisning og et åbent hus. Salgsprisen var ca. 3,5 % over udbudsprisen. Årsagen, til at salget forløb så hurtigt og smertefrit, kan man kun gisne om, men min opfattelse er, at dette væsentligst skyldes ejendomsmæglernes store erfaring, hvad angår udarbejdelse af udbudsmateriale, og positive attitude overfor mulige købere samt selvfølgelig, at den endelige køber var meget interesseret i at overtage netop denne ejendom".

  Niels Gernow

 • Solgt på først åbent hus

  "Da vores barndomshjem skulle sælges kontaktede vi home. Vi havde en fin kommunikation med ejendomsmægleren. Vi havde planlagt at istandsætte ejendommen inden et salg, men blev rådet til at prissætte ejendommen fornuftigt, således at køber selv kunne stå for opfriskningen. Ejendommen skulle ryddes, før den kunne fremvises for kunder, men mægleren gik alligevel straks i gang med at orientere potentielle kunder om ejendommen. Dette resulterede i flere fremvisninger og 1 uge efter første annoncering på internettet blev ejendommen solgt. Vi er meget tilfredse med home's professionelle håndtering af salget".

  Liselotte Andersen

 • Mægler klarer både salg og køb

  "Efter mange overvejelser tog vi den svære beslutning at sælge vores bolig vi havde nydt gennem 30 år. Vi måtte erkende, at vi ikke længere magtede at holde både bolig og have som vi gerne ville. Vi begyndte derfor at se på andre boliger, og mødte her mægleren fra home, som tilbød os en vurdering af vores ejendom. Vi føler, at vi valgte den rigtige mægler. Vi blev løbende orienteret om aktiviteterne omkring salget. Efter store overvejelser lyttede vi til mæglerens råd om at regulere ca. 8,5%. Ejendommen blev herefter solgt på første Åbne Hus. Vi har nu købt en ny bolig gennem home og kan kun anbefale home, som har "holdt os i hånden" under begge vores handler".

  Jens Christian Rasmussen

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.