home Nivå - Kokkedal billede
 • Niverød Kongevej 5
 • 2990 Nivå
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Solrød v/ Mørch & Partnere A/S

Velkommen hos home Nivå-Kokkedal

home Nivå – Kokkedal er den bedst sælgende ejendomsmæglerforretning i Nivå og Kokkedal og hele Fredensborg Kommune. Vores ejendomsmæglere bor alle lokalt og har derfor altid et godt indblik i det lokale boligmarked. Forretningen har eksisteret i 30 år, og på den baggrund er vi godt forankret i byen og har et solidt køberkartotek samt en stor kundekontakt.

Hos home Nivå – Kokkedal sigter vi efter et højt serviceniveau. Vores medarbejderstab er altid positive og målrettede – det vil du opleve, når du har haft en dialog med os. Mange af vores kunder er familier, der har købt og solgt flere gange hos os. Vi er stolte af at være et ejendomsmæglerteam, som vores kunder husker og vender tilbage til.

Boligerne, vi har til salg, kan findes i: Vejenbrød, Fredensborg, Humlebæk, Gamle Nivå og i Karlebo. Se boligerne på vores webside eller i vores forretning. Overvejer du at sælge din bolig? Så kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 27 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Personlig og professionel forhandling gennem hele processen

  "Jeg har været glad for at handle med home. Der har igennem hele processen været en personlig og professionel forhandling. Og jeg er bare glad for, at det var mig der endte med lejligheden. Det bliver en god base for mig og mine 2 drenge".

 • Det har været trygt at være førstegangskøbere

  "Vi har været meget glade for home, det har været trygt for nogle førstegangskøbere som os. Især Charlotte Torp har været suveræn til at underrette os igennem hele processen, og det har været guld værd. Kæmpe anbefaling herfra".

 • Vi er super tilfredse med home

  ”Vi er super tilfredse med home Nivå! Alle har ydet en kæmpe indsats for at vi fik solgt vores hus hurtigt og til en bedre pris end forventet".

 • Vi blev kyndigt hjulpet gennem købsprocessen

  ”I en hurtig hushandel på kun fjorten dage er der mange ting at holde styr på, på kort tid. Medarbejdere hos home Nivå har kyndigt hjulpet os trygt igennem købsprocessen, og myhome giver et suverænt digitalt overblik over frister, dokumenter og beskeder".

 • Altid imødekommende og meget behjælpelig mægler

  ”En stor personlig tak til Charlotte, som altid var imødekommende og meget behjælpelig meget vores første huskøb".

 • Korrekt fastsat pris førte til hurtigt salg

  "At sælge vores hus gennem home Nivå-Kokkedal, har været en god oplevelse. Vi har fået kompetent rådgivning og en pris, der blev sat korrekt, hvilket medførte et hurtigt salg på under to uger. Vi er meget tilfredse."

 • Tak for kompetent behandling

  "Tak for kompetent og tillidsvækkende behandling i forbindelse med vores køb af hus i Åtoften til alle medarbejdere i home Nivå- Kokkedal".

 • Det var prof salg, fagligt funderet og på alle måder hjælpsomt

  "home i Nivå har stået for salg af min bolig. Det var prof salg, fagligt funderet og på alle måder hjælpsomt. Når man skal sælge og flytte til ny bolig, er alting uoverskueligt og rodet. Her var I superfine, så jeg kunne følge med i det hele. Tak for godt arbejde".

 • Fantastisk positivt team

  "Jeg har oplevet et fantastisk positivt team hos home. Jeg har følt mig opdateret, og lyttet til i forbindelse med mit køb, og fleksibiliteten med fremvisningerne har været i top. 5 stjerner herfra".

 • Professionel, imødekommende og pålidelig

  ”Vi har som købere været utrolig glade for Charlottes håndtering af sagen. Professionel, imødekommende og pålidelig. Vi har egentlig ikke tænkt på Charlotte som sælgers "mand". Hun er empatisk og har en medrivende intonation i stemmelejet. Vi var altid godt tilpasse efter en snak med Charlotte. Og sikken en finale. Rød løber, rødvin og nøgler og aflæsning medens håndværkere trippede for at komme i gang. Vi vil fluks komme til Jer, hvis vi skal sælge - gud forbyde, at det ikke bliver lige med det samme. Så hermed vores ærlige anbefaling af Jer. Fra start - flot, instruktiv og udtømmende hjemmeside med salgsopstilling, billeder og ajourførte dokumenter - over gode kontakter undervejs til omtalte finale. Tak til Charlotte og dig og hvem, der ellers har bidraget fra home”.

 • Vi har følt os trygge

  "Yderst kompetent og behjælpelig oplevelse hos Charlotte og Co. Vi har følt os trygge igennem hele forløbet. Tak for hjælpen".

 • home har været med hele vejen

  "Vores dejlige hus blev solgt ved det allerførste åbent hus, som var utrolig velbesøgt. Det blev det bl.a. pga. et grundigt forarbejde og god forberedelse af home Nivå - Kokkedal. Vores nye hus er også handlet via home, så home har været med os hele vejen. Mange tak for det!".

 • De 4 mest taknemmelige mennesker i Nivå

  "Vi vil gerne takke jer, for alt jeres hjælp, med at finde vores drømmehus. Vi er også taknemmelige for jeres gode råd ang. vores lejlighed".

 • Kompetente medarbejdere med stor viden

  "Vi har som køber haft en god oplevelse af home Nivå. I har altid haft god tid til at svare på alle vores spørgsmål. Kompetente medarbejdere med stor viden, som vi har følt os trygge ved."

 • Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb

  "Så er salget af vores hus kommet på plads og købet af Skovparken 26 ligeså. Det er fantastisk, og hurtigere end vi turde håbe på. TUSIND TAK for al jeres hjælp, engagement og forståelse for vores ønsker. Vi kunne ikke have tænkt os et bedre forløb".

 • Tusinder af tak for en tilfreds køber

  "Thank you very much for your help, patience and kindness. We were fortunate to meet you and complete everything in such a short time. Tusinder af tak".

 • Tak!

  "Tusind tak for et fantastisk godt salg".

 • Blev mødt i øjenhøjde

  "Vi blev mødt af Charlotte med stor imødekommenhed. Vi var førstegangskøbere, så for os var det rart at blive mødt i øjenhøjde, og der var ingen spørgsmål, der ikke blev besvaret med engagement og en positiv attitude. Det har været en god oplevelse for os".

 • Høj klasse. Tak for salget

  "Høj klasse. Tak for salget, Michael Svane og home Nivå. Kun ros, masser af ros pga. jeres tilgang og udførelse af salg af min bolig, rådgivning omkring købet af vores nye bolig og forløbet af salgsprocessen. Høj klasse. Tak".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller