Menu

home Nivå - Kokkedal

Luk åbningstider

Velkommen hos home Nivå-Kokkedal

home Nivå – Kokkedal er den bedst sælgende ejendomsmæglerforretning i Nivå og Kokkedal og hele Fredensborg Kommune. Vores ejendomsmæglere bor alle lokalt og har derfor altid et godt indblik i det lokale boligmarked. Forretningen har eksisteret i 30 år, og på den baggrund er vi godt forankret i byen og har et solidt køberkartotek samt en stor kundekontakt.

Hos home Nivå – Kokkedal sigter vi efter et højt serviceniveau. Vores medarbejderstab er altid positive og målrettede – det vil du opleve, når du har haft en dialog med os. Mange af vores kunder er familier, der har købt og solgt flere gange hos os. Vi er stolte af at være et ejendomsmæglerteam, som vores kunder husker og vender tilbage til.

Vi tilbyder naturligvis også home Køberrådgivning. Finder du ikke boligen hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Vi har en dygtig køberrådgiver her i butikken, som står klar til at tage en uforpligtende snak om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

I 2018 solgte vi 6 ud af 10 boliger i Nivå og har derfor en markedsandel på hele 60% - og vi kan også sælge din bolig! Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din bolig. 

Boligerne, vi har til salg, kan findes i: Vejenbrød, Fredensborg, Humlebæk, Gamle Nivå og i Karlebo. Se boligerne på vores webside eller i vores forretning. Overvejer du at sælge din bolig? Så kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering!

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home har været med hele vejen

  "Vores dejlige hus blev solgt ved det allerførste åbent hus, som var utrolig velbesøgt. Det blev det bl.a. pga. et grundigt forarbejde og god forberedelse af home Nivå - Kokkedal. Vores nye hus er også handlet via home, så home har været med os hele vejen. Mange tak for det!".

 • De 4 mest taknemmelige mennesker i Nivå

  "Vi vil gerne takke jer, for alt jeres hjælp, med at finde vores drømmehus. Vi er også taknemmelige for jeres gode råd ang. vores lejlighed".

 • Kompetente medarbejdere med stor viden

  "Vi har som køber haft en god oplevelse af home Nivå. I har altid haft god tid til at svare på alle vores spørgsmål. Kompetente medarbejdere med stor viden, som vi har følt os trygge ved."

 • Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb

  "Så er salget af vores hus kommet på plads og købet af Skovparken 26 ligeså. Det er fantastisk, og hurtigere end vi turde håbe på. TUSIND TAK for al jeres hjælp, engagement og forståelse for vores ønsker. Vi kunne ikke have tænkt os et bedre forløb".

 • Tusinder af tak for en tilfreds køber

  "Thank you very much for your help, patience and kindness. We were fortunate to meet you and complete everything in such a short time. Tusinder af tak".

 • Tak!

  "Tusind tak for et fantastisk godt salg".

 • Blev mødt i øjenhøjde

  "Vi blev mødt af Charlotte med stor imødekommenhed. Vi var førstegangskøbere, så for os var det rart at blive mødt i øjenhøjde, og der var ingen spørgsmål, der ikke blev besvaret med engagement og en positiv attitude. Det har været en god oplevelse for os".

 • Alt klappede perfekt

  "home i Nivå/Kokkedal har på rekordtid her i januar 2019 solgt vores hus til den aftalte pris. En stor og uforbeholden tak skal lyde til vores mægler og hele det team, der klarede salget. Alt klappede perfekt, og i hele forløbet var dialogen mellem os og home Nivå/Kokkedal yderst tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale at benytte sig af home Nivå/Kokkedals ekspertise, hvis man står og skal sælge".

 • Alle har gjort deres arbejde godt

  ”Vi har været rigtig glade for alle på kontoret i home Nivå. Alle har gjort deres arbejde godt. Vi vil klart anbefale dem”.

 • Høj klasse. Tak for salget

  "Høj klasse. Tak for salget, Michael Svane og home Nivå. Kun ros, masser af ros pga. jeres tilgang og udførelse af salg af min bolig, rådgivning omkring købet af vores nye bolig og forløbet af salgsprocessen. Høj klasse. Tak".

 • Jeg er meget glad og tilfreds

  "Jeg er meget glad og tilfreds. Det har været en god oplevelse at sælge hus gennem home Nivå-Kokkedal".

 • Anbefaling fra en tilfreds kunde

  "Has been an easy experience and Charlotte was extremely helpful".

 • Vi er meget glade

  "Vi har haft en fantastisk god og professionel oplevelse med køb af vores nye hjem. God og tæt kontakt med mægler Charlotte Torp. Vi vil til en hver tid anbefale at købe ejendom igennem home Nivå".

 • Anbefaling fra en tilfreds kunde

  "The best property agent we got and found a perfect and affordable apartment in Kokkedal. Thank you home and especially to Mr. Michael Svane for your immense support.”

 • Vi var i gode hænder

  "Vi fandt hurtigt det rigtige hus i Nivå, og derefter følte vi os absolut i gode hænder hos ejendomsmægler Charlotte Torp fra home, der sørgede for alt, mens vi har kunnet koncentrere os om at planlægge den forestående indflytning".

 • We got help to get the house we wanted

  "It has been a great experience with Charlotte from home Kokkedal. She could understand what we were looking for and was always willing to do extra. We would always be informed about any house thats on the market, not in the web , mostly on the first day itself. And she helped us to get the house we wanted. I can only recommend home Kokkedal and Charlotte."

 • Imødekommende og professionelle

  "Som køber har jeg oplevet home Nivå–Kokkedal som meget imødekommende og professionelle. Charlotte Torp har været meget ihærdig med at finde den rigtige bolig til mig i Mølledammen – og det lykkedes".

 • home har hjulpet med hele tre handler

  "Vi er meget tilfredse med home i Nivå – Kokkedal, der har hjulpet vores familie med hele tre handler indenfor kort tid. Hvis vi skal sælge igen, vil vi helt sikkert kontakte Michael Svane".

 • Mæglerskifte førte til hurtigt salg

  "Efter 6 måneder hos anden mægler i Hørsholm i ren solo opvisning og intet salg, besluttede jeg mig hurtigt for Kim Svane og Crew. Et valg jeg var ked af...... ikke at have taget 6 måneder tidligere. Her blev man mødt af empati, forståelse og rigtig god indsigt i markedet i bl.a. Nivå.. noget som jeg fejlagtigt troede at den anden mægler også besad. Her en lille måned efter, med 6 fremvisninger 3 bud og nu et salg senere kan jeg jo næsten ikke få mine arme ned. Tusind tak Michael for kampen... og det ekstra arbejde du har lagt i.. godt nok er Charlotte altså stadig den sødeste, men du kan dit kram og du har fået mig i mål med salget.. min anmeldelse er helt klart... lad være med at vælge andre! HOME i Nivå, er den der skal sælge boliger i Nivå".

 • Solgt og købt gennem home Nivå

  "Jeg er super tilfreds med både salget af mit hus, og da vi købte hus gennem home i Nivå. Ved de to handler har Charlotte Torp været mægler og kun ros til hende".

 • Fjerde handel

  "Godt arbejde - IGEN. Det er fjerde gang, jeg handler med Jer, og jeg har været tilfreds hver gang".

 • Utrolig tilfreds

  "Vi har været utrolig tilfredse med Charlotte og hendes måde at tackle salget og køberne på og har også fortalt sælgerne af Blomsterager 116, at de skal være så fornøjede med, at de har fået Charlotte som mægler".

 • I lever op til navnet ejendomsmægler

  "Jeg har været super tilfreds. Alle jer I teamet er meget professionelle og ordentlige. Jeg er blevet behandlet rigtig godt hele vejen igennem. Jeg har følt mig i gode hænder, da jeg har kunnet mærke, at I kender jeres fag og at I gør jer umage. Stor ros og anerkendelse til jer. I gør jeres arbejde fyldestgørende og med et menneskeligt og professionelt overskud. I lever op til navnet EJENDOMS MÆGLER. Salget er gået lynhurtig og meget nemt.”

 • It was very easy, quick and no stress

  "We are very thankful to the "home Nivå-Kokkedal" team. It was very easy, quick and no stress to buy the new house. We got really pleasant service. From the fist day until we got the key, everything was going trippingly. The biggest thanks we would like to say to Michael Svane, who helped us a lot during all period of purchase. Michael, Charlotte, Kim - You are the best!".

 • En glad og tilfreds kunde

  ”Det har været så fint. Jeg er meget glad og tilfreds – og kan klart anbefale home Nivå-Kokkedal.”

 • Hurtigt, nemt og effektivt

  "Hurtig, nemt og effektivt køb. Fik link via køberkartotek, dagen efter var huset set og "købt". Og nu glæder jeg mig bare til at flytte ind".

 • Tilfreds sælger

  "Tak for en yderst professionel mægling. Det gik jo over al forventning!".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller