home Helsingør billede
 • Kongensgade 8
 • 3000 Helsingør
Luk åbningstider

Velkommen til home Helsingør

home Helsingør er din lokale ejendomsmægler.

Hos os får du professionel og seriøs rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi er en del af home-kæden, vi har derved et tæt samarbejde med landets øvrige home forretninger.

Vi består af et kompetent og engageret team, som står klar til hjælpe dig med din bolighandel.

Stærkt lokalkendskab

Vores ejendomsmæglere har et godt lokalkendskab, og de har dermed et indgående kendskab til fritidstilbud, indkøbsmuligheder, skoler, og institutioner i lokalområdet.

Hos home Helsingør kan vi tilbyde en bred og synlig markedsføring af din bolig. Boligen bliver præsenteret i vores velindrettede boligforretning på Kongensgade 8 i Helsingør. Ligeledes bliver din bolig markedsført på internettet, herunder home.dk.

Få grundig køberrådgivning

Vi har vores egen køberrådgiver og kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning foretages af vores erfarne ejendomsmægler, der er særligt uddannet i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i:

Gurre

Nygård

Nyrup

Horserød

Skibstrup

Apperup

Rørtang

og i resten af Helsingør.

Kontakt os i dag

Kig forbi vores boligforretning, vi er tilgængelige for vores kunder på alle hverdage og søndage.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 53 boliger

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Det har været et fremragende forløb

  “Kære home Helsingør, tusind tak for salget af min lejlighed. Det har været et fremragende og til tider nervepirrende forløb med flere spændende og afgørende beslutninger, som til sidst endte med et salg. Stor ros og tak til hele kontoret for at holde fast og tro på det.”

 • Tak til home Helsingør for godt samarbejde

  ”Med et stort trompettrut siger vi tak til home Helsingør for godt samarbejde. Efter 28 år i samme bolig er det mere end vigtigt med en professionel salgs-rådgivning. Den leverede home på deres egen friske og kreative måde. Et salg af bolig går ikke af sig selv. Det kræver en god ejendomsmægler, en god bank og tålmodighed. Et nyt askeparketgulv og opsætning af nye lejede møbler i Bo Bedre stil var ikke billigt, men gjorde en forskel. Vi er sikker på at de nye ejere, ligesom os, vil få glæde af den fantastiske og helt unikke lejlighed midt på Stengade.”

 • Lejlighed blev solgt på køberkartotek

  ”Min lejlighed blev solgt på køberkartotek inden den officielt kom til salg. Yderst dygtig og meget engageret ejendomsmægler, som har øje for hvad kunderne har af boligønsker. Kan varmt anbefale home Helsingør.”

 • Efter første møde overvejede vi ikke andre mæglere

  "Vi vil sige tak for salget af vores ejendom. Vi har følt os trygge og i gode hænder gennem hele forløbet, lige fra første møde med vurdering, til underskrift af købsaftalen, samt gennemgang af denne med Sebastian (til højre på foto). Efter første møde med vurderingen, overvejede vi slet ikke andre mæglere, fordi Jacob (til venstre på foto) & home Løgstrup & Thomsen føltes som det rigtige. Nu ser vi frem til at komme videre i vores nye bolig.”

 • Det har været en fornøjelse

  "Tak til Andreas og resten af holdet og tak for et rigtig godt og professionelt forløb. Det har været en fornøjelse at benytte home Løgstrup & Thomsen til at sælge min bolig, og jeg kan kun anbefale andre der skal sælge bolig til at benytte dem."

 • En fin dag begyndte hos home Helsingør

  "D. 17/12-2017, søgte vi efter bolig i Helsingør og opsøgte ovenstående. En meget fin modtagelse af Sebastian og Mille, som nærmest havde ventet os, med deres venlige personlige aura. Vi gennemgik mulige ejerbolig tilbud og blev kl. 12:00 vist rundt i en dejlig ejerbolig På Belvederevej 12. Bød på boligen kl. 14:00 og 14:20 havde sælger accepteret. Med en juleferie imellem var alt klar fra home til overtagelse d. 5/1-2018 kl. 13:30. Fantastisk, professionel og utrolig behageligt samarbejde. Vi vil gerne komplementere for en hel igennem, faglig dygtig og erfaren rådgivning samt dygtig koordination i hele forløbet, kan varmt anbefales. Tusind tak for hjælpen."

 • Solgt på under 1 måned

  "Tobias var hudløs ærlig for 6 år siden, da vi havde vores lejlighed til salg hos anden mægler. Han mente ikke, det var et godt tidspunkt for os at sælge pga. for stort tab, og anbefalede os at vente og evt. opdatere køkken og bad. Det var derfor naturligt, at vores valg denne gang faldt på home. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Tobias var meget begejstret, da han så vores lejlighed igen, og han vurderede den til en historisk høj pris, som Gurreparken ikke er solgt for siden før krisen. Hele holdet hos home har været utrolig søde og engagerede, salgsopstilling og fotos var helt i top og indbydende, og billederne snød ikke evt. købere, hvilket også blev bemærket. Allerede 1. dag på nettet blev der booket 3 fremvisninger, og vores lejlighed blev solgt på under en måned med et symbolsk afslag på 15.000. Vi takker home for virkelig flot og hurtig og meget professionel behandling. Der er ingen tvivl om, at de brænder for det, og vi vil til en hver tid anbefale at bruge dem, hvis boligen skal sælges."

 • Godt og hurtigt salg af lejlighed

  "Tak til Jacob og resten af holdet hos home Helsingør for et godt og tilmed hurtigt salg af min lejlighed. Jeg har været fuldt tilfreds med forløbet og kan kun anbefale team home Helsingør hvis du skal ha solgt din bolig."

 • Tryg og god behandling gennem hele forløbet

  "Stor tak til Jacob fra home som gjorde et flot stykke arbejde mht. købet af vores nye lejlighed. Vi har følt os trygt og godt behandlet gennem hele forløbet og kan kun anbefale andre at købe gennem home Helsingør."

 • Forløbet sluttede med et tilfredsstillende salg

  "Stor tak til Andreas og resten at teamet hos home i Helsingør for salget af vores ejendom på Esrumvej 48. Selvom det tog lidt tid, valgte vi at holde fast, og det betalte sig i sidste ende med et tilfredsstillende salg".

 • Tak for et fantastisk samarbejde

  "Vi har haft et fantastisk samarbejde med home Helsingør omkring salget af vort dejlige hus på Ndr. Strandvej 6 og i særdeleshed med Andreas Løgstrup, som primært stod for salget, men også resten af holdet, ja det var faktisk sådan at vi nærmest føler os i familie. Vi vil derfor fortælle vidt og bredt om, hvor tilfredse vi har været med hele forløbet, og kan derfor kun på det varmeste anbefale home Helsingør til at sælge Jeres hus."

 • Tak for et godt og dybt professionelt forløb

  "Tusind tak til Sebastian og resten af holdet hos home Helsingør. Det har været et rigtig godt og dybt professionelt forløb, og vi har kun de varmeste anbefalinger tilovers."

 • Tak til et utroligt dedikeret og meget professionelt personale

  ”Jeg vil gerne sige TAK til home Helsingør, for en yderst professionel håndtering af salget af mit hus. Et utroligt dedikeret og meget professionelt personale som giver den enkelte kunde følelsen af, at netop han er deres top prioritet. TUSIND TAK til home Helsingør, som Jeg til enhver tid vil anbefale."

 • Nogen ting tager bare længere tid

  ”Nogen ting tager bare længere tid og ligesom gode vin og oste der skal modne så gik der 1007 dage før salget af Fuglebakkevej 16 gik på plads. Men, med en god portion tålmodighed og et godt arrangement lykkedes det Andreas og resten af holdet hos home at få solgt min ejendom. Tusind tak for indsatsen.”

 • Godt samarbejde førte til hurtigt salg

  "Tak for godt samarbejde. Vi er rigtig glade for at det gik så hurtigt med at få solgt ejendommen.”

 • Rigtig godt og trygt forløb

  "Jeg har været glad for samarbejdet med home Helsingør. Forløbet gik rigtig godt, og alle jeg kom i forbindelse med på kontoret har arbejdet rigtig godt sammen for at salget af min lejlighed er gået så godt som muligt. For mig har det været en tryg oplevelse at samarbejde med home Helsingør, og jeg er blevet informeret om forløbet løbende på en god og meget tilfredsstillende måde. Tak for et godt samarbejde og for et meget hurtigt salg."

 • En meget personlig og super professionel behandling

  "Med en travl hverdag der er fuldt booket op, er det en lettelse at finde en samarbejdspartner, hvor man kan læne sig tilbage og vide, at alt bliver udført i den skønneste orden.-Efter mange hushandler, både som køber og sælger, med meget blandede oplevelser, har jeg endelig fundet home i Helsingør. De udfører alle opgaver som lovet, og mere til".

 • Alle har arbejdet supergodt

  "Vi takker for et dejligt samarbejde med en god og åben dialog. Vi har haft en følelse af, at hele Helsingør kontoret har arbejdet supergodt for sagen. Og ikke mindst er vi meget glade for alle de kreative løsninger, som er opstået ved forhandlingen for at få salget på plads. Vi siger tusind tak til alle på kontoret for et godt og hurtigt salg."

 • Der var styr på vores salg

  "Vi var slet ikke i tvivl om, at home Helsingør skulle sælge vores lejlighed, home havde netop solgt 2 lejligheder i Helsingør for nær familie med stor tilfredsstillelse. Vi satte stor pris på, at salgsmaterialet var i orden, med flotte billeder af lejligheden og dens værdier. Vi blev også løbende informeret om de mange fremvisninger, og hvordan de var gået. Med andre ord var der styr på vores salg fra home's side. Så på bare 10 dage og til prisen fik home Helsingør solgt vores lejlighed - kan vi være andet end tilfredse?!!"

 • Tak for et godt salg

  "Som sælgere føler vi, at vi er blevet godt informeret både før, under og efter salget. Alt i alt et rigtig godt forløb og vi kan kun anbefale andre at benytte home Larsen Løgstrup & Thomsen - hvis der er brug for en ejendomsmægler. Tak for et godt salg!"

 • Alt er gået som ønsket

  "Jeg fik anbefalet home Helsingør af min bankrådgiver, hvilket jeg ikke har fortrudt. Det er gået som ønsket, hurtigt og effektivt. Så en stor tak til hele holdet fra Helsingør, her fra Mjølnersvej 3".

 • Solgt på kun 4 dage

  “Jeg er glad for, at jeg valgte home til at sælge min lejlighed og kan kun anbefale dem til andre. Lejligheden blev solgt på kun 4 dage, og det har været en positiv oplevelse hele vejen igennem.”

 • Solgt efter få fremvisninger

  ”Efter at have haft til salg hos en anden mægler i over et halvt år, skiftede vi til home Helsingør, som på få fremvisninger fandt en køber. De er kompetente, imødekommende og dygtige - især Sebastian skal have en stor tak for sin fantastiske indsats og for altid at stå til rådighed for os! Vi vil klart anbefale home fremover!”.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller