Menu

home Frederiksberg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Frederiksberg

home Frederiksberg har en unik placering på hjørnet af Allégade og Gammelkongevej med Frederiksberg Rådhus som nabo. Denne beliggenhed giver forretningen en god eksponering, da tusindvis af mennesker hver dag passerer forbi. Vores forretning har ligget på Allégade i mange år, og vi er derfor godt lokalt forankret.

Vi har i alt 3 forretninger, som har en central beliggenhed på Frederiksberg. Vi har et unikt samarbejde, og vi har ligeledes et solidt lokalkendskab.

Vores team består af færdiguddannede ejendomsmæglere med et højt fagligt niveau, som sidder klar til at give dig en kompetent og professionel rådgivning ved køb og salg af boliger.

Vores forretning dækker hele Frederiksberg, og vi har mange spændende og lækre boliger til salg i
Frederiksberg Have, Smallegade, Gammel Kongevej, Allégade, på Skt. Thomas Plads samt mange andre populære steder i byen.  

Home Frederiksberg har tilknyttet køberrådgiver, Rie Jakobsen, som har en baggrund fra banken, ejendomsmæglerens og juristens verden. Rie kan derfor give dig en unik og optimal rådgivning hele vejen rundt om de komplekse processer ved et boligkøb.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores ejendomsmægler på Frederiksberg på telefon: 33 23 18 18. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.