Menu

home Frederiksberg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Frederiksberg

home Frederiksberg har en unik placering på hjørnet af Allégade og Gammelkongevej med Frederiksberg Rådhus som nabo. Denne beliggenhed giver forretningen en god eksponering, da tusindvis af mennesker hver dag passerer forbi. Vores forretning har ligget på Allégade i mange år, og vi er derfor godt lokalt forankret.

Vi har i alt 3 forretninger, som har en central beliggenhed på Frederiksberg. Vi har et unikt samarbejde, og vi har ligeledes et solidt lokalkendskab.

Vores team består af færdiguddannede ejendomsmæglere med et højt fagligt niveau, som sidder klar til at give dig en kompetent og professionel rådgivning ved køb og salg af boliger.

Vores forretning dækker hele Frederiksberg, og vi har mange spændende og lækre boliger til salg i
Frederiksberg Have, Smallegade, Gammel Kongevej, Allégade, på Skt. Thomas Plads samt mange andre populære steder i byen.  

Home Frederiksberg har tilknyttet køberrådgiver, Rie Jakobsen, som har en baggrund fra banken, ejendomsmæglerens og juristens verden. Rie kan derfor give dig en unik og optimal rådgivning hele vejen rundt om de komplekse processer ved et boligkøb.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores ejendomsmægler på Frederiksberg på telefon: 33 23 18 18. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.