home Værløse

Luk åbningstider

Velkommen hos home Værløse

home Værløse er en gammel og veletableret mæglerforretning med en kraftig forankring i byen. Flere af vores ejendomsmæglere har været bosiddende i Værløse gennem flere menneskealdre. Vi elsker vores by, og det kan kunderne mærke.

Igennem alle bolighandlens faser vil du opleve en ejendomsmægler, som er hårdtarbejdende og stædig, og som, stort set, altid når i mål med en bolighandel!

Vi har et nært samarbejde med home Farum. Dette samarbejde kommer vores kunder til gode, da vi arbejder, tæt og målrettet, sammen om dit boligsalg.

Som mægler, formidler vi køb/ salg af landejendomme, rækkehuse, villaer, ejerlejligheder og boligprojekter samt helårs- og fritidsgrunde i Søndersøkvarteret, Pigekvarteret, Blomsterkvarteret, Laanshøj, Hare Skovby, Ryet og Skovby m.fl. Se boligerne på home.dk eller i vores forretning.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. 

Har du lyst til at få en uforpligtende snak med os, så tøv endelig ikke med at ringe, maile eller med at kigge forbi forretningen. Vi guider og rådgiver dig, hvad enten du går i købs- eller i salgstanker. 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 23 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Dejligt med skønne kunder der udtaler:

  Home Værløse har solgt 2 af vores ejendomme indenfor 1 år og vi har købt vores nye hjem gennem home Værløse. Vi har været meget tilfredse med alle 3 forløb og der har været en meget god dynamik, god kommunikation og super opfølgning på alle måder. Vi har haft et rigtig godt samarbejde og vi føler at vi som sælgere altid har været i fokus og at der et blevet taget hensyn til vores ønsker og behov. Vi kan anbefale home Værløse.

 • Mægleren viste en aktiv salgsindsats

  "Yes, det lykkedes. Vi har gennem en længere periode forsøgt at få vores lejlighed solgt, først hos en anden mægler, men så mødte vi Nicolai fra home Værløse, som viste høj engagement og gå på mod. Lejligheden har vi været rigtig glad for, men med familiens nuværende størrelse, er den desværre blevet en tand for lille, og vi så os nødsaget til at sælge vores dejlige lejlighed. Hele forløbet hos home Værløse har været rigtig godt, vi er løbende blevet orienteret om salget, og mægleren har vist en aktiv salgsindsats. Vi kan kun anbefale hele teamet hos home Værløse, da de alle har været venlige, serviceminded og hjælpsomme. Nu kan vi komme videre til en større bolig og starte et nyt kapitel. TAK endnu engang".

 • home Værløse - det rigtige valg

  "Da min mor kom på plejehjem, stod jeg pludselig for salget. Jeg tog mig tiden til at få besøg af tre forskellige mæglere. Mit valg faldt på home Værløse, og det har jeg været meget glad for. Det har været lige til. Jeg har faktisk intet skulle gøre, andet end at se hvordan home solgte min mors rækkehus til prisen. Selv opgaven med at få ryddet hjemmet ordner køberen. Jeg er meget glad og vil til en hver tid kunne stå ved at home Værløse er det rigtige valg af mægler".

 • De forstår at forhandle og arbejde effektivt med salget

  "Vi valgte at sætte vores hus til salg hos home Værløse, fordi de fremstod engagerede og ærlige. Lige fra start af, har vi følt, at de har taget opgaven alvorligt, hvor vi løbende er blevet informeret og har følt, at der er blevet taget hånd om vores salg. Vi ved at hele teamet har kæmpet en kamp for at få vores hussalg til at gå igennem, og vi vil til hver en tid anbefale home Værløse. De forstår at forhandle og arbejde effektivt med salget".

 • Processen er forløbet glat

  "Mit indtryk af dig fra tidligere som en ejendomsmægler, jeg kunne have tillid til gjorde, at jeg ikke indhentede tilbud fra anden mægler, idet jeg stolede på, at du kunne dit håndværk. Og det har du bevist gennem mange detaljer i det korte salgsforløb, som har været helt perfekt. Processen er forløbet glat – bortset fra vejret d. 22. nov. Men det havde du jo ikke rigtig noget med at gøre. Du afslutter et forløb med en lykkelig sælger og en ligeså lykkelig køber, hvor jeg torsdag eftermiddag er inviteret ud for at se hvordan de bor nu".

 • Valget faldt på home pga. deres gode resultater

  "Da jeg skulle sætte min lejlighed til salg, var det vigtigt for mig at vælge en mægler med et godt ry, netop derfor valgte jeg at få home Værløse ud og vurderer min lejlighed. Jeg havde flere ude, men valget faldt på på home pga. deres gode statistik på boligmarkedet, hvor de virkelig har gode resultater og et godt kendskab til lokalområdet. Da kemien mellem mægler og jeg var på plads, så jeg ingen grund til ikke at vælge home. Først var der lidt med kommunikationen og forventningsafstemning, som vi skulle have på plads, men her var Nicolai professionel og hurtig til at få lokaliseret, hvordan vi fik tingene til at stemme. Min lejlighed er nu solgt og jeg har været tilfreds med forløbet, hvor både Nicolai og teamet har ageret professionelt og engageret. Jeg takker mange gange for en god behandling og glæder mig, til at starte et nyt kapitel med min kæreste".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller