Menu

home Værløse

Luk åbningstider

Velkommen hos home Værløse

home Værløse er en gammel og veletableret mæglerforretning med en kraftig forankring i byen. Flere af vores ejendomsmæglere har været bosiddende i Værløse gennem flere menneskealdre. Vi elsker vores by, og det kan kunderne mærke.

Igennem alle bolighandlens faser vil du opleve en ejendomsmægler, som er hårdtarbejdende og stædig, og som, stort set, altid når i mål med en bolighandel!

Vi har et nært samarbejde med home Farum. Dette samarbejde kommer vores kunder til gode, da vi arbejder, tæt og målrettet, sammen om dit boligsalg.

Som mægler, formidler vi køb/ salg af landejendomme, rækkehuse, villaer, ejerlejligheder og boligprojekter samt helårs- og fritidsgrunde i Søndersøkvarteret, Pigekvarteret, Blomsterkvarteret, Laanshøj, Hare Skovby, Ryet og Skovby m.fl. Se boligerne på home.dk eller i vores forretning.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. 

Har du lyst til at få en uforpligtende snak med os, så tøv endelig ikke med at ringe, maile eller med at kigge forbi forretningen. Vi guider og rådgiver dig, hvad enten du går i købs- eller i salgstanker. 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tilfreds køber - Salget gik, som det skulle

  "Som køber er salget gået som det skal, set fra en købers side. Vi ved at Ole er sælgers mand, men han formåede alligevel at informere og lytte til os. Han er god - også set fra en købers synsvinkel"

 • home Værløse - det rigtige valg

  "Da min mor kom på plejehjem, stod jeg pludselig for salget. Jeg tog mig tiden til at få besøg af tre forskellige mæglere. Mit valg faldt på home Værløse, og det har jeg været meget glad for. Det har været lige til. Jeg har faktisk intet skulle gøre, andet end at se hvordan home solgte min mors rækkehus til prisen. Selv opgaven med at få ryddet hjemmet ordner køberen. Jeg er meget glad og vil til en hver tid kunne stå ved at home Værløse er det rigtige valg af mægler".

 • Solgt på kun 8 dage over udbudsprisen

  "Det var en stor beslutning, da vi valgte at sætte vores dejlige hus gennem de sidste 31 år til salg. Et familiemedlem anbefalede os Ole Fagermo fra home i Værløse, som har haft positive erfaringer med salg af flere boliger. Vi har fået en yderst tilfredsstillende og professionel rådgivning. Vores bolig blev solgt på kun 8 dage, så vi er ikke i tvivl om, at vi valgte den rigtige mægler. Grunden til at vi valgte at sælge vores hus er, at vi begge er blevet pensionister og ønsker en lejebolig i Værløse."

 • De forstår at forhandle og arbejde effektivt med salget

  "Vi valgte at sætte vores hus til salg hos home Værløse, fordi de fremstod engagerede og ærlige. Lige fra start af, har vi følt, at de har taget opgaven alvorligt, hvor vi løbende er blevet informeret og har følt, at der er blevet taget hånd om vores salg. Vi ved at hele teamet har kæmpet en kamp for at få vores hussalg til at gå igennem, og vi vil til hver en tid anbefale home Værløse. De forstår at forhandle og arbejde effektivt med salget".

 • Engageret team bag salget

  "Vi har boet på fiskebækvej 67 i 16 år. Vi har i længere tid planlagt, at huset skulle sælges, så vi følte os godt rustet til at starte salget. Da det kom til valget af mægler, valgte vi home Værløse, idet vi følte det var dem, som kom med en seriøs vurdering af boligen. Det var vigtigt for os at mæglerne havde lokalt kendskab, og her viste Ole sine færdigheder allerede ved først møde. Da huset kom til salg, kunne vi mærke, at det var et engageret team som stod bag salget. Vi blev løbende orienteret om forløbet, og der var god aktivitet fra mæglerens side, som aktivt sørgede for åbent hus og kontakt til kunderne. Alt i alt en rigtig god oplevelse".

 • Processen er forløbet glat

  "Mit indtryk af dig fra tidligere som en ejendomsmægler, jeg kunne have tillid til gjorde, at jeg ikke indhentede tilbud fra anden mægler, idet jeg stolede på, at du kunne dit håndværk. Og det har du bevist gennem mange detaljer i det korte salgsforløb, som har været helt perfekt. Processen er forløbet glat – bortset fra vejret d. 22. nov. Men det havde du jo ikke rigtig noget med at gøre. Du afslutter et forløb med en lykkelig sælger og en ligeså lykkelig køber, hvor jeg torsdag eftermiddag er inviteret ud for at se hvordan de bor nu".

 • home Værløse kom i mål med salget

  "Jeg har boet på ejendommen i 39 gode år, men huset blev for stort til mig alene, og jeg mente derfor, det var tid til at få nye omgivelser. Jeg valgte først at sætte huset til salg hos en anden mægler, men måtte sande, at de ikke magtede at komme i mål, og da Ole Fagermo fra home Værløse viste en proaktiv indsats i opfølgning, og teamet i home Værløse er blandt de markedsførende mæglere var tiden inde til at få nye øjne på salget. Allerede fra start var der en god aktivitet fra mæglers side, der blev løbende holdt åbent hus og opfølgningsmøder, og efter små 4 måneder kom køberne og forhandlingerne blev sat i gang. Pga. homes indsats lykkedes det at komme i mål og mit hjem gennem lang tid er nu solgt. Jeg kan kun sige at teamet i home Værløse arbejder engageret og kæmpede min sag".

 • Valget faldt på home pga. deres gode resultater

  "Da jeg skulle sætte min lejlighed til salg, var det vigtigt for mig at vælge en mægler med et godt ry, netop derfor valgte jeg at få home Værløse ud og vurderer min lejlighed. Jeg havde flere ude, men valget faldt på på home pga. deres gode statistik på boligmarkedet, hvor de virkelig har gode resultater og et godt kendskab til lokalområdet. Da kemien mellem mægler og jeg var på plads, så jeg ingen grund til ikke at vælge home. Først var der lidt med kommunikationen og forventningsafstemning, som vi skulle have på plads, men her var Nicolai professionel og hurtig til at få lokaliseret, hvordan vi fik tingene til at stemme. Min lejlighed er nu solgt og jeg har været tilfreds med forløbet, hvor både Nicolai og teamet har ageret professionelt og engageret. Jeg takker mange gange for en god behandling og glæder mig, til at starte et nyt kapitel med min kæreste".

 • Mægleren viste en aktiv salgsindsats

  "Yes, det lykkedes. Vi har gennem en længere periode forsøgt at få vores lejlighed solgt, først hos en anden mægler, men så mødte vi Nicolai fra home Værløse, som viste høj engagement og gå på mod. Lejligheden har vi været rigtig glad for, men med familiens nuværende størrelse, er den desværre blevet en tand for lille, og vi så os nødsaget til at sælge vores dejlige lejlighed. Hele forløbet hos home Værløse har været rigtig godt, vi er løbende blevet orienteret om salget, og mægleren har vist en aktiv salgsindsats. Vi kan kun anbefale hele teamet hos home Værløse, da de alle har været venlige, serviceminded og hjælpsomme. Nu kan vi komme videre til en større bolig og starte et nyt kapitel. TAK endnu engang".

Praktisk information


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller