home Værløse billede
 • Kollekollevej 2
 • 3500 Værløse
Luk åbningstider

Velkommen hos home Værløse

Vil du sikre dig et godt, trygt og sikkert salg? Så skal du vælge home Værløse.

home Værløse er en veletableret ejendomsmæglerforretning som blev etableret i 1971 og har en kraftig forankring i byen og lokalsamfundet samt afdeling i Farum og Allerød.

Hos home Værløse får du et dynamisk og erfarent team med kompetente og dygtige ejendomsmæglere som alle har et solidt kendskab til lokalområdet. Vi tager hånd om dit boligsalg fra start til slut og gennem alle bolighandlens faser vil du opleve et team der er hårdtarbejdende, målrette og fokuseret på dig og salget af din bolig.

Vi formidler køb og salg af alle typer ejendomme, landejendomme, villaer, rækkehuse og lejligheder samt projektsalg i hele vores området fra Hareskovby til Kirke Værløse.

Vi arbejder med ejendomme i alle prisklasser og indsatsen fra vores side er den samme, hvad enten det drejer sig om salget af en mindre ejerlejlighed eller en større liebhavervilla.

Vi ser frem til at høre fra dig hvis du overvejer at sælge din nuværende bolig, måske har I brug for mindre eller mere plads. Behovene ændrer sig jo løbende og vi vil naturligvis også hjælpe jer i processen med at finde jeres nye bolig.

Uanset hvad så er vi der for dig og din familie og vi glæder os til at høre fra jer, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.
I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi også home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere som udelukkende varetager og beskæftiger sig med rådgivning af boligkøb.

Har du lyst til at få en uforpligtende snak med os, så tøv endelig ikke med at ringe, maile eller med at kigge forbi forretningen. Vi guider og rådgiver dig, hvad enten du går i købs- eller i salgstanker.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 26 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus

Nyhed

Åbent hus

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Ejendomsmægler med hjertet på rette sted

  "Allerede ved det første møde med Jessica Erla var det tydeligt for os, at vi havde at gøre med en ejendomsmægler med hjertet på rette sted. Hun forstod vores situation og udviste en empati, som gjorde, at vi slet ikke var i tvivl om, hvem der skulle sælges vores rækkehus i Laanshøj, Kirke Værløse. Jessica forstod fra dag 1 den komplekse sag, som vi stod i mht. huset, men hun havde et gåpåmod, hvor hun sammen med sit team i home Værløse sikrede, at alle administrative opgaver, som der var i forbindelse med salget af huset, blev udført korrekt, så vi havde et stærkt grundlag for at kunne sælge huset. Da vi efter et par uger var klar, og huset kom til salg, så gik der ikke mange uger, før Jessica havde sikret flere interesserede købere og alle til den pris, huset var sat til. Her skal det påpeges, at vi snakker Januar 2023, hvor markedet var begyndt at skifte til et købers marked. Den 1. marts 2023 overtog ny ejer huset, og vi står nu med en stor taknemmelighed over for Jessica og hendes håndtering af omstændighederne, salget af huset og hendes konstante tro på, at vi kunne komme i mål. Tidligere erfaring med home gjorde også, at vi vidste, at deres produkt var let at bruge både for sælger og køber, men helt ærligt, så var det Jessica, som gjorde udslaget både for valg af mægler, men vi tror også på, at hun var en stor faktor i det succesfulde salg af huset. Tak"

 • home Værløse får vores varmeste anbefaling

  "Vi valgte home Værløse til at sælge vores rækkehus, og det har vi været særdeles tilfredse med. Det har været en super proces, og vores bolig blev solgt rigtig godt. Vi har fået god rådgivning og opfølgning gennem forløbet. Tak for en dynamisk og professionel indsats til Thomas, Nicolai og Jessica igennem hele salgs processen. home Værløse har hermed vores varmeste anbefaling".

 • Vi har følt os hørt og godt rådgivet

  "Vi har været ovenud tilfredse med hele forløbet hos home Værløse, de har været imødekommende og handlet beredvilligt i hele processen både omkring salg og køb af bolig. Vi har følt os hørt og godt rådgivet og oplevet en professionel og engageret indsat fra Jessica og Nicolai og hele home Værløse, og de har hermed vores varmeste anbefaling".

 • Det har været en meget positiv oplevelse

  "Jeg har været utrolig glad for den store indsats og de gode råd og vejledning, jeg har modtaget fra Nicolai og Jessica home Værløse. Det har været en meget positiv oplevelse at kunne føle sig i trygge og ikke mindst professionelle hænder både i forhold til mit køb og salg af hhv. lejlighed og hus i Værløse. En hurtig og effektiv salgsindsats ledte til et godt salg til en flot pris og med den helt rigtige overtagelsesdag. Kyndig råd og vejledning førte til en formidabel lejlighed hvor jeg trygt og roligt kan skabe mit fremtidige hjem".

 • Dejligt med skønne kunder der udtaler:

  Home Værløse har solgt 2 af vores ejendomme indenfor 1 år og vi har købt vores nye hjem gennem home Værløse. Vi har været meget tilfredse med alle 3 forløb og der har været en meget god dynamik, god kommunikation og super opfølgning på alle måder. Vi har haft et rigtig godt samarbejde og vi føler at vi som sælgere altid har været i fokus og at der et blevet taget hensyn til vores ønsker og behov. Vi kan anbefale home Værløse.

 • Mægleren viste en aktiv salgsindsats

  "Yes, det lykkedes. Vi har gennem en længere periode forsøgt at få vores lejlighed solgt, først hos en anden mægler, men så mødte vi Nicolai fra home Værløse, som viste høj engagement og gå på mod. Lejligheden har vi været rigtig glad for, men med familiens nuværende størrelse, er den desværre blevet en tand for lille, og vi så os nødsaget til at sælge vores dejlige lejlighed. Hele forløbet hos home Værløse har været rigtig godt, vi er løbende blevet orienteret om salget, og mægleren har vist en aktiv salgsindsats. Vi kan kun anbefale hele teamet hos home Værløse, da de alle har været venlige, serviceminded og hjælpsomme. Nu kan vi komme videre til en større bolig og starte et nyt kapitel. TAK endnu engang".

 • home Værløse - det rigtige valg

  "Da min mor kom på plejehjem, stod jeg pludselig for salget. Jeg tog mig tiden til at få besøg af tre forskellige mæglere. Mit valg faldt på home Værløse, og det har jeg været meget glad for. Det har været lige til. Jeg har faktisk intet skulle gøre, andet end at se hvordan home solgte min mors rækkehus til prisen. Selv opgaven med at få ryddet hjemmet ordner køberen. Jeg er meget glad og vil til en hver tid kunne stå ved at home Værløse er det rigtige valg af mægler".

 • De forstår at forhandle og arbejde effektivt med salget

  "Vi valgte at sætte vores hus til salg hos home Værløse, fordi de fremstod engagerede og ærlige. Lige fra start af, har vi følt, at de har taget opgaven alvorligt, hvor vi løbende er blevet informeret og har følt, at der er blevet taget hånd om vores salg. Vi ved at hele teamet har kæmpet en kamp for at få vores hussalg til at gå igennem, og vi vil til hver en tid anbefale home Værløse. De forstår at forhandle og arbejde effektivt med salget".

 • Processen er forløbet glat

  "Mit indtryk af dig fra tidligere som en ejendomsmægler, jeg kunne have tillid til gjorde, at jeg ikke indhentede tilbud fra anden mægler, idet jeg stolede på, at du kunne dit håndværk. Og det har du bevist gennem mange detaljer i det korte salgsforløb, som har været helt perfekt. Processen er forløbet glat – bortset fra vejret d. 22. nov. Men det havde du jo ikke rigtig noget med at gøre. Du afslutter et forløb med en lykkelig sælger og en ligeså lykkelig køber, hvor jeg torsdag eftermiddag er inviteret ud for at se hvordan de bor nu".

 • Valget faldt på home pga. deres gode resultater

  "Da jeg skulle sætte min lejlighed til salg, var det vigtigt for mig at vælge en mægler med et godt ry, netop derfor valgte jeg at få home Værløse ud og vurderer min lejlighed. Jeg havde flere ude, men valget faldt på på home pga. deres gode statistik på boligmarkedet, hvor de virkelig har gode resultater og et godt kendskab til lokalområdet. Da kemien mellem mægler og jeg var på plads, så jeg ingen grund til ikke at vælge home. Først var der lidt med kommunikationen og forventningsafstemning, som vi skulle have på plads, men her var Nicolai professionel og hurtig til at få lokaliseret, hvordan vi fik tingene til at stemme. Min lejlighed er nu solgt og jeg har været tilfreds med forløbet, hvor både Nicolai og teamet har ageret professionelt og engageret. Jeg takker mange gange for en god behandling og glæder mig, til at starte et nyt kapitel med min kæreste".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller