home Amagerbro - Islands Brygge

Luk åbningstider

Velkommen hos home Amagerbro - din lokale ejendomsmægler på Amager

Når du sætter din bolig til salg hos Home Amagerbro - Islands Brygge, får du et professionelt team af mæglere på Amager med et solidt lokalkendskab, som vil skabe rammerne for en tryg og sikker bolighandel.

Vores forretning er beliggende på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard med Cafe John & Woo som nabo. Vi har en lys og flot forretning med god mulighed for eksponering af de boliger, vi har til salg på Amagerbro og Islands Brygge.

Ejendomsmægler med kendskab til Amager

Hos Home Amagerbro - Islands Brygge arbejder vores ejendomsmæglere tæt sammen om at sælge boliger på Amager såvel som i København. Vores stærke samarbejde gør, at vi opnår en bred kontaktflade og et godt netværk til boligkøbere i hele København. Vi tilbyder ligeledes køberrådgivning hos en uddannet ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Du får her den rådgivning, som sikrer dig tryghed hele vejen gennem købet.

Topprofessionelle ejendomsmæglere på Amager og Islands Brygge

Via vores lokale netværk på Amager kan vi tilbyde en bred markedsføring af din bolig i henholdsvis vores ejendomsmæglerforretning på hjørnet af Amagerbrogade, på home.dk og ligeledes på Facebook m.m. Det sikrer, at boligen når ud til flest potentielle købere med interesse i Amager og Islands Brygge, og det øger dermed chancen for, at boligen bliver solgt.

Vi formidler salg af flere typer boliger på Amagerbro og Islands Brygge herunder: ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, og rækkehuse på hele Amagerbro, Islands Brygge, Amager Centret, Stadsgraven, Under Elmene samt andre attraktive områder på Amagerbro, Islands Brygge og Københavnsområdet.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at købe eller sælge bolig på Amagerbro eller Islands Brygge. Kontaktoplysninger på vores ejendomsmægler finder du her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Vores andre afdelinger i København

Vi sælger også boliger i Ørestad. Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 17 boliger

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller