home Vesterbro billede
 • Ny Carlsberg Vej 27
 • 1760 København V
Luk åbningstider

Velkommen hos home Vesterbro - din lokale ejendomsmægler på Vesterbro

home Vesterbro står klar til at tage hånd om din bolighandel. Vi har mere en 30 års erfaring med bolighandel i København V. Vi har et indgående kendskab til området og flere af os værdsætter området så meget, at vi selv bor her til dagligt. Dette er med til at skabe områdets absolut bedste salgsresultater, og vi er derfor også Vesterbros mest sælgende ejendomsmægler jf. boligsiden.dk d. 31.12.2020. Her finder du altid den rette ejendomsmægler at alliere dig med, hvad enten du ønsker at købe eller sælge bolig.

home Vesterbros vision er, at give en topprofessionel håndtering af de ejendomshandler som vi bliver betroet, vi ønsker at sikre dig den bedste oplevelse, når du sælger bolig igennem home Vesterbro, for vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler.

Find din drømmebolig her på siden eller ved at besøge vores boligforretning – her præsenterer vi de mange attraktive boliger, som vi har til salg på Vesterbro, Ved Søerne, Carlsberg Byen, Halmtorvet, Istedgade, Kødbyen, Havneholmen, Humleby mfl.

Vores andre afdelinger

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 62 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Hele processen er gået over al forventning

  "Hele processen er gået over al forventning. Der har været fuld tillid hele vejen fra min side til Jonas og Farhad. Vil klart anbefale home Vesterbro".

 • Salgsteamet var dybt professionelle på alle fronter

  "Vi følte os trygge i hele processen og oplevede et salgsteam som var dybt professionelle på alle fronter. En sand fornøjelse at handle med "ome Vesterbro!".

 • Hurtig feedback på alle fremvisninger

  "At sælge sin bolig er jo ikke noget man prøver hver dag, så for at få det bedst mulige overblik, valgte jeg at tage kontakt til 5 forskellige mæglere. De 4 fandt jeg på nettet, mens den sidste, home Vesterbro, blev mig anbefalet af min bank, og jeg er i dag glad for at jeg fik et møde med home Vesterbro. For her mødte jeg Susanne Jensen, der viste sig at være lige præcis det jeg havde brug for. Susanne var meget mødekommende, og talte varmt om homes køberkartotek, og så mente hun ikke det ville blive noget problem at sælge lejligheden. Det viste sig at Susanne fik ret, for på blot 14 dage fandt Susanne ikke færre end tre mulige købere, hvilket jeg synes var helt fantastisk. Men jeg tror heller ikke det var helt tilfældigt, for på den korte tid nåede Susanne både at afholde åbent hus, og have hen ved 10 fremvisninger. Så det før omtalte køberkartotek, må siges at være noget der virker. For mig var det naturligvis dejligt at sidde med tre købsaftaler, men det var endnu bedre at det gik så stærkt, for så kunne jeg nemlig få det drømmehus, som min kæreste og jeg havde forelsket os i. Stor ros til home Vesterbro og specielt Susanne Jensen, for en dedikeret og professionel indsats, hende anbefaler jeg gerne til andre".

 • Det gik helt gnidningsfrit

  "Der var over en kort periode blevet solgt to lejligheder i min andelsboligforening, og når jeg spurgte mig omkring, blev jeg af andre anbefalet at benytte home Vesterbro. Så derfor tog jeg kontakt til home, og kom her i kontakt med Susanne Jensen, der hurtigt viste sig at leve op til alle de gode anbefalinger. Susanne og jeg havde en alle tiders og god dialog, og det tog da heller ikke lang tid for os at blive enige om salgsvilkårene. Kort efter jeg havde skrevet under var Susanne allerede i gang med de første fremvisninger og åbent hus, og 4 uger efter den første underskrift, var jeg igen at finde hos Susanne, denne gang for at underskrive en købsaftale. Jeg er naturligvis yderst tilfreds med, at det ikke tog længere tid at sælge min lejlighed, men jeg er mindst ligeså tilfreds med den behandling, jeg har fået gennem forløbet. Susanne er en meget sød og dygtig pige, hun er til at tale med og forstå, og så er hun meget hjælpsom. Jeg er ikke i tvivl om, at hun bærer en stor del af skylden, for at salget gik så hurtigt og gnidningsfrit som det gjorde".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller