home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Luk åbningstider

Velkommen til home Glostrup – Albertslund – Brøndby – Ejendomsmægler og køberrådgivning

Skal du sælge din bolig? Købe en ny? Eller få en tryg handel med køberrådgivning? Så er du kommet til det rigtige sted, når det gælder Glostrup, Albertslund eller Brøndby. Velkommen til home ejendomsmæglerne i Glostrup – Albertslund – Brøndby. Vi er specialiserede indenfor køb og salg af bolig i lokalområdet og glæder os til at hjælp dig. home Glostrup-Albertslund-Brøndby har et team sammensat af professionelle, dygtige og engagerede ejendomsmæglere. Teamet har stort lokalkendskab og viden om området. Dvs. transport, skoler og andre omstændigheder, der har betydning, når man køber bolig. Et godt lokalkendskab og viden om området gør det muligt at levere kyndig rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig. Som kunde hos os får du adgang til hele home-kæden og dvs. du kan få glæde af de øvrige ejendomsmæglere og køberkartoteker i home-kæden. Vi yder altid en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi blandt andet via en målrettet og gennemtestet markedsføring af boligen online og selvfølgelig også i de trykte medier og gennem vores store opdaterede køberkartotek. Når din bolig er til salg hos home, bliver den set af potentielle købere.

Ejendomsmægler i Glostrup, Brøndby og Albertslund

Vi dækker områderne Glostrup, Brøndby og Albertslund. Se de mange attraktive boliger, som vi har til salg på home.dk eller i vores lyse og moderne boligforretning på Hovedvejen 126 i Glostrup. Vi har åbent alle hverdage og om søndagen. Du er altid velkommen til at kigge forbi i forretningen og få en uforpligtende snak med vores mæglere om netop dine behov.

home køberrådgivning

home i Glostrup, Brøndby og Albertslund tilbyder køberrådgivning, når du ønsker at købe en bolig. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig i Glostrup, Albertslund og Brøndby. En køberrådgiver gør din bolighandel helt tryg og gennemskuelig og det er klogt at have en ekspert i ejendomshandel med på råd, når du køber bolig. Vi har alle typer af ejendomme til salg, udbuddet er dog overvejende villaer og lejligheder. Hvis du er på udkig efter noget helt specielt skriver vi dig gerne op i køberkartoteket og kontakter dig omgående, hvis noget fra din ønskeliste kommer til salg hos home. Kontakt os eller kig forbi kontoret, der er centralt placeret midt i Glostrup og med gode parkeringsmuligheder. En god bolighandel starter hos home!

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Køberrådgivning home Glostrup

  "Ifm. Køb af lejlighed i byen benyttede jeg mig af home Glostrup som mine rådgivere i købet. Jeg fik kompetent og professionel hjælp – og deres køberrådgiver Celine var ikke bare grundig, hun var hurtig med svar og hurtig til at korrespondere med sælgers rådgiver. Det var alle pengene værd – og jeg kan klart anbefale at få home Glostrup som rådgivere på din side – ikke alene følte jeg mig i gode hænder – jeg fik også et virkeligt godt overblik over detaljer jeg aldrig selv ville have tænkt over i handlen".

 • Vi har kun roser til home Glostrup

  "Vi har kun roser – du har fra start været yderst professionel i forhandlingen af og hele forløbet omkring Skolelodsvej 16. Du lyttede til alle vores krav og videreformidlede dem på en god måde og vi følte forhandlingen gik godt og med et udfald som vi var/er glade for. Du satte dig ind i relevante dokumenter og sørgede for at råde og vejlede på alle punkter, inden vi tog en beslutning. Du har været meget OBS på manglende dokumenter etc. og sørget for disse kom os i hænde. Du har undervejs altid været nem at få fat i og du har været utrolig lydhør over for alle vores spørgsmål, både de relevante og de mere “dumme”, på områder hvor vi slet ingen erfaring havde. Du har altid haft smil i stemmen og på læben, når vi har talt sammen enten pr. telefon eller i butikken. Vi har følt os trygge og godt behandlet og ville bestemt anbefale dig til andre".

 • Vi blev professionelt rådgivet i hele processen

  "Vi valgte home Glostrup - Albertslund - Brøndby til at hjælpe os med rådgivning i forbindelse med køb af et fritidshus i Islev/Rødovre. Vi blev professionelt rådgivet i hele processen, vi følte hele teamet var der for os, og specielt Kasper Velbæk og ikke mindst Celina Josephine Schakow Brolle-Sørensen udførte et fremragende stykke arbejde igennem hele købsprocessen. Varme anbefalinger til home Glostrup - Albertslund - Brøndby her fra os".

 • Vi har følt os godt behandlet og i sikre hænder

  "Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til home Glostrup. Vi havde i salgsprocessen flere mæglere ude og vurdere vores bolig men var aldrig i tvivl om, at home skulle sælge vores hus. Salgsprocessen var præget af godt samarbejde og god dialog, hvor mæglerne viste stor forståelse for markedet med kyndig vejledning og altid var til at få fat på. home Glostrup vurderede en realistisk drømmepris, der matchede vores forventninger og realiserede i sidste ende den højeste kvadratmeter pris nogensinde i Søndervangskvarteret i Glostrup. Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn".

 • Rækkehus solgt på under 1 uge

  "På under 1 uge solgte home Glostrup vores rækkehus til en god pris. Vi nåede ikke engang at få fotografen ud og klargøre billeder, før huset var solgt. Virkelig god og professionel rådgivning. Dygtige mæglere, der forstår at gøre salget til en god oplevelse. Tak. Jeg kan kun varmt anbefale home Glostrup".

 • Vi har oplevet et meget motiveret ejendomsmæglerteam

  "Denne anmeldelse bliver skrevet grundet en yderst tilfredsstillende oplevelse med jer alle i home Glostrup. Lige fra vores første telefonopringning til vores lejlighed blev solgt, har vi oplevet et meget motiveret ejendomsmæglerteam. I havde en klar plan til, hvordan vi skulle gribe salget an, fra måden vi skulle annoncere til alle de forskellige lovmæssige krav, som nu engang følger med. Endvidere vil vi også lige nævne, at Chris altid var til rådighed hver gang vi ringede med spørgsmål eller ting, vi følte, vi skulle fokusere på. Vi vil anbefale enhver, der måtte have brug for en ejendomsmægler, til at bruge home Glostrup. Endnu engang tak for jeres professionelle måde at handle på".

 • Vi har følt os velinformerede og inkluderede i processen

  "Vi vil gerne anbefale home i Glostrup efter et vellykket salg af vores villa. Isabella og Frederik har gjort et brag af en indsagt for at fremvise til mange interesserede kunder, og vi har følt os velinformerede og inkluderede i processen. Undervejs havde vi en god dialog med Kasper og Chris, som var både imødekommende over for vores ønsker og dygtige til at skabe overblik og tryghed. Med stor professionalisme fik Isabella og Kasper til sidst en handel i hus med hele 3 købstilbud på bordet. Derfor blev huset også solgt uden afslag om med en overtagelsesdato efter vores ønske".

 • Et klart 12-tal

  "home i Glostrup har solgt vores bolig, og vi har været meget tilfredse. Søde, hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem. Og vi har ikke skulle have penge op af lommen undervejs, da home lægger ud og først trækker pengene fra, når huset er solgt. Et klart 12-tal til home i Glostrup for fantastisk service fra start til slut".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller