home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Luk åbningstider

Velkommen til home Glostrup – Albertslund – Brøndby – Ejendomsmægler og køberrådgivning

Skal du sælge din bolig? Købe en ny? Eller få en tryg handel med køberrådgivning? Så er du kommet til det rigtige sted, når det gælder Glostrup, Albertslund eller Brøndby.

Velkommen til home ejendomsmæglerne i Glostrup – Albertslund – Brøndby. Vi er specialiserede indenfor køb og salg af bolig i lokalområdet og glæder os til at hjælp dig. home Glostrup-Albertslund-Brøndby har et team sammensat af professionelle, dygtige og engagerede ejendomsmæglere. Teamet har stort lokalkendskab og viden om området. Dvs. transport, skoler og andre omstændigheder, der har betydning, når man køber bolig. Et godt lokalkendskab og viden om området gør det muligt at levere kyndig rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig.

Som kunde hos os får du adgang til hele home-kæden og dvs. du kan få glæde af de øvrige ejendomsmæglere og køberkartoteker i home-kæden. Vi yder altid en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi blandt andet via en målrettet og gennemtestet markedsføring af boligen online og selvfølgelig også i de trykte medier og gennem vores store opdaterede køberkartotek. Når din bolig er til salg hos home, bliver den set af potentielle købere.

Ejendomsmægler i Glostrup, Brøndby og Albertslund

Vi dækker områderne Glostrup, Brøndby og Albertslund. Se de mange attraktive boliger, som vi har til salg på home.dk eller i vores lyse og moderne boligforretning på Hovedvejen 126 i Glostrup. Vi har åbent alle hverdage og om søndagen.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i forretningen og få en uforpligtende snak med vores mæglere om netop dine behov.

home køberrådgivning

home i Glostrup, Brøndby og Albertslund tilbyder køberrådgivning, når du ønsker at købe en bolig. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig i Glostrup, Albertslund og Brøndby. En køberrådgiver gør din bolighandel helt tryg og gennemskuelig og det er klogt at have en ekspert i ejendomshandel med på råd, når du køber bolig. Vi har alle typer af ejendomme til salg, udbuddet er dog overvejende villaer og lejligheder. Hvis du er på udkig efter noget helt specielt skriver vi dig gerne op i køberkartoteket og kontakter dig omgående, hvis noget fra din ønskeliste kommer til salg hos home.

Kontakt os eller kig forbi kontoret, der er centralt placeret midt i Glostrup og med gode parkeringsmuligheder. En god bolighandel starter hos home!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 23 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Thumbs up for her

  "First of all I want to congratulate Celina for being very prompt at answering my emails. I think she is very skilled at what she is doing, and she has helped me enormously with buying the apartment. She has spotted different stuff I wouldn't have thought of and she gave me her very honest opinion in regards to the matter. I would recommend her to anyone interested in buying an apartment. Thumbs up for her".

 • Jeg blev holdt i hånden både under salg og køb

  "Skal boligen sælges eller købes vil jeg varmt anbefale home i Glostrup/Albertslund/Brøndby. I slutningen af 2020 havde jeg været enkemand i 1½ år og trængte i den grad til luftforandring. Jeg talte med min senior bankrådgiver i Danske Bank omkring at sælge mit hus i Brøndby for så at købe et andet hus i provinsen, et sted hvor der var god plads til at dyrke min pladskrævende lidenskab, som er veterankøretøjer. Danske Bank ville give mig en rabat på kr.5.000,- hvis jeg ville benytte ejendomsmæglerkæden og samarbejdspartneren home. Da jeg på det tidspunkt ikke havde relationer til nogen ejendomsmæglere, valgte jeg at lade bankrådgiveren tage kontakt til home i Glostrup, som også dækker Albertslund og Brøndby. Det blev nok den bedste beslutning jeg har truffet. Det blev begyndelsen til et godt og meget professionelt samarbejde, hvor jeg følte mig som en del af home teamet sammen med Chris og Frederik. Huset blev vurderet og udbudt som et skuffesalg, hvilket sparede mig for omkostninger til fotograf og avisannoncer. På kun 5 uger var huset solgt til en tilfredsstillende pris, og til overtagelse i foråret 2021. Herefter gik boligjagten ind for at finde min nye bolig et sted på Vestsjælland, også her kunne home hjælpe mig med en effektiv og dygtig køberrådgiver Celina som efter min mening er 10 gange mere effektiv end den sædvanlige boligadvokat. Hendes viden om boligmarkedet, analytiske evner og dygtige prisforhandling har sparet mig mange penge i mit nye hus. Jeg har hele tiden haft en fornemmelse af at blive holdt i hånden både under salg og køb. Jeg er kommet home i en 3 længet ejendom ved Høng, i Kalundborg Kommune".

 • Vi blev ført trygt igennem hele købsprocessen

  "Vi vil gerne takke Celina fra home Glostrup for fremragende rådgivning i forbindelse med vores huskøb. Som førstegangskøber er der mange ting at holde styr på, og Celinas hjælp som boligrådgiver har været uundværlig og guld værd. Gennem stor venlighed, hurtige tilbagemeldinger, et gyldent overblik, styr på tingene og gode formidlingsevner har Celina ført os trygt igennem hele købsprocessen. Celina har haft styr på detaljer og deadlines og sørget for, vi undervejs forstod kompleksiteterne omkring huskøbet. Vi vil helt sikkert kontakte Celina igen, hvis vi får brug for en køberrådgiver i fremtiden"

 • Kæmpe TAK for jeres hjælp, råd og vejledning

  "Vi vil gerne sige en kæmpe TAK for alt jeres hjælp, råd og vejledning i forbindelse med køb af andet hus og salg af vores nuværende hus. Vi har valgt at gøre brug af homes køberrådgivning. Hele vejen gennem begge forløb, både ved det hus som ikke blev vores og ved det hus som vi har købt, er vi blevet vejledt af Celina. Der er ingen tvivl om, at Celinas faglighed er høj og hendes viden er stor. Samtidig er Celina virkelig god til at forklare, hvad der skal ske og hvor vi skal være særlige opmærksomme. Det giver en kæmpe tryghed, når vi har bevæge os ind på et område, hvor vi ikke har den store erfaring. Yderligere er Celina vældig god til hele tiden at holde os orienteret om sagens udvikling. Kort og godt, vi kan klart anbefaler home i Glostrup, Brøndby og Albertslund til alle, der enten skal købe eller sælge bolig. Hos home får man høj faglighed, særdeles god service og et informationsniveau der er højre end vi har oplevet hos andre".

 • Hurtig og kompetent ejendomsmægler i Glostrup

  "Jeg benyttede mig af home Glostrup (Celina) til mit huskøb og var meget tilfreds med den hjælp, som jeg fik. Det var altid hurtig og kompetent hjælp".

 • Solgt til prisen efter kun 3 uger

  "Stort tak til home Glostrup for salg af vores lejlighed i Hvidovre. Vi købte et rækkehus, inden vi skulle sælge vores lejlighed, derfor ønskede vi et hurtigt salg med en ønskepris. home Glostrup var hurtige til at få bestilt fotograf. Fotografen kom allerede næste dag, og vores lejlighed kom på nettet 3 dage efter vi sagde ja til at sælge vores lejlighed. De har været professionelle, dygtige og topengagerede i hele forløbet. De er gode til at følge op på alle henvendelser og give løbende status på fremvisningerne. Vores lejlighed blev solgt til prisen efter 3 uger på markedet. De bedste anbefalinger herfra, og kæmpe stort tak for den super indsats fra Frederik og Kasper, samt resten af holdet."

 • Professionel og yderst kompetent ejendomsmægler i Glostrup

  "home Glostrup lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus. På under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os. De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger - yderst kompetente medarbejdere. Vi kan varmt anbefale home Glostrup for deres meget professionelle arbejde."

 • Køberrådgivning home Glostrup

  "Ifm. Køb af lejlighed i byen benyttede jeg mig af home Glostrup som mine rådgivere i købet. Jeg fik kompetent og professionel hjælp – og deres køberrådgiver Celine var ikke bare grundig, hun var hurtig med svar og hurtig til at korrespondere med sælgers rådgiver. Det var alle pengene værd – og jeg kan klart anbefale at få home Glostrup som rådgivere på din side – ikke alene følte jeg mig i gode hænder – jeg fik også et virkeligt godt overblik over detaljer jeg aldrig selv ville have tænkt over i handlen".

 • Vi har kun roser til home Glostrup

  "Vi har kun roser – du har fra start været yderst professionel i forhandlingen af og hele forløbet omkring Skolelodsvej 16. Du lyttede til alle vores krav og videreformidlede dem på en god måde og vi følte forhandlingen gik godt og med et udfald som vi var/er glade for. Du satte dig ind i relevante dokumenter og sørgede for at råde og vejlede på alle punkter, inden vi tog en beslutning. Du har været meget OBS på manglende dokumenter etc. og sørget for disse kom os i hænde. Du har undervejs altid været nem at få fat i og du har været utrolig lydhør over for alle vores spørgsmål, både de relevante og de mere “dumme”, på områder hvor vi slet ingen erfaring havde. Du har altid haft smil i stemmen og på læben, når vi har talt sammen enten pr. telefon eller i butikken. Vi har følt os trygge og godt behandlet og ville bestemt anbefale dig til andre".

 • Vi blev professionelt rådgivet i hele processen

  "Vi valgte home Glostrup - Albertslund - Brøndby til at hjælpe os med rådgivning i forbindelse med køb af et fritidshus i Islev/Rødovre. Vi blev professionelt rådgivet i hele processen, vi følte hele teamet var der for os, og specielt Kasper Velbæk og ikke mindst Celina Josephine Schakow Brolle-Sørensen udførte et fremragende stykke arbejde igennem hele købsprocessen. Varme anbefalinger til home Glostrup - Albertslund - Brøndby her fra os".

 • Vi har følt os godt behandlet og i sikre hænder

  "Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til home Glostrup. Vi havde i salgsprocessen flere mæglere ude og vurdere vores bolig men var aldrig i tvivl om, at home skulle sælge vores hus. Salgsprocessen var præget af godt samarbejde og god dialog, hvor mæglerne viste stor forståelse for markedet med kyndig vejledning og altid var til at få fat på. home Glostrup vurderede en realistisk drømmepris, der matchede vores forventninger og realiserede i sidste ende den højeste kvadratmeter pris nogensinde i Søndervangskvarteret i Glostrup. Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn".

 • Rækkehus solgt på under 1 uge

  "På under 1 uge solgte home Glostrup vores rækkehus til en god pris. Vi nåede ikke engang at få fotografen ud og klargøre billeder, før huset var solgt. Virkelig god og professionel rådgivning. Dygtige mæglere, der forstår at gøre salget til en god oplevelse. Tak. Jeg kan kun varmt anbefale home Glostrup".

 • Vi har oplevet et meget motiveret ejendomsmæglerteam

  "Denne anmeldelse bliver skrevet grundet en yderst tilfredsstillende oplevelse med jer alle i home Glostrup. Lige fra vores første telefonopringning til vores lejlighed blev solgt, har vi oplevet et meget motiveret ejendomsmæglerteam. I havde en klar plan til, hvordan vi skulle gribe salget an, fra måden vi skulle annoncere til alle de forskellige lovmæssige krav, som nu engang følger med. Endvidere vil vi også lige nævne, at Chris altid var til rådighed hver gang vi ringede med spørgsmål eller ting, vi følte, vi skulle fokusere på. Vi vil anbefale enhver, der måtte have brug for en ejendomsmægler, til at bruge home Glostrup. Endnu engang tak for jeres professionelle måde at handle på".

 • Vi har følt os velinformerede og inkluderede i processen

  "Vi vil gerne anbefale home i Glostrup efter et vellykket salg af vores villa. Isabella og Frederik har gjort et brag af en indsagt for at fremvise til mange interesserede kunder, og vi har følt os velinformerede og inkluderede i processen. Undervejs havde vi en god dialog med Kasper og Chris, som var både imødekommende over for vores ønsker og dygtige til at skabe overblik og tryghed. Med stor professionalisme fik Isabella og Kasper til sidst en handel i hus med hele 3 købstilbud på bordet. Derfor blev huset også solgt uden afslag om med en overtagelsesdato efter vores ønske".

 • Et klart 12-tal

  "home i Glostrup har solgt vores bolig, og vi har været meget tilfredse. Søde, hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem. Og vi har ikke skulle have penge op af lommen undervejs, da home lægger ud og først trækker pengene fra, når huset er solgt. Et klart 12-tal til home i Glostrup for fantastisk service fra start til slut".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller