home Rødovre

Luk åbningstider

Velkommen hos home Rødovre

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Rødovre. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Rødovre får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable annoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Rødovre mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tusind tak for fantastisk god service

  "Tusind tak for fantastisk god service i forbindelse med vores salg. home har været meget nærværende, relevante og proaktive over for os. Deres køberkartotek har været helt fantastisk, og de har de helt rigtige købere. Tak for empatien og hjælpen, ikke mindst".

 • Hurtigt salg til den rigtige pris

  "Generelt meget tilfreds, meget hurtige til at sælge vores bolig, og til den rigtige pris".

 • Samtlige aftaler blev overholdt til punkt og prikke

  "Tusind tak til Martin og hans dygtige team for et hurtigt og effektivt salg! – Vi bor i Valby og fik solgt på en uge til en højere pris end de lokale mæglere havde vurderet huset til. Samtlige aftaler blev altid overholdt til punkt og prikke, og vi blev hele tiden holdt orienteret omkring forløbet. Vi kan varmt anbefale andre at sætte til salg hos home Rødovre".

 • Jeg har været tryg hele vejen

  "home Rødovre har solgt mit hus på 3 mdr. Det er et meget dygtigt og professionelt venligt team, altid positive, venlige og hjælpsomme lige meget hvem af mæglerne jeg talte med. Jeg kan varmt anbefale home Rødovre jeg har været tryg hele vejen. Tusind tak for jeres måde at være på".

 • Aftaler blev holdt til punkt og prikke

  "Vores hus blev solgt på fem dage og selvom det blev en kort proces, har vi været meget glade for den service, der er blevet ydet. Stephan Carbone og Nikolaj Kure har stået for salget, og de har været let tilgængelige i hele processen. Set udefra har det virket som om det interne samarbejde er i top, og begge var i forløbet således up to date ift. fremgang i sagen. Kommunikationen var tydelig, aftaler blev holdt til punkt og prikke og sidst men ikke mindst er de søde og rare. Vi kan varmt anbefale de to herrer til andre".

 • Super god service, UG med pil opad

  "home vil i fremtiden, hvis jeg skulle for brug for det, altid være min foretrukne samarbejdspartner, da de er dybt professionelle og virkelig sætter sig ind i dit salg og vil hjælpe dig med alt. Tusind tak for hjælpen, 5 stjerner er for lidt".

 • Jeg vil til enhver tid anbefale home

  "Jeg har været yderst tilfreds med jeres service hele vejen rundt. Jeg har været tryg fra start af og var ikke i tvivl om, at home skulle stå for mit salg. Alle involverede partere fra home har mødt mig med venlighed og troværdighed. Jeg synes, jeg er blevet inkluderet rigtig fint i salget på en sådan måde, at jeg ikke har følt mig i tvivl om noget. Jeg er blevet mødt med en forståelse for mit behov for, at få gennemgået alle dokumenter og fremgangsmåder grundigt. Det har betydet meget for mig, især fordi det er mit allerførste hussalg. home medarbejderne er altid til at træffe og vender altid tilbage på telefonen efter aftale. Jeg har virkelig følt, at home har håndteret både samarbejdet og selve salget professionelt, og vil til hver en tid anbefale home!

 • Det har været en udpræget fornøjelse af handle med home Rødovre

  "Det var været en udpræget fornøjelse af handle med Nikolaj Kure og Stephan Carbone fra home Rødovre. Nikolaj lagde strategien og gav os den overordnede rådgivning på bedste vis. Stephan fulgte alle henvendelserne til dørs og holdt næsen i sporet med fremvisning, håndtering af tilbuddene, kundepleje og løbende orientering til både os og de interesserede købere. Vi følte os i meget trygge hænder".

 • Det har været et perfekt samarbejde hele vejen

  "home Rødovre har givet os den bedste oplevelse med salg af vores bolig. De har været meget professionelle og kompetente. Det har været et perfekt samarbejde hele vejen, vi er blevet rådgivet og hjulpet under hele processen".

 • home Rødovre lagde fuld energi i sagen

  "Vort salgsforløb strakte sig over 8 måneder, et tidsforløb man normalt vil anse for at være i den lange ende. Bag det ligger den historie, at ejendommen faktisk blev solgt 3 gange, de 2 første forgæves på grund af forhold hos køber men home i Rødovre lagde fuld energi i sagen og fik under kontraktforlængelsen plejet kundeemner fra tidligere i perioden. Vi har under forløbet haft tillid til at sagen var i de bedste hænder og påskønnet den sikre kommunikation. Vi kan varmt anbefale Home i Rødovre. "

 • Boligen blev solgt på 14 dage

  "De solgte min bolig på 14 dage og til en god pris, der var i tråd med vurderingen, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Mæglerne var dygtige til at vejlede mig og hjælpe mig igennem de spørgsmål, der opstod i forbindelse med bolighandlen. Jeg følte mig godt informeret igennem hele forløbet, hvilket gav ro på og tryghed. Tak for hjælpen".

 • Vi anbefaler home Rødovre til hver en tid

  "home Rødovre har været hurtige, grundige og præcise i deres vurdering, rådgivning og kundehåndtering. Vi fik solgt vores rækkehus meget hurtigere end forventet, til en tilfredsstillende pris og med et godt opfølgningsarbejde tillige. Vi anbefaler at benytte home i Rødovre til hver en tid!"

 • Jeg har kun ros tilovers for mine mæglere

  "Efter vores første møde var jeg overbevist om, at home skulle stå for salget. De har udvist orden, redelighed og punktlighed fra først til sidst, og jeg har været tryg hele vejen igennem. Jeg vil til enhver tid anbefale home i Rødovre, som valg af ejendomsmægler. Det har været en fornøjelse at mødes med to kompetente og altid veloplagte unge mænd. Jeg har kun ros tilovers for mine mæglere".

 • Vi har haft en gnidningsløs proces og en utrolig god oplevelse

  "Da vi skulle sætte vores hus til salg, var vi i første omgang i dialog med forskellige ejendomsmæglere. Ved mødet med Nikolaj Kure fra home, oplevede vi en jordnær og gennemsigtig tilgang til processen, der sammen med en skarp strategi for salget, gjorde, at vi følte os i trygge hænder. Efter enkelte fremvisninger, og kun en uge på markedet, er vores bolig nu solgt. Den blev solgt til en utrolig flot pris – uden afslag – og helt uden brug af annoncering. Forinden opstart af salget blev der forventningsafstemt, og disse forventninger har home levet 100% op til. Vi har haft en gnidningsløs proces, og en utrolig god oplevelse. – Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til home i Rødovre".

 • Solgt til udbudspris på kun 10 dage

  "Vi har netop solgt vores hus, med hjælp fra den lokale home mægler. Ejendomsmægleren tog vores besyv med, da den skulle prissættes, og vi fandt i samarbejde frem til en realistisk og yderst tilfredsstillende pris. Vi fornemmede et rigtig godt samarbejde mæglerne imellem. home har nemlig 3 butikker, som viste sig effektivt, da der også kom kunder fra nabobyerne og kiggede på boligen. Og så blev den også fremvist inden den var nået at kommet på nettet. Vi har følt os i trygge hænder fra start til slut, og det viste sig, at den professionelle og ærlige håndtering af sagen – gav et rigtig godt resultat. Vi var nemlig så heldige at stå med flere købere, og fik solgt til udbudspris på kun 10 dage. Efter vi satte til salg, opdagede vi, hvor mange fra home der arbejdede for vores hussalg, og det har vist sig at være enorm effektivt. Mange tak til home for et kanon salg, vi giver hermed vores kraftigste anbefalinger til hele teamet i Rødovre, Brønshøj og Hvidovre".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller