home Rødovre billede
 • Tårnvej 2
 • 2610 Rødovre
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Solrød v/ Mørch & Partnere A/S

Velkommen hos home Rødovre

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Rødovre. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Rødovre får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable annoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller intet salær”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Rødovre mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 16 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Solgt på 1 fremvisning

  "Vi giver home Rødovre vores varmeste anbefaling. Efter at have haft vores hus til salg hos en anden lokal mægler i over 6 måneder, valgte vi at skifte til home, som solgte vores hus på 1 fremvisning! Der var god kommunikation gennem hele processen, og vi er så glade for, at vores hus er solgt – og så endda med et meget lille afslag. Tak til home!"

 • Drøm om skuffesalg blev gjort til virkelighed

  "Vi har været så heldige at have Nikolaj og home Rødovre som mægler for vores nybyg. Nikolaj har været transparent og guidet os gennem processen fra start til slut. Vi var i tvivl, om et skuffesalg i dagens marked kunne lade sig gøre, men Nikolaj og hans kollegers ihærdige arbejde gjorde drøm til virkelighed. Samarbejdet på tværs af home's afdelinger i Rødovre, Hvidovre og Brønshøj gør, at man som sælger får adgang til flere potentielle købere, og i sidste ende var det netop dette samarbejde, der sikrede vores salg. Vi vil til enhver tid anbefale Nikolaj og home".

 • Total professionel afklaring igennem hele forløbet

  "home Rødovre har brugt al den tid, vi skulle have til at orientere os i sagen samt i forbindelse med kontraktens indgåelse. Rådgivning i topniveau - afklaring og tolkning igennem alle salgstrin. Tydelig kommunikation, nemt at forstå. Koordinering af fremvisninger. Hurtigt salgsarbejde. Altid smilende, venlige mennesker. Salgssagen fra første opkald til underskrevet kontrakt - 3 uger".

 • Bedste anbefalinger til home Rødovre

  "Vi er blevet mødt af et yderst kompetent og faglig dygtigt personale hos home Rødovre i forbindelse med vores hussalg. God rådgivning og god service fra Nikolaj, Casper og Frederik samt det øvrige personale, som har hjulpet til. Vi kan hun give de bedste anbefalinger til home Rødovre, hvis du skal sælge din bolig".

 • Jeg kan virkelig anbefale home Rødovre

  ”Jeg vi gerne videregive mine oplevelser ifm. salg af lejlighed på Rødovrevej 192 st. tv. Synes at der allerede ved gennemgang og tilbudsgivning viste sig et engagement, som gjorde at jeg valgte home. Jeg blev orienteret hele tiden, og der gik ikke mange dage før de havde fundet en køber i deres køberkartotek. Jeg blev hele tiden orienteret om hvor langt vi var i handlen. Så alt i alt kan jeg virkelig anbefale home i Rødovre".

 • Høj service og faglighed

  "Der er ydet en høj service og faglighed i hele salgsprocessen, og vi værdsætter en kontakt og støtte, der er ydet fra home gennem hele forløbet".

 • Grundige og hjælpsomme

  "Efter at have haft mit hus til salg hos en anden mægler i byen uden resultat valgte jeg at skifte til home. Det var den helt rigtige beslutning for efter kun 1 fremvisning i deres kartotek var mit hus solgt. home Rødovre har hjulpet mig gennem hele forløbet fra start til slut, og jeg har i hele salgsprocessen været i trygge hænder. De fortjener derfor min varmeste anbefaling, og jeg vil til enhver tid vælge dem igen".

 • Tak for et godt samarbejde

  "Jeg vil oprigtigt gerne takke hele holdet hos home Rødovre, for et perfekt salgsforløb. Jeg fik solgt min bolig til over udbudsprisen på blot 3 uger og med 2 købere at vælge imellem, dette på trods af et salgsforløb hos en anden lokal topmægler, som havde min bolig til salg i 7 måneder, uden at kunne få nogle bud. Jeg har været meget imponeret over hele processen hos home Rødovre. Kommunikationen har været i top, og jeg har altid modtaget gode detaljerede tilbagemeldinger og god rådgivning både før, under og efter salget. Jeg har kun gode ting og sige om home Rødovre og jeg vil klart anbefale andre at bruge jer. Tak for et godt samarbejde".

 • Alle har været top professionelle

  ”Det har været en virkelig tryg og behagelig oplevelse at sælge min bolig gennem home Rødovre. Alt har været ærligt og gennemsigtigt under hele processen. Alle har været top professionelle og jeg har altid fået hurtig respons på eventuelle spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale at vælge home Rødovre, hvis din bolig skal sælges.”

 • Trygt og godt forløb hele vejen

  "Vi kontaktede home Rødovre efter at have været i dialog med flere lokale mæglere. Efter et rigtig godt vurderingsmøde med Nikolaj blev vi enige om at indgå et samarbejde med home Rødovre. Vi har været rigtig glade for processen, hvor især den tætte kommunikation med Casper gav et trygt og godt forløb hele vejen. Endeligt fandt vi den helt rigtige køber til sidst, hvor der var flere interesserede. Vi vil til hver en tid anbefale home Rødovre til fremtidige salg i Irmabyen"

 • Vi har været glade for samarbejdet

  "Vi har været glade for vores samarbejde med home Rødovre. home har været gode til skabe opmærksomhed omkring vores lejlighed. De har været fleksible i forhold til fremvisninger, så vi kunne få det til at passe ind i vores hverdag. Vi oplevede at de gjorde er stort stykke arbejde, for at vi kunne få solgt, så vi kunne købe vores hus".

 • Jeg har fået en god og professionel rådgivning

  "Jeg valgte at indgå et samarbejde med home Rødovre om at sælge min bolig på Rødovrevej 315, 3. 6. Jeg nåede at have få fremvisninger fra home’s køberkartotek, før home havde fundet køberen. Boligen blev solgt til en utrolig flot pris, og mægleren sørgede for, at overtagelsen landede, så mine behov blev opfyldt. Jeg har igennem salgsforløbet følt mig tryg, velinformeret og inddraget i alt, der er foregået, hvis jeg har været i tvivl om noget, har jeg fået en god og professionel rådgivning. Jeg kan varmt anbefale andre at sætte til salg hos home Rødovre".

 • Solgt på 4 uger

  "Jeg har tidligere købt en bolig igennem home. Derfor var det også et nemt valg at tage kontakt til home Rødovre, da min lejlighed skulle sælges. Hele teamet i home Rødovre har igennem hele processen været enormt gode til at rådgive, guide og håndtere hele salgsprocessen professionelt på mine vegne. Der blev lagt en god og klar plan for salget, hvilket jeg følte havde en stor impact på, hvor hurtigt salget gik igennem. Jeg har fra start til slut følt mig tryg og velinformeret fra hele teamet. Alle mand- og ikke mindst Stephan Carbone har været fuldt tilgængelige alle tidspunkter af døgnet. En meget tilfreds kunde takker mange gange for den gode og trygge oplevelse, jeg har fået hos home i Rødovre. Jeg vil varmt anbefale dem, hvis du står og skal sælge- eller købe en bolig i Rødovre eller omegn".

 • På 3 uger var der underskrevet en salgsaftale

  "Jeg fik en super behandling af home Rødovre. Teamet med Stephan Carbone i spidsen sørgede for alt, og jeg følte hele vejen igennem, at de var sælgers mand. På 3 uger var der underskrevet en salgsaftale. Skal jeg handle bolig igen, så vil jeg helt klart foretrække home Rødovre".

 • God og hurtig service og hjælp

  "Hermed vil jeg sige mange tak til jer, både fra mig og min kones side for en rigtig god og hurtig service og hjælp til at sælge vort rækkehus på adressen Madumvej 19 i Rødovre. Det var enestående hurtig og bedste service vi fik. Hermed vil vi varmt anbefale jer til alle. I har gjort det rigtig godt og hurtigt, og det tog ikke ret længe, inden vi fik en køber i køberkartoteket til vort hus, og det ser ud til, at der var en god handel for begge parter, og vi sætter meget pris på det. 1000 tak for denne gang, og vi ønsker jer det bedste".

 • Jeg vil til enhver tid anbefale home Rødovre

  "Jeg var i kontakt med samtlige ejendomsmæglere i Rødovre, da jeg skulle sætte mit hus til salg, og her kunne jeg tydelig mærke forskellen allerede fra det første opkald jeg fik fra Nikolaj Kure med hans yders professionelle, troværdige, og gennemsigtige fremgangsmåde. Jeg bliver efterfølgende bekræftet igennem hele salgsprocessen og mit tætte tillidsfulde og gnidningsløse samarbejde med Aleksandar Bruun og Nikolaj Kure, at det var det helt rigtige valg jeg havde taget. Aleksandar og Nikolaj var lettilgængelige og punktlige fra start til slut, og det har givet mig ro, og en utrolig god oplevelse! Det skal også lige siges, at jeg nåede knap nok at vænne mig til tanken om at sælge huset, før mit hus blev solgt efter få fremvisninger, og endda til fabelagtig pris! Jeg vil til enhver tid vælge home Rødovre igen og kan give de varmeste anbefalinger og ros herfra!".

 • home har været lyttende og respekteret mine ønsker til salg og fremvisninger

  "Jeg indhentede kun tilbud hos home Rødovre baseret på genbos indtryk af møder med 3 lokale mæglere. Min genbo havde forinden fået sit hus vurderet af home Rødovre og 2 andre lokale mæglere. Allerede på mit første møde blev der fremlagt en vurdering og en klar plan for salgsstrategi. Begge virkede realistiske. Jeg følte derfor ikke behov for at kontakte andre mæglere. En del af strategien var at inddrage flere butikker i salgsarbejdet og som forberedelse stillede home med 6 mæglere fra 2 butikker, der så ejendommen. Begge butikker har haft fremvisning af ejendommen. home har været lyttende og respekteret mine ønsker til salg og fremvisninger, men også kommet med gode råd og vejledning hertil. Der har været en god dialog under hele salgsforløbet og da salget nærmede sig sin afslutning, blev jeg løbende orienteret om status. Ejendommen blev udbudt til en - efter Rødovre - høj pris. Alligevel lykkedes det at sælge ejendommen til over udbudsprisen. Jeg har kun gode ting at sige om home Rødovre særligt Stephan Carbone og Nikolaj Kure, der har gjort et rigtigt flot arbejde".

 • Vi følte os trygge og godt vejledt i hele processen

  "Vi fik solgt vores bolig igennem home Rødovres køberkartotek efter bare 2 fremvisninger til en virkelig flot pris. Derudover hjalp de os også med at finde vores nye drømmehus igennem deres køberkartotek. Vi har haft et virkelig godt samarbejde, hvor vi følte os trygge og godt vejledt i hele salgsprocessen. Vi kan på det varmeste anbefale home Rødovre hvis man skal have solgt sin bolig".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller