home Nørrebro billede
 • Jagtvej 49
 • 2200 København N
Luk åbningstider

Velkommen hos home Nørrebro

Ejendomsmæglerforretningen home Nørrebro har et højt kendskab og et stærkt brand inden for boligbranchen.

Vi har eksisteret siden 1996 og er en velbeliggende hjørneforretning, der altid har mange attraktive boliger til salg. Din bolig bliver både sat til salg fra vores forretning på Nørrebro samt hos vores tætte samarbejdspartner, home Nordvest – Emdrup. Sammen er de to ejendomsmæglerforretninger markedsledende og bedst sælgende i det fælles markedsområde.

Bredt udvalg af boliger på Nørrebro

Hos home Nørrebro sælger vi et bredt udvalg af forskellige typer af boliger, bl.a. villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse samt boligprojekter. Foruden Nørrebro har vi boliger til salg i Latinerkvarteret, Stefans Gade kvarteret, på Skt. Hans Torv og ved Søerne. Boligerne kan du finde på home.dk og i vores forretning – her er du altid velkommen til en snak med vores ejendomsmægler vedr. din boligsituation.

home køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vi håber, at vi får lov til at assistere dig i din jagt på drømmeboligen.

Kontakt os i dag eller besøg forretningen

Kontakt en af vores ejendomsmæglere allerede i dag på telefon: 35840055.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 33 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Varm anbefaling af home Nørrebro

  "Jeg har solgt min lejlighed igennem home på Nørrebro med hjælp fra Christian og Nicolai. Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg, og at der blev gjort alt for at mit lejlighedssalg gik let. Serviceniveauet er enormt højt, og både Nicolai og Christian har stået til rådighed og har svaret på beskeder og opkald i tide og utide. Min lejlighed endte med at blive solgt gennem homes køberkartotek efter en enkelt dag på markedet. Alt i alt kun rosende ord fra min side, og jeg vil give min varmeste anbefalinger videre, hvis I ønsker et virkelig rart mægler team med høj service og hurtigt salg!”

 • Yderst tilfreds med home Nørrebro

  "Ejendomsmægler Laura Kjærgaard var meget imødekommende for ekstra fremvisninger og yderligere oplysninger, ligesom hun har været til rådighed hver eneste gang vi har haft behov for mere information eller andet. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg vil derfor give den største anbefaling".

 • Professionel håndtering af salget

  ”De sidste ca. 1½ måned har Nicolai været min ejendomsmægler. Jeg synes, han gjorde en fantastisk indsats med at få min lejlighed solgt! Nicolai var god til at lytte til mine fortællinger og ønsker! Det betød, at jeg har følt mig i trygge hænder! Nicolai gjorde en stor indsats med at afholde åbent hus- arrangementer og benyttede sig af homes interne forbindelser! Jeg er en meget glad sælger ved hjælp af Nicolai fra home!”

 • Mægleren vidste, hvad mine krav var - og lejligheden ramte lige i øjet

  “Lejligheden var ikke på nettet, men jeg blev tilbudt at se den, efter at have set en del andre lejligheder med home. Mægleren vidste, hvad mine krav var, og den her lejlighed ramte lige i øjet. Jeg har netop fået nøglerne og glæder mig til at flytte ind”.

 • Solgt til prisen på en måned

  "Da vi besluttede, at vi ville sælge vores lejlighed på Nørrebro, overvejede vi, om vi selv skulle stå for salget, da vi synes, det var ærgerligt at bruge for mange penge på en ejendomsmægler. Efter forløbet med home på Nørrebro, er vi så glade for, vi gik bort fra den tanke. home har uden tvivl sørget for, at vi har fået den bedst mulige pris og med mindst besvær. Da vores mægler fortalte os, hvad hun forventede at sælge lejligheden til, troede vi ikke det var muligt, men vi tænkte: Lad dem prøve, det er jo solgt eller gratis - en måned efter var den solgt til prisen. Ikke nok med, at det har været en økonomisk gevinst for os at vælge home som mægler, det har desuden også været et utrolig let forløb. home har stået for alt det praktiske og virkelig taget os i hånden fra start til slut. Vi boede ikke selv i lejligheden under salgsperioden, hvilket vi troede ville blive en udfordring og besværligøre det for os, men også her blev vi positivt overraskede. home har haft kontakt med vores lejer om fremvisninger osv. og sideløbende informeret os. Vi kan på det varmeste anbefale home som mægler, her får du kompetente mæglere, højt serviceniveau og en tryghed ved salget".

 • Professionel håndtering af salget

  "Hej Nadia, jag vill tacka dig för den professionella och utmärkta hanteringen av salget av min lejlighed! Det märktes att du arbetade för att jag skulle få bäst möjliga resultat av salget. Det kändes betryggande, inte minst då jag under större delen av tiden vistades i utlandet och därför inte på nära håll kunde följa förloppet. Så ett stort tack - och held og lykke med din framtida karriär".

 • Forventning om et hurtigt salg blev indfriet

  ”Da vi skulle sælge, valgte vi home og det fortryder vi ikke. Vi oplevede et salg, hvor vi blev mødt med en professionel indstilling og godt kendskab til området. Der blev sat den rigtige pris og en forventning om et hurtigt salg, det kom til at passe der gik 15 dage. Alt blev ordnet så vi ikke selv skulle gøre noget, hvilket var rigtig godt for os, da vi bor i Jylland. Vi fik besked, når der var en fremvisning, og hvordan det var gået, derudover kunne vi følge salget via myhome. Vi bruger gerne home igen, hvis vi får brug for det".

 • En super fin oplevelse

  ”Alt i alt en super fin oplevelse. Tak til ejendomsmægler Mads Windahl, som under hele forløbet har holdt mig ajour med salgsprocessen, altid været behjælpelig med svar på spørgsmål, lyttet, vejledt og rådgivet på bedste vis. Lejligheden blev oveni købet solgt til en højere pris end initialt fastsat. En yderst målrettet og professionel indsats. De bedste anbefalinger herfra".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller