Menu

home Hvidovre

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hvidovre - din lokale ejendomsmægler

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Hvidovre. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring – faktisk .
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engageret og har masser ”gå-på-mod”.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Brønshøj får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer.

Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt. Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres.

Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg, så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Hvidovre mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen. Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel. Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tak for et hurtigt salg

  "Salget af vores lejlighed på Stillidsvej 1A stuen var helt igennem en positiv oplevelse. Tusind tak til alle i home Hvidovre for jeres venlige og positive måde at være på, og tak for et hurtigt salg.”

 • Solgt efter kun 14 dage

  "Jeg kontaktede home for salg af min lejlighed og allerede efter 14 dage var lejlighede solgt til den udbudte pris. Jeg kan kun varmt anbefale home".

 • I trygge hænder igennem hele salgsforløbet

  "Vi henvendte os til home og følte, vi var i trygge hænder igennem hele salgsforløbet, og ejendommen blev solgt inden for en måned og endnu over den udbudte pris. Vi kan varmt anbefale home".

 • home overgik alle vores forventninger

  "Det hele startede med en uforpligtende vurdering af vores hus på Tavlekærsvej 31. Mægleren fra home virkede kompetent og meget optimistisk, hvilket vi var glade for. Det skulle også hurtigt vise sig at Kenneth fra home havde ret, da han efter kun ca. 25 dages salgsarbejde ringede med beskeden om, at nu var huset solgt – og så endda til en væsentligt højere pris end den udbudte. Vi er begge super glade for samarbejdet med jer og vi vil ”med hånden på hjertet” anbefale jer til alle der skal sælge bolig".

 • home Hvidovre løftede opgaven - FLOT!

  "Vi havde vores hus til salg i 6 måneder hos en anden lokal ejendomsmægler, dette resulterede ikke i et salg. Vi skiftede derefter til home, som allerede fra start formåede at skabe en masse fremvisninger på vores hus. Der skulle da heller ikke gå meget mere end 1 måned, før home havde fundet køberne. Vi har været yderst tilfredse med forløbet hos home".

 • Lejlighed solgt på 1. fremvisning til prisen

  "Jeg fik solgt min lejlighed på 1. fremvisning til den aftalte pris, og jeg fik indfriet mit ønske om lang overtagelsesdag, så jeg og min familie havde god tid til at finde den helt rigtige bolig. Her var home også en rigtig god sparingspartner, selvom vi ikke fandt boligen hos home. Jeg kan kun give home de bedste anbefalinger. Vi var i trygge hænder fra start til slut".

 • Solgt på en uge til prisen

  "Vi valgte home Hvidovre, da vi skulle sælge vores hus på Søbyvej 6, som vi købte af dem for 13 år siden. home havde forinden solgt vores tidligere bolig og flere boliger i området. Der gik en uges tid fra huset blev sat til salg og til det var solgt til den udbudte pris. Vi kan varmt anbefale home".

 • Solgt og købt via home Hvidovre

  "Vi valgte desværre at sætte vores hus til salg hos en anden ejendomsmægler i Hvidovre dog uden de store resultater. Efter 6 måneder hos mægleren valgte vi at skifte til home. home fandt hurtigt en køber til vores hus og fik forhandlet en god pris ”hjem” til os! home Hvidovre fandt også det helt rigtige hus til os og hjalp os dermed igennem både salg og køb af bolig! Vi vil anbefale home Hvidovre til alle der ønsker et effektivt salgsteam og en professionel og tryg behandling"

 • home solgte mit hus, men jeg var på ferie i Thailand

  "Jeg har kun ros tilovers for home Hvidovre. Det var med stort vemod, at jeg satte mit hus igennem mange år til salg. Det var derfor ekstra vigtigt for mig, at jeg havde tillid til ejendomsmægleren. home stillede hurtigt med et hold af interesserede købere og forhandlede meget professionelt en rigtig god pris hjem til mig. Under min ferie i Thailand fik jeg en besked fra home om at køberne havde underskrevet købsaftalen, og at denne nu blot afventede min underskrift – jeg er dybt taknemmelig!”

 • Solgt på 3 uger

  "Jeg valgte home Hvidovre, da jeg skulle sælge mit hus på Argos Alle. home havde forinden solgt flere boliger i området, og jeg fik hurtigt opfattelsen af, at det var en mægler, der kendte sit lokalområde. Der gik en uges tid, fra huset blev sat til salg til det første åbne hus, hvor ejendommen var velbesøgt. I det hele taget præsterede home fra start af rigtig mange fremvisninger af ejendommen. Efter 3 uger blev huset solgt - 105.000 kr. over den aftalte udbudspris".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo