Menu

home Hvidovre

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hvidovre

Hos home Hvidovre får du et fast lavt salær, samt dygtige og erfarne ejendomsmæglere til at rådgive dig i forbindelse med dit boligkøb/boligsalg.

Vi bestræber os hele tiden på at være din foretrukne ejendomsmægler. Vi har stor erfaring med køb og salg af boliger i lokalområdet, eftersom vi har eksisteret 25 år i byen. Vi har af den årsag et stort lokalkendskab og et indgående kendskab til boligmarkedet.

Vi fokuserer altid på et hurtigt salg således, at du kan komme hurtigt videre. Vi har generelt en lav liggetid på vores boliger.

home Hvidovre, er den ejendomsmæglerforretning i byen, der sælger flest boliger, og af den grund har vi en stor kundetilfredshed.

Vores forretning har en god beliggenhed ud til Hvidovrevej og er dermed synlig i bybilledet. Er du på udkig efter et nyt hjem -  så se med fordel vores spændende boligudstilling i forretningen. Vi beskæftiger os med salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, fritidsboliger / sommerhuse, helårsgrunde / fritidsgrunde og ligeledes projektsalg i områderne: Risbjergkvarteret, Strandmarkskvarteret, Grækerkvarteret, Hvidovre Nord, Hvidovre Syd, Avedøre, Rødovre og Brøndby.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kontakt os på alle hverdage og søndage, og lad os sammen finde din nye bolig eller få sat gang i dit boligsalg.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • I trygge hænder igennem hele salgsforløbet

  "Vi henvendte os til home og følte, vi var i trygge hænder igennem hele salgsforløbet, og ejendommen blev solgt inden for en måned og endnu over den udbudte pris. Vi kan varmt anbefale home".

 • home overgik alle vores forventninger

  "Det hele startede med en uforpligtende vurdering af vores hus på Tavlekærsvej 31. Mægleren fra home virkede kompetent og meget optimistisk, hvilket vi var glade for. Det skulle også hurtigt vise sig at Kenneth fra home havde ret, da han efter kun ca. 25 dages salgsarbejde ringede med beskeden om, at nu var huset solgt – og så endda til en væsentligt højere pris end den udbudte. Vi er begge super glade for samarbejdet med jer og vi vil ”med hånden på hjertet” anbefale jer til alle der skal sælge bolig".

 • home Hvidovre løftede opgaven - FLOT!

  "Vi havde vores hus til salg i 6 måneder hos en anden lokal ejendomsmægler, dette resulterede ikke i et salg. Vi skiftede derefter til home, som allerede fra start formåede at skabe en masse fremvisninger på vores hus. Der skulle da heller ikke gå meget mere end 1 måned, før home havde fundet køberne. Vi har været yderst tilfredse med forløbet hos home".

 • Solgt efter kun 14 dage

  "Jeg kontaktede home for salg af min lejlighed og allerede efter 14 dage var lejlighede solgt til den udbudte pris. Jeg kan kun varmt anbefale home".

 • Lejlighed solgt på 1. fremvisning til prisen

  "Jeg fik solgt min lejlighed på 1. fremvisning til den aftalte pris, og jeg fik indfriet mit ønske om lang overtagelsesdag, så jeg og min familie havde god tid til at finde den helt rigtige bolig. Her var home også en rigtig god sparingspartner, selvom vi ikke fandt boligen hos home. Jeg kan kun give home de bedste anbefalinger. Vi var i trygge hænder fra start til slut".

 • Solgt på en uge til prisen

  "Vi valgte home Hvidovre, da vi skulle sælge vores hus på Søbyvej 6, som vi købte af dem for 13 år siden. home havde forinden solgt vores tidligere bolig og flere boliger i området. Der gik en uges tid fra huset blev sat til salg og til det var solgt til den udbudte pris. Vi kan varmt anbefale home".

 • Solgt og købt via home Hvidovre

  "Vi valgte desværre at sætte vores hus til salg hos en anden ejendomsmægler i Hvidovre dog uden de store resultater. Efter 6 måneder hos mægleren valgte vi at skifte til home. home fandt hurtigt en køber til vores hus og fik forhandlet en god pris ”hjem” til os! home Hvidovre fandt også det helt rigtige hus til os og hjalp os dermed igennem både salg og køb af bolig! Vi vil anbefale home Hvidovre til alle der ønsker et effektivt salgsteam og en professionel og tryg behandling"

 • home solgte mit hus, men jeg var på ferie i Thailand

  "Jeg har kun ros tilovers for home Hvidovre. Det var med stort vemod, at jeg satte mit hus igennem mange år til salg. Det var derfor ekstra vigtigt for mig, at jeg havde tillid til ejendomsmægleren. home stillede hurtigt med et hold af interesserede købere og forhandlede meget professionelt en rigtig god pris hjem til mig. Under min ferie i Thailand fik jeg en besked fra home om at køberne havde underskrevet købsaftalen, og at denne nu blot afventede min underskrift – jeg er dybt taknemmelig!”

 • Solgt på 3 uger

  "Jeg valgte home Hvidovre, da jeg skulle sælge mit hus på Argos Alle. home havde forinden solgt flere boliger i området, og jeg fik hurtigt opfattelsen af, at det var en mægler, der kendte sit lokalområde. Der gik en uges tid, fra huset blev sat til salg til det første åbne hus, hvor ejendommen var velbesøgt. I det hele taget præsterede home fra start af rigtig mange fremvisninger af ejendommen. Efter 3 uger blev huset solgt - 105.000 kr. over den aftalte udbudspris".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.
Kontaktinfo