home Hvidovre billede
 • Hvidovrevej 406
 • 2650 Hvidovre
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Solrød v/ Mørch & Partnere A/S

Velkommen hos home Hvidovre - din lokale ejendomsmægler

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Hvidovre. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engageret og har masser ”gå-på-mod”.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Hvidovre får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer.

Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt. Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres.

Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg, så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Hvidovre mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen. Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel. Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 27 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi har kun rosende ord til overs for home Hvidovre

  "Vi fik øje på et hus, der var til salg i Hvidovre, og hvor homes mægler Philip stod for kontakten. Selvom Philip jo var sælgers mand, var han lynhurtig til at vende tilbage, når vi havde spørgsmål eller havde brug for yderligere oplysninger - uanset om det var hverdag eller søndag - eller sent på natten. Han optrådte engageret og høfligt og altid med en positiv tilgang. Vi endte med at blive de heldige ejere af huset og har i den forbindelse kun rosende ord til overs for den måde, vi som interesserede købere blev behandlet af home i Hvidovre".

 • Jeg kan varmt anbefale home Hvidovre

  "Jeg har haft kontakt til Teis fra home Hvidovre i flere år, da jeg igennem rigtig lang tid havde overvejelser omkring salg af min bolig. Da jeg så endelig var klar til et salg, ja så var home bestemt også klar. Fra jeg underskrev aftalen om salg til jeg underskrev en købsaftale gik der 14 dage - og det var selvfølgelig et salg til den udbudte pris. Jeg kan derfor varmt anbefale home og Teis".

 • Der gik ikke lang tid før ejendommen var solgt

  "Da jeg skulle sælge mit barndomshjem tog jeg fat i home Hvidovre, og jeg fik Teis ud og vurdere. Der var mange ting, der skulle falde på plads, før et salg kunne blive en realitet. Vi holdt kontakten og orienterede løbende, og da alt var på plads, gik der da heller ikke lang tid før ejendommen var solgt og endda til en pris, der var over det lovede. Jeg blev orienteret igennem hele forløbet af Teis og teamet i home. Jeg kan kun anbefale dem".

 • Køberen blev fundet på 3 dage

  "Jeg fandt min bolig i området, hvor jeg har kigget efter bolig i 5 år. Der var bare lige det, at jeg skulle have solgt min lejlighed, inden jeg kunne købe. Jeg fik Teis fra home ud og se på min lejlighed, og så skete der noget - køberen blev fundet på 3 dage, og jeg fik underskrevet købsaftalen på bøde mit køb og mit salg, og jeg blev orienteret fra start til slut og ikke ladt alene. Jeg kan derfor varmt anbefale home, Teis og teamet i Hvidovre".

 • Ejendommen blev solgt til den aftalte pris

  "Da jeg tidligere skulle sælge min ejendom, benyttede jeg mig af home og Teis, og da det gik helt problemfrit og med en super dialog og rigtig gode tilbagemeldinger, var valget nemt, da jeg skulle sælge mit barndomshjem, tog jeg igen fat i home og Teis og ejendommen blev solgt til den aftalte pris".

 • Vi vil selvfølgelig vælge home igen

  "Vi købte vores hus for mange år siden af home Hvidovre, så da vi skulle sælge igen, var vi ikke i tvivl om, det skulle være home, der skulle sælge vores hus igen. Huset blev solgt af Teis fra home og efter flere fremvisninger og søgen i markedet fandt Teis fra home vores nye hjem, som vi nu er i fuld gang med at istandsætte. Skulle vi på et eller andet tidspunkt sælge igen – vil vi selvfølgelig vælge home og Teis igen. De varmeste anbefalinger herfra".

 • Det er ejendomsmægleren, som gør hele forskellen

  "Vi valgte Kenneth Sørensen som ejendomsmægler, fordi din argumentation og attitude gav os indtryk af en analytisk sans med en forståelse for markedet og dets spilleregler og muligheder. Samtidig udstrålede du et “personligt drive” og en optimisme, der gav os tillid til, at du kunne sælge vores hus. Den forventning, synes vi, du levede helt og holdent op til, så vi er meget tilfredse med, at vi valgte dig som ejendomsmægler. Det er vores erfaring fra tidligere, at det er den konkrete ejendomsmægler, som gør hele forskellen, og ikke hvilken ejendomsmæglerkæde han/hun er en del af.”

 • home indfriede vores tårnhøje forventninger

  ” Vi købte grunden for flere år siden af home. Derfor benyttede vi da også home til at sælge huset, da vi skulle videre i livet. Vi havde tårnhøje forventninger til home, og naturligvis indfriede de disse. Tusinde tak for jeres salgsarbejde og jeres venlige måde at være på.”

 • home løste salgsopgaven til vores fulde tilfredshed

  "Vi satte vores rækkehus til salg hos home Hvidovre, da vi var blevet tilbudt drømmelejligheden. Vi har boet i huset i mange år, hvorfor det også var med vemod, at vi skulle sælge. home løste salgsopgaven til vores fulde tilfredshed, og samspillet i mellem Kenneth og de øvrige mæglerne var eminent. Tusinde tak til home for deres arbejde!”

 • home indfriede mine største ønsker

  "home fandt drømmelejligheden til mig og solgte mit hus. Overskrifterne fortæller ALT – home indfriede mine største ønsker! Tusind tak for en gedigen indsats! De bedste anbefalinger fra mig.”

 • Solgt på kun 24 timer!

  "Tak til jer i home Hvidovre for at I hurtigt solgte vores lejlighed, I fik det gjort så hurtigt og effektivt. Vi er mægtigt imponeret over jeres gode arbejde og den tætte kontakt med jer under processen. Vi fik endda flere penge end lejligheden var sat til salg til, hvilket er en bonus, vi slet ikke havde forventet. Vi er glade, tilfredse og lettede over, at det var JER der skulle sælge vores lejlighed, for den fik I solgt på kun nogle få dage. Vi vil begge med hånden på hjertet trygt anbefale jer/home Hvidovre til andre der skal sælge bolig".

 • Ikke kærlighed ved første blik - men det blev det

  "Vi havde egentlig ikke booket huset til fremvisning, men et par dage før kom opslaget på nettet, og vores kontakt fra home var hurtig til at føje boligen til vores liste over fremvisninger. Vi må indrømme, at det egentlig slet ikke var sådan et hus, vi gik efter, og da vi stod udenfor huset og ventede på mægler, var det ikke kærlighed ved første blik. MEN det blev det :-).Bettina Nielsen var en rigtig god, venlig og entusiastisk mægler, der var god til at se mulighederne i huset og kom med ideer til modernisering, næsten før vi trådte ind. Bettina anbefalede os efter fremvisningen at gå en tur ned til vandet. Det var et godt tip, for der er man jo helt solgt. Sikke en beliggenhed. Så gik turen videre til en masse andre fremvisninger hos andre mæglere - men huset spøgte hele dagen og dagene efter. Da vi bad om en ekstra fremvisning to dage efter, var det heldigvis ikke noget problem. Her havde vi indkaldt forstærkning fra en byggesagkyndig og en arkitekt. Igen var Bettina sød og imødekommende, og selvfølgelig super informativ vedr. de spørgsmål vi måtte have. Efter fremvisningen blev vi informeret om, at der var kommet et bud på huset, så hvis vi var interesseret, burde vi gøre det meget snart. Herefter gik det slag i slag, og Bettina var en stor hjælp undervejs - også om aftenen. Med alt det taget i betragtning, kan vi selvfølgelig kun anbefale home Hvidovre - og Bettina Nielsen".

 • Vi både købte og solgte gennem home Hvidovre

  "Vi havde en rigtig god oplevelse hos home Hvidovre, da vi både købte og solgte gennem dem. Under hele forløbet følte vi os i trygge hænder og godt vejledt både i vores købs- og salgsproces. home var altid klar til at lave en ekstra service ifm. besøg i ny bolig inden overtagelsen, så fx håndværkere kunne vurdere arbejde. Der var altid mulighed for at stille spørgsmål, når der skulle holdes styr på alle dokumenter m.v., som kan virke uoverskuelige i salg og køb af bolig. Vi kan på det varmeste anbefale home Hvidovre ifm. køb/salg af ejendomme".

 • Flot arbejde af home Hvidovre

  "Jeg satte min lejlighed til salg hos home Hvidovre, hvilket jeg ikke har fortrudt! Mæglerne formåede på trods af en ”rodet” lejer og midt i feriesæsonen at sælge min lejlighed til den udbudte pris – på kun ca. 2 måneder. Jeg har løbende fået tilbagemeldinger på de mange fremvisninger hvilket har givet mig en god ro i maven igennem hele forløbet. Stor tak til home Hvidovre for det flotte arbejde!".

 • home fandt køberen via et yderst velfungerende Køberkartotek

  "home Hvidovre var fra første møde meget positive omkring vores boligsalg. Vi gjorde det klart for mæglerne fra start af, at vi ønskede den højest mulige salgspris samt et kort men effektivt salgsforløb. Det skulle heller ikke tage home mere end ca. 14 dage, før de ringede og fortalte, at de nu havde 2 bud på vores lejlighed, og endda til over udbudsprisen! Flot arbejde samt de bedste anbefalinger fra en glad og tilfreds sælger!".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller