Menu

home Herlev

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Herlev

Vi sætter pris på personlig betjening. Derfor prøver vi så vidt muligt at arrangere det sådan, at det er de samme personer, der står for dit salg gennem hele forløbet. Det vil sige alle møder, fremvisninger af boligen til mulige købere, udfærdigelse af papirer ved det endelige salg osv.

Alle medarbejdere er professionelle og veluddannede og har deres daglige gang i alle Lone Bøegh Henriksens 10 forretninger i Hillerød - Fredensborg, Kgs. Lyngby, Virum, Holte, City, Bagsværd, Søborg, Herlev, Teglholmen og Ballerup - Smørum samt vores Servicecenter. Det sker for at sikre et tæt samarbejde mellem de 9 filialer og for at styrke mæglerens tilknytning til hele lokalområdet.

Uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Den rigtige køber til den rigtige bolig på det rigtige tidspunkt

    På anbefaling fra sin bankrådgiver fik han kontakt med ejendomsmægler Dine Sørensen fra home, som vurderede boligen. ”Og hun mente faktisk, at jeg kunne sælge den for mere, end jeg selv forventede, så det var en god nyhed, siger han. Dine Sørensen indfriede alle løfter og leverede en rigtig flot service. Jeg fik solgt lejligheden hurtigere, end jeg havde drømt om, og endda til en bedre pris, så jeg er særdeles tilfreds".

  • Herlev-lejlighed solgt efter første Åbent Hus-arrangement til den rigtige pris

    "Jeg kontaktede et par lokale ejendomsmæglere for at høre mere om det nuværende prisniveau samt om mulighederne for et salg. Og mit valg faldt med det samme på ejendomsmægler Dine Sørensen fra home, som var den klart mest troværdige og seriøse af de inviterede. Desuden var hun meget optimistisk omkring prisen, fordi hun med sit store lokalkendskab vidste, at der var mange interesserede til en lejlighed som vores. Ejendomsmægleren kastede sig straks over opgaven med stor entusiasme, og allerede ved det første Åbent Hus-arrangement, blev der fundet en køber – til stort set samme pris, som lejligheden var købt til kort før priserne faldt voldsomt under krisen. Vi har stor ros til Dine Sørensen, som er en ildsjæl. Hun er fagligt dygtig og meget seriøs i sit arbejde. Vi havde under det korte forløb en rigtig god dialog, og hendes optimisme smittede. Vi vil til enhver tid anbefale andre boligsælgere at tage et møde med hende".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo