home Herlev

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Herlev

Vi sætter pris på personlig betjening. Derfor prøver vi så vidt muligt at arrangere det sådan, at det er de samme personer, der står for dit salg gennem hele forløbet. Det vil sige alle møder, fremvisninger af boligen til mulige købere, udfærdigelse af papirer ved det endelige salg osv.

Alle medarbejdere er professionelle og veluddannede og har deres daglige gang i alle Lone Bøegh Henriksens 11 forretninger i Hillerød, Kgs. Lyngby, Virum, Holte, City, Bagsværd, Søborg, Herlev, Teglholmen, Ballerup og Smørum samt vores Servicecenter. Det sker for at sikre et tæt samarbejde mellem filialerne og for at styrke mæglerens tilknytning til hele lokalområdet.

Uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 7 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Det er gået slag i slag

    "Herlev er meget mere end store veje, det kan være natur for alle pengene. Min mand og jeg har i en længere periode været på udkig efter et af klyngehusene i Cowboybyen. Vi har i 20 år boet i et rigtig dejligt hus ved Amager Strand, men nu er børnene flyttede hjemmefra, og huset er blevet for stort til vores behov, så nu vil vi gerne lave et skifte i vores liv fra stranden til skoven. En dag cyklede jeg i området ved Cowboybyen, og pludselig så jeg ’Til Salg’ skiltet, og opdagede med det samme, at det præcist er hvad min mand og jeg er ude efter. Et par timer efter havde jeg lavet aftale med home i Herlev, og samme dag var min mand og jeg ude at se huset. Hans første reaktion da han så huset var: ’Sikken Perle, her må vi bo’. Derefter er det gået slag i slag, og ca. 2 uger efter vi så huset, havde vi købt det. Vi har haft stor tillid til home i Herlev, de har været professionelle, ærlige og helt igennem lette at samarbejde med".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller