home Herlev billede
 • Bangs Torv, Herlev Hovedgade 125
 • 2730 Herlev
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter København Nord v/ Servicecenter København Nord A/S

Velkommen hos ejendomsmægler home Herlev - Din lokale ejendomsmægler

Hos home Herlev tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Herlev siden 2006.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Herlev vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger, og ligeledes at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med vores lokalkendte ejendomsmæglerteam sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m. Vi arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel. Vi har boliger til salg i hele Herlev, så du kan finde drømmeboligen i samråd med vores dygtige ejendomsmæglere.

Køberrådgivning
Hos home Herlev tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset, om du overvejer at sælge eller søger en ny bolig, er vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 19 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Det har været en god og tryg proces

  "Mads Verner-Lassen fra home Herlev har vist sig fra den professionelle side fra start til slut. Ved første møde fik man fornemmelsen af at have besøg af en kompetent mægler med en masse erfaring. På den korte tid vores hus var til salg, var Mads altid klar på at besvare spørgsmål. Var Mads optaget, greb baglandet den med det samme. Vi har snakket og mailet med hans kollega, Amanda som også viste sig fra den professionelle side! Vi har sat stor pris på at home går meget op i god skik. Salget af vores hus gik hurtigt, og vi har været rigtig glade og trygge for den måde processen har været på. Kan helt klart anbefale home Herlev som mægler og teamet der står bag".

 • Stort tak og en klar anbefaling til home Herlev

  “Jeg har haft fornøjelsen af at have mit hus til salg gennem home Herlev, med Mads Verner-Lassen som primær salgsansvarlig. Mads har gennem hele forløbet sikret, at jeg har været opdateret og informeret omkring status på salget samt interessen fra potentielle købere. Jeg har gennem hele forløbet følt, at Mads har haft styr på salgsprocessen, fulgt op på potentielle købere, været tilgængelig, været fleksibel overfor potentielle købere i forhold til fremvisninger og på alle måder sikret et optimalt salg af min bolig. Det gør, at jeg har haft ro i maven under hele forløbet, samt at jeg efter at købsaftalen er underskrevet, føler at jeg er kommet bedst muligt videre. Stort tak og en klar anbefaling til Mads og home Herlev.”

 • Kommunikationen var ærlig og behagelig

  ”Vi valgte home til at sælge vores hus, fordi vi med deres medarbejdere lige fra salgsvurderingen til handlen blev afsluttet, har følt os i trygge og effektive hænder hos home-teamet i Herlev. Kommunikationen var ærlig, behagelig og ikke mindst fik vi hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Vi følte gennem hele processen, at vi var deres ”vigtigste kunde”. Vi kan varmt anbefale home i Herlev.”

 • Vi følte os i trygge hænder hos home Herlev

  "Huset blev til sat til salg, og det ene åbent hus efter det andet blev sat i værk tillige med fremvisninger. Undervejs var der tilbagemeldinger og opfølgninger, og vi følte os i trygge hænder hos home Herlev. Trods en underskrevet købsaftale blev annulleret af potentielle købere, gav home Herlev ikke op. Med en lille justering i udbudsprisen kom der yderligere aktivitet på boligen, og det resulterede i et tilfredsstillende salg. Valget faldt på home Herlev af flere grunde, men i bund og grund havde vi brug for et dygtig team til at finde køberne til vores hus, så vi kunne komme videre til vores næste familiebolig".

 • Vores hus blev solgt på kun 20 dage

  "Stort tak til home Herlev for virkelig at have en skarp vurdering af boligmarkedet. Vores rækkehus blev solgt på kun 20 dage! Teamet fra home Herlev har været meget hjælpsomme, og vi har fra start følt os godt vejledt. De har været gode til at vende hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål. Alt i alt har vi været meget glade for det var home Herlev der skulle sælge vores rækkehus. Helt klart en anbefaling herfra."

 • home Herlev hjalp og godt igennem fra start til slut

  "home Herlev hjalp os godt igennem fra start til slut. Søde og rare medarbejder, som altid havde tid til at besvare spørgsmål mv".

 • Vi følte os i trygge hænder

  "Da vores rækkehus skulle sælges, var vi ikke i tvivl om, at home skulle have chancen. Som boligsøgende virkede mæglerne hos home altid seriøse, punktlige og nemme at komme i kontakt med. Så da vi selv skulle sælge, fik vi home Herlev til at stå for salget - og de skuffede ikke. Igennem hele processen følte vi os i trygge hænder. De leverede kompetent sparring og feedback efter hvert åbent hus og fremvisning. Derudover var de altid nemme at komme i kontakt med, via mail, app, telefon eller SMS. Salget gik hurtigt og smertefrit, og det har været en fornøjelse at sælge hus igennem home Herlev".

 • Hurtig, kvalificeret og imødekommende behandling

  "Med home har jeg fået en hurtig, kvalificeret og imødekommende behandling, i forbindelse med salg af min lejlighed. Et kvalificeret personale har siddet klar, til hurtigt at kunne besvare mine spørgsmål, og de har samtidigt gjort processen simpel. Jeg har følt mig i trygge hænder fra første møde, og igennem hele samarbejdet. Jeg vil klart anbefale home Herlev til enhver, der søger kompetent vejledning og hjælp til salg af bolig."

 • home Herlev hjalp os sikkert igennem et hurtigt salg

  ”home Herlev har for os været professionelle igennem hele håndteringen af vores hussalg, med fokus på at skabe en personlig og nærværende relation til os som sælgere. I et vildt boligmarked, hjalp home Herlev os sikkert igennem et hurtigt salg, med masser af information undervejs samt en god og personlig relation med vores mægler, og resten af det effektive team."

 • Det er gået slag i slag

  "Herlev er meget mere end store veje, det kan være natur for alle pengene. Min mand og jeg har i en længere periode været på udkig efter et af klyngehusene i Cowboybyen. Vi har i 20 år boet i et rigtig dejligt hus ved Amager Strand, men nu er børnene flyttede hjemmefra, og huset er blevet for stort til vores behov, så nu vil vi gerne lave et skifte i vores liv fra stranden til skoven. En dag cyklede jeg i området ved Cowboybyen, og pludselig så jeg ’Til Salg’ skiltet, og opdagede med det samme, at det præcist er hvad min mand og jeg er ude efter. Et par timer efter havde jeg lavet aftale med home i Herlev, og samme dag var min mand og jeg ude at se huset. Hans første reaktion da han så huset var: ’Sikken Perle, her må vi bo’. Derefter er det gået slag i slag, og ca. 2 uger efter vi så huset, havde vi købt det. Vi har haft stor tillid til home i Herlev, de har været professionelle, ærlige og helt igennem lette at samarbejde med".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller