home Brønshøj

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønshøj

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Brønshøj. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Brønshøj får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Brønshøj mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 20 boliger

Åbent hus med tilmelding

Åbent hus med tilmelding

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home lukkede aftalen på 2 måneder

  "Vi vil oprigtigt gerne takke home for at få os en god handel i hus og lukke vores lejlighedssalg af Kabbelejevej 1 2. TV. indenfor 2 måneder efter opstart. Den bedste del af processen var bl.a. tydelig og hyppig kommunikation, og de holdt os opdaterede og informerede overalt. Lejligheden var FORINDEN til salg i 8 måneder hos en anden lokal såkaldt ”top ejendomsmægler”, men overraskende, selv efter en betydelig prisnedsættelse, fik vi ikke nogen tilbud af betydning gennem dem i den periode. home lukkede aftalen på 2 måneder til et flot resultat. Vi vil meget anbefale home Brønshøj".

 • Skuffesalg efter bare 14 dage

  "home har solgt vores hus meget hurtigt, med flere interesserede købere og til et overbud. Det kan vi takke Anne Mette og Sofie fra home i Brønshøj for. Vi mødte Anne Mette i forbindelse med fremvisning på et andet hus, vi selv var interesserede i og syntes, hun virkede meget kompetent. Så, da vi senere fandt vores nye hus og havde brug for et hurtigt salg af vores eget, var vi ikke i tvivl om, hvem vi skulle ringe til. Anne Mette var ansvarlig for salget, mens Sofie bl.a. har stået for fremvisninger. Der har hele vejen været fuldstændig gennemsigtighed i processen og god kommunikation. Anne Mette har været nem at få fat på, også uden for normal arbejdstid, og Sofie har givet en grundig tilbagemelding efter hver eneste fremvisning. Vores hus blev udbudt på markedet via homes køberkartotek, hvilket resulterede i mange fremvisninger på kort tid og skuffesalg efter bare 14 dage, og dét var lige præcis, hvad vi havde brug for. Vi har følt os trygge hele vejen, og vi følte at vores hussalg blev prioriteret. home var samtidig mægler på det hus, vi har købt, og det er også foregået ærligt og gnidningsfrit. Vi anbefaler meget gerne home Brønshøj og ejendomsmægler Anne Mette Hansen til andre, som har brug for en kompetent og imødekommende ejendomsmægler og et hurtigt salg".

 • Det kørte knivskarpt

  "Min lejlighed blev solgt på under en uge til en pris over udbudsprisen, så selvfølgelig er jeg glad! Vi havde en god dialog om prissætning, hvor mægleren bragte sin viden om markedet ind, men hvor der også blev lyttet godt til mine forventninger og ønsker om at løfte os lidt fra “vi plejer”. Før fremvisning fik jeg det råd fra mægleren, at der skulle ryddes op, så det gjorde jeg. Processen gik som nævnt meget hurtigt, så det var begrænset, hvor meget dialog vi nåede. Men det kørte knivskarpt.”

 • God og hurtig besvarelse og velovervejet rådgivning

  "Det vigtigste for os ved at bruge home var tillid og det har vi ganske enkelt haft igennem hele vores salg. God og hurtig besvarelse af vores spørgsmål og velovervejet rådgivning. Vi har været meget glade for forløbet og synes at vi har fået en rigtig god behandling".

 • Finder lynhurtigt ind til behov og forventninger

  "Thomas og Sofie hos home i Brønshøj er super gode og top professionelle fra start til slut. Finder lynhurtigt ind til behov og forventninger. Er åbne, ærlige og møder kunden i øjenhøjde. Solgte vores hus på ganske kort tid. Vil til enhver tid anbefale home i Brønshøj".

 • Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre

  "Jeg har været meget glad for, at jeg valgte at bruge home Brønshøj til at sælge min andelslejlighed. Jeg har følt mig godt vejledt og informeret under hele forløbet. Både i forhold til pris på salget af min lejlighed, tilbagemeldinger på interesserede og ikke mindst hjælp til administratorhåndtering. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre".

 • home Brønshøj var toptjekkede og super professionelle

  "Fra første vurdering af vores hus til købsaftalen blev underskrevet, var home Brønshøj toptjekkede og super professionelle. Vi oplevede en mægler, der hele tiden holdt os godt orienteret om fremvisninger, mulige køberes tilbagemeldinger og som i det hele taget var til rådighed, hver gang vi havde brug for det. Skal man sælge i Brønshøj, vil vi klart anbefale home".

 • Jeg oplevede en troværdig kommunikation

  "Jeg oplevede fra 1. møde en troværdig kommunikation, og dette fortsatte undervejs i sagsforløbet, hvor jeg hele tiden blev orienteret om forløbet. Lejligheden blev solgt på omkring 3 uger, inden den overhovedet kom på nettet. Jeg kan kun være meget tilfreds med salget."

 • God behandling, en kompetent sælger og et hurtigt salg

  "Vi mødte homemægleren, da vi købte vores lejlighed tilbage i 2016. Han virkede utrolig kompetent, og vi blev hurtigt enige om, at skulle vi sælge lejligheden igen, så var det ham, vi tog fat i først. Det gjorde vi så fire år efter, og vores lejlighed blev solgt indenfor en uge. Vi fik, hvad vi kom efter ved home Brønshøj - god behandling, en kompetent sælger og et hurtigt salg!".

 • En professionel oplevelse fra start til slut

  "Vi var usikre på, om vi skulle sælge vores lejlighed først, da vi gerne ville købe hus. Vi ville gerne kunne købe uden forbehold for eget salg, men var usikre på hvordan vi kunne komme til at sælge først, og købe efter. Efter et godt møde med Nikolaj Kure, kom vi dog frem til, at det var en god idé at påbegynde salgsarbejdet, for at teste markedet i en periode, inden det officielle salg skulle iværksættes. Det gjorde vi, og allerede efter få uger var der fundet den rigtige køber. Med en god pris, og med lang overtagelse, var vi trygge ved, at vi nok skulle nå at finde et nyt sted at bo for vores familie. Det er nu lykkes. Med Nikolaj som vores primære mægler, har vi fra start følt os i trygge hænder, og med en stor respekt for vores situation. Tak også til de øvrige gode folk hos home Brønshøj for at rådgive os godt i den svære situation det er, når man skal træffe det store valg om salg, og for løbende at holde os informeret under processen, så vi altid følte at der var tillid til at salget forløb som ønsket".

 • Vi kan absolut anbefale home

  ”home overtog vores salg fra anden mægler i maj, efter nogle måneder uden mange fremvisninger. Hurtigt følte vi, der kom gang i fremvisningerne igen, og vi modtog flere bud, før vi endelig fik solgt i september. Vi har fra starten af følt, at der blev taget enormt godt hånd om os og har følt os hørt og godt vejledt i vores salg. Hele teamet har været yderst imødekommende og enormt professionelle i deres tilgang. Vi kan absolut anbefale home”.

 • Et hurtigt og problemfrit salg til prisen

  "Da vi havde besluttet os for at sælge vores hus, henvendte vi os til home i Brønshøj. Her mødte vi Nikolaj Kure, og vi havde en rigtig god og konstruktiv dialog. Vi gik derfra med stor tillid til home som et seriøst og professionelt foretagende samt med et godt kendskab til lokalområdet. Det var godt med Nikolaj som en fast kontaktperson, og snart lærte vi hele teamet at kende som engagerede og dygtige medarbejdere, der varetog vores interesser på bedste måde. Straks efter der var underskrevet en formidlingsaftale, kom Thomas med de mæglere, der skulle fremvise vores hus, hvilket vi følte var en god idé, at de havde set og kendte huset, inden de kom med eventuelle købere. Snart var der fuld gang i fremvisningerne fra homes store køberkartotek. Vi blev hver gang i god tid informeret af Anne Mette, Sofie eller Lau, når der skulle være en fremvisning. Og efter fremvisningen fik vi altid en hurtig og informativ tilbagemelding, så vi kunne danne os et billede af, hvor vi stod. Vi kunne glæde os over et hurtigt og problemfrit salg til prisen, hvilket viser homes dygtighed til prisfastsættelse. Det var i vores tilfælde Anne Mette, der fandt vores køber. Eftersalgsprocessen, der endnu ikke er afsluttet, forløber på en god og informativ måde. Vi har følt os trygge og godt tilpas i samarbejdet med home, Brønshøj Afd., som vi kan anbefale til andre, der går i salgstanker".

 • Kompetent vejledning og information igennem hele salgsprocessen

  ”Det har været et meget tilfredsstillende forløb med Thomas og de øvrige medarbejdere i home Brønshøj. Jeg har oplevet kompetent vejledning og information i det indledende forløb og igennem salgsprocessen, hvor aftaler blev overholdt og alle var tilgængelige. Fra første kontakt har der været stort engagement og interesse i at lave et godt salg af mit hus. Varme anbefalinger."

 • Vi havde meget og god kontakt

  "Alle var rigtig søde og hjælpsomme - vi havde meget og god kontakt. Har kun positive ting at sige om home Brønshøj og vil klart anbefale dem til andre".

 • Trygt, hurtigt og professionelt salg

  "For at kunne købe vores nye hus, stod vi pludselig i en situation, hvor vi hurtigt skulle have solgt vores villa i Brønshøj. Allerede fra den dag vi kontaktede home Brønshøj startede et utroligt professionelt forløb. Igennem deres store køberkartotek - og gode kendskab til hvilke potentielle købere de skulle kontakte - solgte de vores hus på kun 2 uger, uden afslag i prisen. Undervejs har Thomas, og hele teamet hos home Brønshøj, været både behagelige og yderst grundige. Eksempelvis er vores hus bygget i et - for Danmark - ganske utraditionelt materiale. Her valgte alle mæglerne i teamet derfor at læse den bog vi stillede til rådighed herom, for at kunne svare på evt. spørgsmål. Hele vejen igennem er vi desuden blevet løbende informeret om alt vedrørende salget. Derfor har vi følt os helt trygge og sikre i vores valg af mægler og kan klart rekommandere home Brønshøj til andre!".

 • Vi følte os i trygge og professionelle hænder

  "home Brønshøj solgte vores ejerlejlighed på sublim vis! Fra første møde med home Brønshøjs Nikolaj Kure følte vi os i trygge og professionelle hænder. Valget af netop home Brønshøj skete på baggrund af en god og solid jordforbindelse, og deres statistiske førsteplads (boligsiden.dk), som skabte forventningen om, at home Brønshøj var det rette valg. Og det valg fortryder vi absolut ikke. For vores vedkommende handlede det i høj grad om at føle os velinformeret og få svar på diverse (mange) spørgsmål, da det var første gang vi prøvede at sælge en ejendom. Der blev skabt et rigtig godt samarbejde, og vi følte altid, at vi var velkommen. Ikke nok med ovenstående formalia, så sørgede home Brønshøj med Nikolaj og Lau Pilsgaard i spidsen for et salg af ejendommen på første klasses vis. Lejligheden blev solgt hurtigt, med alle forventninger og alle ønsker intakte. Har du brug for at få solgt din ejendom i Brønshøj og omegn, kan vi varmt anbefale home Brønshøj".

 • Det har været et ærligt og gennemsigtigt forløb

  "Vi mødte home Brønshøj først som købere, hvor vi oplevede dem som meget loyale over for sælgerne. Derfor valgte vi dem, da vi senere selv skulle sælge. De har levet fuldt op til vores forventninger. Det har været et ærligt og gennemsigtigt forløb, og de har været tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet. Vores klareste anbefaling".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller