Menu

home Brønshøj

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønshøj

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Brønshøj. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Brønshøj får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Brønshøj mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • En professionel oplevelse fra start til slut

  "Vi var usikre på, om vi skulle sælge vores lejlighed først, da vi gerne ville købe hus. Vi ville gerne kunne købe uden forbehold for eget salg, men var usikre på hvordan vi kunne komme til at sælge først, og købe efter. Efter et godt møde med Nikolaj Kure, kom vi dog frem til, at det var en god idé at påbegynde salgsarbejdet, for at teste markedet i en periode, inden det officielle salg skulle iværksættes. Det gjorde vi, og allerede efter få uger var der fundet den rigtige køber. Med en god pris, og med lang overtagelse, var vi trygge ved, at vi nok skulle nå at finde et nyt sted at bo for vores familie. Det er nu lykkes. Med Nikolaj som vores primære mægler, har vi fra start følt os i trygge hænder, og med en stor respekt for vores situation. Tak også til de øvrige gode folk hos home Brønshøj for at rådgive os godt i den svære situation det er, når man skal træffe det store valg om salg, og for løbende at holde os informeret under processen, så vi altid følte at der var tillid til at salget forløb som ønsket".

 • Et hurtigt og problemfrit salg til prisen

  "Da vi havde besluttet os for at sælge vores hus, henvendte vi os til home i Brønshøj. Her mødte vi Nikolaj Kure, og vi havde en rigtig god og konstruktiv dialog. Vi gik derfra med stor tillid til home som et seriøst og professionelt foretagende samt med et godt kendskab til lokalområdet. Det var godt med Nikolaj som en fast kontaktperson, og snart lærte vi hele teamet at kende som engagerede og dygtige medarbejdere, der varetog vores interesser på bedste måde. Straks efter der var underskrevet en formidlingsaftale, kom Thomas med de mæglere, der skulle fremvise vores hus, hvilket vi følte var en god idé, at de havde set og kendte huset, inden de kom med eventuelle købere. Snart var der fuld gang i fremvisningerne fra homes store køberkartotek. Vi blev hver gang i god tid informeret af Anne Mette, Sofie eller Lau, når der skulle være en fremvisning. Og efter fremvisningen fik vi altid en hurtig og informativ tilbagemelding, så vi kunne danne os et billede af, hvor vi stod. Vi kunne glæde os over et hurtigt og problemfrit salg til prisen, hvilket viser homes dygtighed til prisfastsættelse. Det var i vores tilfælde Anne Mette, der fandt vores køber. Eftersalgsprocessen, der endnu ikke er afsluttet, forløber på en god og informativ måde. Vi har følt os trygge og godt tilpas i samarbejdet med home, Brønshøj Afd., som vi kan anbefale til andre, der går i salgstanker".

 • Kompetent vejledning og information igennem hele salgsprocessen

  ”Det har været et meget tilfredsstillende forløb med Thomas og de øvrige medarbejdere i home Brønshøj. Jeg har oplevet kompetent vejledning og information i det indledende forløb og igennem salgsprocessen, hvor aftaler blev overholdt og alle var tilgængelige. Fra første kontakt har der været stort engagement og interesse i at lave et godt salg af mit hus. Varme anbefalinger."

 • Vi havde meget og god kontakt

  "Alle var rigtig søde og hjælpsomme - vi havde meget og god kontakt. Har kun positive ting at sige om home Brønshøj og vil klart anbefale dem til andre".

 • Trygt, hurtigt og professionelt salg

  "For at kunne købe vores nye hus, stod vi pludselig i en situation, hvor vi hurtigt skulle have solgt vores villa i Brønshøj. Allerede fra den dag vi kontaktede home Brønshøj startede et utroligt professionelt forløb. Igennem deres store køberkartotek - og gode kendskab til hvilke potentielle købere de skulle kontakte - solgte de vores hus på kun 2 uger, uden afslag i prisen. Undervejs har Thomas, og hele teamet hos home Brønshøj, været både behagelige og yderst grundige. Eksempelvis er vores hus bygget i et - for Danmark - ganske utraditionelt materiale. Her valgte alle mæglerne i teamet derfor at læse den bog vi stillede til rådighed herom, for at kunne svare på evt. spørgsmål. Hele vejen igennem er vi desuden blevet løbende informeret om alt vedrørende salget. Derfor har vi følt os helt trygge og sikre i vores valg af mægler og kan klart rekommandere home Brønshøj til andre!".

 • Vi følte os i trygge og professionelle hænder

  "home Brønshøj solgte vores ejerlejlighed på sublim vis! Fra første møde med home Brønshøjs Nikolaj Kure følte vi os i trygge og professionelle hænder. Valget af netop home Brønshøj skete på baggrund af en god og solid jordforbindelse, og deres statistiske førsteplads (boligsiden.dk), som skabte forventningen om, at home Brønshøj var det rette valg. Og det valg fortryder vi absolut ikke. For vores vedkommende handlede det i høj grad om at føle os velinformeret og få svar på diverse (mange) spørgsmål, da det var første gang vi prøvede at sælge en ejendom. Der blev skabt et rigtig godt samarbejde, og vi følte altid, at vi var velkommen. Ikke nok med ovenstående formalia, så sørgede home Brønshøj med Nikolaj og Lau Pilsgaard i spidsen for et salg af ejendommen på første klasses vis. Lejligheden blev solgt hurtigt, med alle forventninger og alle ønsker intakte. Har du brug for at få solgt din ejendom i Brønshøj og omegn, kan vi varmt anbefale home Brønshøj".

 • Det var essentielt at have en god kemi med mægleren

  "Efter at have gået med flyttetanker i et års tid, var det helt befriende at tale med en mægler, som med det samme kunne se vores behov samt havde det helt rette hus til os. Tusind tak til Anne Mette og Thomas, som på en enkelt måned styrede os godt gennem både køb og salg af hus og holdt os informeret og trygge gennem hele processen. For os var det essentielt at have en god kemi med mægleren, og vi værdsætter det benarbejde home lagde på trods af, at alt skulle afsluttes i juledagene". Jacob og Signe Rasch

 • Det har været et ærligt og gennemsigtigt forløb

  "Vi mødte home Brønshøj først som købere, hvor vi oplevede dem som meget loyale over for sælgerne. Derfor valgte vi dem, da vi senere selv skulle sælge. De har levet fuldt op til vores forventninger. Det har været et ærligt og gennemsigtigt forløb, og de har været tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet. Vores klareste anbefaling".

 • Vigtigt med en mægler der er 100% loyal

  "I år blev på mange måder et spændende, men samtidig også kaotisk år for vores familie. Vi solgte både vores lejlighed og købte samtidig hus, begge dele for første gang. Noget af det som har gjort størst indtryk på os er, hvor stor betydning følelser har i begge processer, og hvor vigtigt det er at have en mægler, der er 100 procent loyal, og som kan forstå de følelser, der løber gennem kroppen. home Brønshøj formåede at føre os sikkert og professionelt gennem salgsprocessen hele tiden med tanke på, at vi skulle have det til at passe med et huskøb i den anden ende, hvor de samtidig agerede rådgiver. Det udgjorde sammen med den tilgængelighed, der hele tiden var hos den primære mægler Thomas Skau Lundvig døgnet rundt en merværdi udover det forventelige. Vi kan varmt anbefale home Brønshøj".

 • Mit salg var i de bedste hænder

  "Jeg har netop solgt min villalejlighed gennem home i Brønshøj. home levede fuldt og helt op til det, de lover på deres hjemmeside. Jeg fik god hjælp og vejledning, og lejligheden blev solgt inden for den første uge til bedste pris. Ejendomsmæglerne var venlige og hjælpsomme, og jeg følte at mit salg var i de bedste hænder. Jeg anbefaler meget gerne home til andre, der vil sælge bolig".

 • Solgt - næsten inden det kom på markedet

  "I forbindelse med salget af Enigheds Allé 16 har vi haft en god oplevelse. Mægleren fra home tog pænt i mod mig, da vi gik huset igennem. I modsætning til andre mæglere der havde været forbi, så han muligheder i huset på de områder, hvor de forrige to havde set problemer. Vi nåede frem til en for min far (som jeg hjalp med salget) god pris. Efter et par uger var huset solgt, næsten inden det kom på markedet. Behandlingen fra home har i dette tilfælde oversteget mine forventninger, og jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet."

 • Vi blev ført godt igennem vores hussalg

  "Vi vil gerne takke dig Martin og hele dit dygtige hold for at have ført os godt igennem vores hussalg. Det har været en til tider både stressende og følelsesladet periode for os, hvor vi både har skullet sælge og købe hus, ikke mindst sælge vores hjem gennem 27 år, som har dannet ramme om et dejligt familieliv! Og selve processen har været nervepirrende og neglebidende med op- og nedture og hurdler undervejs. Derfor har det været så befriende at være omgivet af så kompetente fagfolk. I har hele tiden troet på sagen og opmuntret, når det så sortest ud. Fra første færd er vi blevet ført ved hånden, og vi har følt os helt trygge i jeres kyndige hænder. Vi har sat stor pris på jeres ihærdighed og jeres hurtige tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Stor ros skal I også have for den flotte præsentation af vores hus på de forskellige medier. Og det forbavsende store rykind på Åbent Hus dagen er vi også imponerede over. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og ikke mindst den endelige pris. I er yderst professionelle og kompetente og samtidig meget behagelige at samarbejde med. I har beredvilligt svaret på alle vores mangeartede spørgsmål. Vi har aldrig følt, at vi stillede dumme spørgsmål, selvom vi måske gjorde! I har i den grad gjort jer fortjent til nogle gode flødeboller som en lille TAK for jeres hjælp i processen samt vores allervarmeste anbefalinger".

 • Ros til home Brønshøj

  "Vi har samarbejdet med home Brønshøj om salg af vores hus. Teamet har hjulpet med en balanceret prisfastsættelse og har givet værdifuld input i forbindelse med vores opdatering af huset før salget startede samt ved opdatering af dokumentationen på huset. Vi fik efter hver fremvisning et opkald om fremvisningen, så vi kunne vurdere sandsynligheden for succes og eventuelt, hvad vi skulle optimere ved huset eller prisfastsættelsen. Denne lille indsats har haft stor indflydelse på vores oplevelse af salgsprocessen. Eftersalgsprocessen gik smidigt med tæt opfølgning fra home og information, så snart der blev gennemført en ny del i processen".

 • Vi har følt os i troværdige og trygge hænder

  "Vi vil gerne sende en stor tak til jer alle hos home Brønshøj, for det forløb I har ydet med salget af vores bolig. Fra første - til sidste kontakt, har vi oplevet en professionel, imødekommende, høflig og ihærdig indsats fra jeres side. For os har det jo været en skelsættende periode, hvor vi har sagt farvel til en dejlig og tryg ramme om vores familieliv igennem 22 år, for at starte på et nyt kapitel. Masser af spekulationer, beslutninger og tvivl har præget de sidste mange måneder. For jer har det været hverdag, men alligevel har I mødt og rummet os i den usædvanlige situation, det har været for os. I har vejledt os professionelt. Dokumenter frem og tilbage, skridt for skridt er vi kommet igennem processen. Ved hver kontakt, om stort eller småt, har I været imødekommende, og aldrig givet os anledning til at føle os besværlige. I skulle jo i sagens natur have adgang til huset ved fremvisninger og åbent hus. Alligevel spurgte I os altid høfligt, om I må låne huset. Det var jo en selvfølge for os, men det gav alligevel en oplevelse af respekt og af stadig at være herre i eget hus i en tid, hvor vi også har følt os ret eksponeret. Jeres samarbejde som team fungerede godt. Ved de mange fremvisninger, oplevede vi en engageret indsats, uanset hver der var på, og modtog altid en positiv tilbagemelding, som også rummede respekt for de potentielle købere. Samlet set har vi følt os i troværdige og trygge hænder hos Jer, og vi vil derfor varmt anbefale Jer til andre".

 • Det lykkedes home at sælge vores ejendom på 7 dage

  "Vores valg af home som ejendomsmægler til salg af vores bolig, har vi på ingen måde fortrudt. Fra starten af er vi blevet mødt med professionalisme, dygtighed og seriøsitet. Der har gennem hele forløbet været tilknyttet en "fast" kontaktperson, men flere medarbejdere fra home Brønshøj har været involveret i salgsforløbet. Alle de involverede har udvist en fantastisk kompetence, så det har på ingen måde forringet vores oplevelse. home har været rigtig gode til at orientere os som sælgere gennem hele salgsforløbet især i forbindelse med fremvisninger og resultatet heraf. Den strategi og pris som home valgte, naturligvis med vores billigelse, var helt perfekt. Det lykkedes home at sælge vores ejendom på 7 dage og det endte endda med flere køber og overbud. Vi kan intet andet end at anbefale home som ejendomsmægler til dit boligsalg".

 • Det har været en fornøjelse af samarbejde med home

  "Vi har benyttet home i Brønshøj, da vi skulle sælge vores hus. home overtog salget efter at formidlingskontrakten med en anden lokal ejendomsmægler udløb, uden at huset var solgt. home solgte herefter vores hus på ca. en måned. Vi var særdeles tilfredse med homes indsats og følte os meget trygge i hele forløbet. home er professionelle og gav os altid hurtig besked efter hvert besøg, og alle aftaler blev altid overholdt og meldt ud i god tid. home er gode til at vende tilbage til købere og er ikke bange for at gå til køberne, og spørge, hvad de er interesseret i. Det gjorde, at vi efter hver fremvisning fik et meget godt indtryk af, om der havde været nogle, der var seriøst interesserede. Det har været en fornøjelse at samarbejde med home om salget af vores hus, og vi vil til enhver tid anbefale home i Brønshøj. Vi har givet home topkarakterer på boligsiden, og kan varmt anbefale at benytte netop denne ejendomsmægler til salg af sin bolig"

 • Jeg har handlet 2 boliger hos home

  "Jeg har både solgt og købt hus via home Brønshøj, og jeg har i begge handler være yderst tilfreds. Service og løbende information har været utrolig god. Efterfølgende ekspedition af handlen har været ukompliceret og hurtig. home Brønshøj har et dybt kendskab til området og er meget realistiske omkring prissætning og tidspunkt for salg. Jeg giver home Brønshøj min aller bedste anbefalinger. 10 stjerner herfra”.

 • Mødt med professionalisme og højt humør fra start til slut

  ”Vi vil gerne takke home for en super salgsoplevelse ifm. salget af vores hus. Vi blev mødt med professionalisme og højt humør fra start til slut. Lige fra vores første møde med Thomas Skau Lundvig, til selve fremvisninger af huset udført af Nikolaj Kure. Vi har følt os i gode hænder, og er løbende blevet opdateret, både før og efter fremvisninger. Vi var super nysgerrige på, om vores hus var attraktivt for potentielle købere, og her var det rart med Nikolajs hurtige tilbagemeldinger. Salgstiden og den opnåede pris kunne ikke være bedre. Vi fik en fornuftig høj pris, da vi ikke havde travlt med at sælge huset. Det lykkedes på trods af den høje pris, for home at sælge vores hus på under en uge - endda til udbudsprisen. Godt gået home. Specielt mange tak til Thomas og Nikolaj".

 • Hurtigt solgt til forventet pris

  ”Min 2 værelses forældrekøbslejlighed i Brønshøj blev solgt hurtigt og til forventet pris. Jeg valgte home Brønshøj efter et møde, hvor jeg fik indtryk af, at de var professionelle, havde stort kendskab til lokalområdet, foreslog en god salgsstrategi, var villige til at aftale resultatafhængigt honorar, og så havde jeg god kemi med Thomas Lundvig. Det har været et forløb, hvor jeg har oplevet, at medarbejderne hos home Brønshøj alle har været inde i sagen, har samarbejdet og givet mig tilbagemeldinger som aftalt. Salgsprocessen har været en positiv oplevelse med hurtig respons. Jeg har sat pris på en gensidig respekt og sparring - det lægger jeg stor vægt på.”

 • Særdeles tilfredse med hele forløbet

  "Efter det første møde med repræsentanten fra home i Brønshøj, Martin Porsmose, følte vi, at der var grundlag for at komme videre med planen om at sælge vort dejlige hus på Bakkekammen 22. Efter at vi nogle dage senere havde et fælles møde på Martins kontor, var vi efterfølgende ikke i tvivl om, at det var home i Brønshøj, der skulle stå for salget af vort hus. Den rådgivning vi fik på alle parametre, var fyldestgørende og yderst tilfredsstillende. Martin kom sammen med sine tre andre mæglere få dage efter, at vi havde indgået en formidlingsaftale, hvilket virkede som en god idé og betryggende at alle havde set vores hjem. Vi har været særdeles tilfredse med hele forløbet, og kan kun anbefale andre, der går i salgstanker, at benytte sig af home i Brønshøj.”

 • Solgt til udbudsprisen efter 30 dage online

  "Vores salg af Marbjergvej 21 st. th., hos Home har været en rigtig god oplevelse. Vi valgte home ud fra en fornemmelse om effektivitet, fokuseret markedsføring og vurderingspris, som viste sig at holde stik; efter 30 dage online var lejligheden solgt til udbudsprisen. Der har været hurtige tilbagemeldinger og en løbende kontakt omkring salget. Alle medarbejdere har været imødekommende og vidende om vores sag, og fulgt det hele til dørs på hver deres specifikke områder. Vi er blevet godt guidet hele vejen igennem forløbet, så alt i alt en positiv oplevelse".

 • Professionel afdeling med lokalt kendskab

  "Fra første møde var der en god kemi med home Brønshøj, og vi blev hurtig enige om at lave en aftale med dem. De lagde vægt på, at lokalkendskab er en helt essentiel del i et hussalg med flere år i området. Der var mange fremvisninger fra starten, og en købsaftale kom hurtig i stand. Det er en professionel afdeling at have med at gøre, og de tilbyder det, som skal til i forhold til elektronisk - og traditionel markedsføring. Huset blev solgt på ca. 55 dage med et lille nedslag".

 • Efter forgæves forsøg, lykkedes det med home

  "Da vi efter længere tids overvejelse valgte at sætte vores lejlighed til salg gennem home i Brønshøj, var det med forventningen om, at det ville tage mindst 4-5 mdr. og ikke uden et betydeligt afslag. Vi havde tidligere forsøgt et salg gennem andre mæglere, uden held. Vores bange anelser viste sig at være fuldstændig ubegrundet. Fra starten af blev vores salg behandlet yderst professionelt, og vi har på intet tidspunkt følt, at vi bare var et nummer i rækken. Derimod var det et fælles projekt, hvor vi alle havde samme mål; at få solgt vores lejlighed hurtigst muligt og til den pris, der fra starten var aftalt. Under hele processen er vi blevet vejledt og har fået løbende status på de fremvisninger, der har været. De spørgsmål og bekymringer vi har haft blev drøftet og forklaret, så vi har følt os i trygge hænder igennem hele samarbejdet. Resultatet kom 44 dage senere, hvor vi stod med en underskrevet købsaftale, hvor der kun var givet et minimalt afslag på -2%. Vi giver derfor uden forbehold vores varmeste anbefalinger til home i Brønshøj og hele deres hold at dedikerede medarbejdere".

 • Skiftede til home og fik solgt

  "Salg af ejendommen der hidtil havde gået trægt hos andel lokal mægler, gik over al forventning med Martin Porsmose hos home Brønshøj. Vi fik solgt på 2 uger og over udbudsprisen. Ikke en finger at sætte nogen steder. Kan i høj grad anbefales. Stor ros for en behagelig og top-professionel salgsproces".

 • Uhørt serviceniveau og dedikation

  "Efter lange overvejelser kom vi i sommeren 2015 til den beslutning, at vores lille familie på 5 var vokset ud af vores ellers skønne hus på Kildeløbet 30. Tiden var kommet til, at der skulle ske noget andet og nyt – noget der passede bedre ind vores fremtidige ønsker. Da vi var rigtig glade for Husum området og ikke lige havde et pengetræ plantet ude i haven, stod vi den situation, at vi både skulle købe nyt (til nedrivning/ombygning) samt sælge vores nuværende. Banken synes dog, at det skulle ske i omvendt rækkefølge – så gode råd var dyre. Planen var at gå til flere mæglere i forbindelse med sådan en øvelse, og første møde var med Martin Porsmose fra Home. Martin kom dog ikke for at sælge vores hus, han kom for at hjælpe vores familie videre, og på første møde var skitserne til et boligskifte tegnet - de indledende øvelser til køb af det nye hus ligeså. Derfor så vi ikke rigtig nogen grund til bruge mere tid på andre mæglere. Da salget af Kildeløbet 30 skete til prisen på meget kort tid, stod vi med en ny udfordring. Selvom både vi og Martin var ”videre” i forhold til ”kundeforhold”, sikrede Martin via sit eget netværk, at vores familie fik adgang til en helt igennem optimal midlertidig bolig – mens vores nye bolig blev bygget. Krydderi til denne oplevelse er sket med adskillige kontaktpunkter fra Martins dygtige kolleger,som gør, at vi ikke er bange for at give Martin og hans team de varmeste anbefalinger. Man bør simpelthen ikke sælge bolig i Brønshøj uden at gå forbi Martin".

 • Handlen var i hus efter kun 4 uger

  ”Efter at have haft vores hus til salg i 5 måneder, uden den store interesse, valgte vi at afbryde samarbejdet med den daværende ejendomsmægler og kontaktede home Brønshøj. Martin Porsmose var klar på opgaven, og allerede ved første møde var der en klar strategi for salget på plads. Denne strategi skulle vise sig at være helt rigtig, for allerede efter det første åbne hus var der interesserede købere. Efter nogle flere besøg fra køber var handlen endeligt i hus - allerede efter 4 uger. Vi har under hele forløbet følt os trygge med Martin på holdet, og homes team har været utroligt imødekommende og venlige. Fremvisninger har været håndteret efter bogen med klare tilbagemeldinger og fremadrettede muligheder. Billeder og videoer har været professionelt udført, og marketingsiden har været meget fleksibel med et væld af muligheder inkl. overblik og rapportering. Vi vil specielt fremhæve sagshåndteringen, som har været kørt skarpt og professionelt. Vi har på intet tidspunkt følt, at noget var overladt til tilfældighederne og i den sidste ende, har vi været rigtig glade for, at vi fik Martin Porsmose og hans team til at udføre salget af vores ejendom. Vi kan kun varmt anbefale home Brønshøj, Martin Porsmose og hans team ved salg af din bolig.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller