Menu

home Brønshøj

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønshøj

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Brønshøj. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Brønshøj får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Brønshøj mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Trygt, hurtigt og professionelt salg

  "For at kunne købe vores nye hus, stod vi pludselig i en situation, hvor vi hurtigt skulle have solgt vores villa i Brønshøj. Allerede fra den dag vi kontaktede home Brønshøj startede et utroligt professionelt forløb. Igennem deres store køberkartotek - og gode kendskab til hvilke potentielle købere de skulle kontakte - solgte de vores hus på kun 2 uger, uden afslag i prisen. Undervejs har Thomas, og hele teamet hos home Brønshøj, været både behagelige og yderst grundige. Eksempelvis er vores hus bygget i et - for Danmark - ganske utraditionelt materiale. Her valgte alle mæglerne i teamet derfor at læse den bog vi stillede til rådighed herom, for at kunne svare på evt. spørgsmål. Hele vejen igennem er vi desuden blevet løbende informeret om alt vedrørende salget. Derfor har vi følt os helt trygge og sikre i vores valg af mægler og kan klart rekommandere home Brønshøj til andre!".

 • Vi følte os i trygge og professionelle hænder

  "home Brønshøj solgte vores ejerlejlighed på sublim vis! Fra første møde med home Brønshøjs Nikolaj Kure følte vi os i trygge og professionelle hænder. Valget af netop home Brønshøj skete på baggrund af en god og solid jordforbindelse, og deres statistiske førsteplads (boligsiden.dk), som skabte forventningen om, at home Brønshøj var det rette valg. Og det valg fortryder vi absolut ikke. For vores vedkommende handlede det i høj grad om at føle os velinformeret og få svar på diverse (mange) spørgsmål, da det var første gang vi prøvede at sælge en ejendom. Der blev skabt et rigtig godt samarbejde, og vi følte altid, at vi var velkommen. Ikke nok med ovenstående formalia, så sørgede home Brønshøj med Nikolaj og Lau Pilsgaard i spidsen for et salg af ejendommen på første klasses vis. Lejligheden blev solgt hurtigt, med alle forventninger og alle ønsker intakte. Har du brug for at få solgt din ejendom i Brønshøj og omegn, kan vi varmt anbefale home Brønshøj".

 • Det var essentielt at have en god kemi med mægleren

  "Efter at have gået med flyttetanker i et års tid, var det helt befriende at tale med en mægler, som med det samme kunne se vores behov samt havde det helt rette hus til os. Tusind tak til Anne Mette og Thomas, som på en enkelt måned styrede os godt gennem både køb og salg af hus og holdt os informeret og trygge gennem hele processen. For os var det essentielt at have en god kemi med mægleren, og vi værdsætter det benarbejde home lagde på trods af, at alt skulle afsluttes i juledagene". Jacob og Signe Rasch

 • Det har været et ærligt og gennemsigtigt forløb

  "Vi mødte home Brønshøj først som købere, hvor vi oplevede dem som meget loyale over for sælgerne. Derfor valgte vi dem, da vi senere selv skulle sælge. De har levet fuldt op til vores forventninger. Det har været et ærligt og gennemsigtigt forløb, og de har været tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet. Vores klareste anbefaling".

 • Vigtigt med en mægler der er 100% loyal

  "I år blev på mange måder et spændende, men samtidig også kaotisk år for vores familie. Vi solgte både vores lejlighed og købte samtidig hus, begge dele for første gang. Noget af det som har gjort størst indtryk på os er, hvor stor betydning følelser har i begge processer, og hvor vigtigt det er at have en mægler, der er 100 procent loyal, og som kan forstå de følelser, der løber gennem kroppen. home Brønshøj formåede at føre os sikkert og professionelt gennem salgsprocessen hele tiden med tanke på, at vi skulle have det til at passe med et huskøb i den anden ende, hvor de samtidig agerede rådgiver. Det udgjorde sammen med den tilgængelighed, der hele tiden var hos den primære mægler Thomas Skau Lundvig døgnet rundt en merværdi udover det forventelige. Vi kan varmt anbefale home Brønshøj".

 • Mit salg var i de bedste hænder

  "Jeg har netop solgt min villalejlighed gennem home i Brønshøj. home levede fuldt og helt op til det, de lover på deres hjemmeside. Jeg fik god hjælp og vejledning, og lejligheden blev solgt inden for den første uge til bedste pris. Ejendomsmæglerne var venlige og hjælpsomme, og jeg følte at mit salg var i de bedste hænder. Jeg anbefaler meget gerne home til andre, der vil sælge bolig".

 • Solgt - næsten inden det kom på markedet

  "I forbindelse med salget af Enigheds Allé 16 har vi haft en god oplevelse. Mægleren fra home tog pænt i mod mig, da vi gik huset igennem. I modsætning til andre mæglere der havde været forbi, så han muligheder i huset på de områder, hvor de forrige to havde set problemer. Vi nåede frem til en for min far (som jeg hjalp med salget) god pris. Efter et par uger var huset solgt, næsten inden det kom på markedet. Behandlingen fra home har i dette tilfælde oversteget mine forventninger, og jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet."

 • Vi blev ført godt igennem vores hussalg

  "Vi vil gerne takke dig Martin og hele dit dygtige hold for at have ført os godt igennem vores hussalg. Det har været en til tider både stressende og følelsesladet periode for os, hvor vi både har skullet sælge og købe hus, ikke mindst sælge vores hjem gennem 27 år, som har dannet ramme om et dejligt familieliv! Og selve processen har været nervepirrende og neglebidende med op- og nedture og hurdler undervejs. Derfor har det været så befriende at være omgivet af så kompetente fagfolk. I har hele tiden troet på sagen og opmuntret, når det så sortest ud. Fra første færd er vi blevet ført ved hånden, og vi har følt os helt trygge i jeres kyndige hænder. Vi har sat stor pris på jeres ihærdighed og jeres hurtige tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Stor ros skal I også have for den flotte præsentation af vores hus på de forskellige medier. Og det forbavsende store rykind på Åbent Hus dagen er vi også imponerede over. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og ikke mindst den endelige pris. I er yderst professionelle og kompetente og samtidig meget behagelige at samarbejde med. I har beredvilligt svaret på alle vores mangeartede spørgsmål. Vi har aldrig følt, at vi stillede dumme spørgsmål, selvom vi måske gjorde! I har i den grad gjort jer fortjent til nogle gode flødeboller som en lille TAK for jeres hjælp i processen samt vores allervarmeste anbefalinger".

 • Ros til home Brønshøj

  "Vi har samarbejdet med home Brønshøj om salg af vores hus. Teamet har hjulpet med en balanceret prisfastsættelse og har givet værdifuld input i forbindelse med vores opdatering af huset før salget startede samt ved opdatering af dokumentationen på huset. Vi fik efter hver fremvisning et opkald om fremvisningen, så vi kunne vurdere sandsynligheden for succes og eventuelt, hvad vi skulle optimere ved huset eller prisfastsættelsen. Denne lille indsats har haft stor indflydelse på vores oplevelse af salgsprocessen. Eftersalgsprocessen gik smidigt med tæt opfølgning fra home og information, så snart der blev gennemført en ny del i processen".

 • Vi har følt os i troværdige og trygge hænder

  "Vi vil gerne sende en stor tak til jer alle hos home Brønshøj, for det forløb I har ydet med salget af vores bolig. Fra første - til sidste kontakt, har vi oplevet en professionel, imødekommende, høflig og ihærdig indsats fra jeres side. For os har det jo været en skelsættende periode, hvor vi har sagt farvel til en dejlig og tryg ramme om vores familieliv igennem 22 år, for at starte på et nyt kapitel. Masser af spekulationer, beslutninger og tvivl har præget de sidste mange måneder. For jer har det været hverdag, men alligevel har I mødt og rummet os i den usædvanlige situation, det har været for os. I har vejledt os professionelt. Dokumenter frem og tilbage, skridt for skridt er vi kommet igennem processen. Ved hver kontakt, om stort eller småt, har I været imødekommende, og aldrig givet os anledning til at føle os besværlige. I skulle jo i sagens natur have adgang til huset ved fremvisninger og åbent hus. Alligevel spurgte I os altid høfligt, om I må låne huset. Det var jo en selvfølge for os, men det gav alligevel en oplevelse af respekt og af stadig at være herre i eget hus i en tid, hvor vi også har følt os ret eksponeret. Jeres samarbejde som team fungerede godt. Ved de mange fremvisninger, oplevede vi en engageret indsats, uanset hver der var på, og modtog altid en positiv tilbagemelding, som også rummede respekt for de potentielle købere. Samlet set har vi følt os i troværdige og trygge hænder hos Jer, og vi vil derfor varmt anbefale Jer til andre".

 • Det lykkedes home at sælge vores ejendom på 7 dage

  "Vores valg af home som ejendomsmægler til salg af vores bolig, har vi på ingen måde fortrudt. Fra starten af er vi blevet mødt med professionalisme, dygtighed og seriøsitet. Der har gennem hele forløbet været tilknyttet en "fast" kontaktperson, men flere medarbejdere fra home Brønshøj har været involveret i salgsforløbet. Alle de involverede har udvist en fantastisk kompetence, så det har på ingen måde forringet vores oplevelse. home har været rigtig gode til at orientere os som sælgere gennem hele salgsforløbet især i forbindelse med fremvisninger og resultatet heraf. Den strategi og pris som home valgte, naturligvis med vores billigelse, var helt perfekt. Det lykkedes home at sælge vores ejendom på 7 dage og det endte endda med flere køber og overbud. Vi kan intet andet end at anbefale home som ejendomsmægler til dit boligsalg".

 • Det har været en fornøjelse af samarbejde med home

  "Vi har benyttet home i Brønshøj, da vi skulle sælge vores hus. home overtog salget efter at formidlingskontrakten med en anden lokal ejendomsmægler udløb, uden at huset var solgt. home solgte herefter vores hus på ca. en måned. Vi var særdeles tilfredse med homes indsats og følte os meget trygge i hele forløbet. home er professionelle og gav os altid hurtig besked efter hvert besøg, og alle aftaler blev altid overholdt og meldt ud i god tid. home er gode til at vende tilbage til købere og er ikke bange for at gå til køberne, og spørge, hvad de er interesseret i. Det gjorde, at vi efter hver fremvisning fik et meget godt indtryk af, om der havde været nogle, der var seriøst interesserede. Det har været en fornøjelse at samarbejde med home om salget af vores hus, og vi vil til enhver tid anbefale home i Brønshøj. Vi har givet home topkarakterer på boligsiden, og kan varmt anbefale at benytte netop denne ejendomsmægler til salg af sin bolig"

 • Jeg har handlet 2 boliger hos home

  "Jeg har både solgt og købt hus via home Brønshøj, og jeg har i begge handler være yderst tilfreds. Service og løbende information har været utrolig god. Efterfølgende ekspedition af handlen har været ukompliceret og hurtig. home Brønshøj har et dybt kendskab til området og er meget realistiske omkring prissætning og tidspunkt for salg. Jeg giver home Brønshøj min aller bedste anbefalinger. 10 stjerner herfra”.

 • Mødt med professionalisme og højt humør fra start til slut

  ”Vi vil gerne takke home for en super salgsoplevelse ifm. salget af vores hus. Vi blev mødt med professionalisme og højt humør fra start til slut. Lige fra vores første møde med Thomas Skau Lundvig, til selve fremvisninger af huset udført af Nikolaj Kure. Vi har følt os i gode hænder, og er løbende blevet opdateret, både før og efter fremvisninger. Vi var super nysgerrige på, om vores hus var attraktivt for potentielle købere, og her var det rart med Nikolajs hurtige tilbagemeldinger. Salgstiden og den opnåede pris kunne ikke være bedre. Vi fik en fornuftig høj pris, da vi ikke havde travlt med at sælge huset. Det lykkedes på trods af den høje pris, for home at sælge vores hus på under en uge - endda til udbudsprisen. Godt gået home. Specielt mange tak til Thomas og Nikolaj".

 • Hurtigt solgt til forventet pris

  ”Min 2 værelses forældrekøbslejlighed i Brønshøj blev solgt hurtigt og til forventet pris. Jeg valgte home Brønshøj efter et møde, hvor jeg fik indtryk af, at de var professionelle, havde stort kendskab til lokalområdet, foreslog en god salgsstrategi, var villige til at aftale resultatafhængigt honorar, og så havde jeg god kemi med Thomas Lundvig. Det har været et forløb, hvor jeg har oplevet, at medarbejderne hos home Brønshøj alle har været inde i sagen, har samarbejdet og givet mig tilbagemeldinger som aftalt. Salgsprocessen har været en positiv oplevelse med hurtig respons. Jeg har sat pris på en gensidig respekt og sparring - det lægger jeg stor vægt på.”

 • Særdeles tilfredse med hele forløbet

  "Efter det første møde med repræsentanten fra home i Brønshøj, Martin Porsmose, følte vi, at der var grundlag for at komme videre med planen om at sælge vort dejlige hus på Bakkekammen 22. Efter at vi nogle dage senere havde et fælles møde på Martins kontor, var vi efterfølgende ikke i tvivl om, at det var home i Brønshøj, der skulle stå for salget af vort hus. Den rådgivning vi fik på alle parametre, var fyldestgørende og yderst tilfredsstillende. Martin kom sammen med sine tre andre mæglere få dage efter, at vi havde indgået en formidlingsaftale, hvilket virkede som en god idé og betryggende at alle havde set vores hjem. Vi har været særdeles tilfredse med hele forløbet, og kan kun anbefale andre, der går i salgstanker, at benytte sig af home i Brønshøj.”

 • Solgt til udbudsprisen efter 30 dage online

  "Vores salg af Marbjergvej 21 st. th., hos Home har været en rigtig god oplevelse. Vi valgte home ud fra en fornemmelse om effektivitet, fokuseret markedsføring og vurderingspris, som viste sig at holde stik; efter 30 dage online var lejligheden solgt til udbudsprisen. Der har været hurtige tilbagemeldinger og en løbende kontakt omkring salget. Alle medarbejdere har været imødekommende og vidende om vores sag, og fulgt det hele til dørs på hver deres specifikke områder. Vi er blevet godt guidet hele vejen igennem forløbet, så alt i alt en positiv oplevelse".

 • Professionel afdeling med lokalt kendskab

  "Fra første møde var der en god kemi med home Brønshøj, og vi blev hurtig enige om at lave en aftale med dem. De lagde vægt på, at lokalkendskab er en helt essentiel del i et hussalg med flere år i området. Der var mange fremvisninger fra starten, og en købsaftale kom hurtig i stand. Det er en professionel afdeling at have med at gøre, og de tilbyder det, som skal til i forhold til elektronisk - og traditionel markedsføring. Huset blev solgt på ca. 55 dage med et lille nedslag".

 • Efter forgæves forsøg, lykkedes det med home

  "Da vi efter længere tids overvejelse valgte at sætte vores lejlighed til salg gennem home i Brønshøj, var det med forventningen om, at det ville tage mindst 4-5 mdr. og ikke uden et betydeligt afslag. Vi havde tidligere forsøgt et salg gennem andre mæglere, uden held. Vores bange anelser viste sig at være fuldstændig ubegrundet. Fra starten af blev vores salg behandlet yderst professionelt, og vi har på intet tidspunkt følt, at vi bare var et nummer i rækken. Derimod var det et fælles projekt, hvor vi alle havde samme mål; at få solgt vores lejlighed hurtigst muligt og til den pris, der fra starten var aftalt. Under hele processen er vi blevet vejledt og har fået løbende status på de fremvisninger, der har været. De spørgsmål og bekymringer vi har haft blev drøftet og forklaret, så vi har følt os i trygge hænder igennem hele samarbejdet. Resultatet kom 44 dage senere, hvor vi stod med en underskrevet købsaftale, hvor der kun var givet et minimalt afslag på -2%. Vi giver derfor uden forbehold vores varmeste anbefalinger til home i Brønshøj og hele deres hold at dedikerede medarbejdere".

 • Skiftede til home og fik solgt

  "Salg af ejendommen der hidtil havde gået trægt hos andel lokal mægler, gik over al forventning med Martin Porsmose hos home Brønshøj. Vi fik solgt på 2 uger og over udbudsprisen. Ikke en finger at sætte nogen steder. Kan i høj grad anbefales. Stor ros for en behagelig og top-professionel salgsproces".

 • Uhørt serviceniveau og dedikation

  "Efter lange overvejelser kom vi i sommeren 2015 til den beslutning, at vores lille familie på 5 var vokset ud af vores ellers skønne hus på Kildeløbet 30. Tiden var kommet til, at der skulle ske noget andet og nyt – noget der passede bedre ind vores fremtidige ønsker. Da vi var rigtig glade for Husum området og ikke lige havde et pengetræ plantet ude i haven, stod vi den situation, at vi både skulle købe nyt (til nedrivning/ombygning) samt sælge vores nuværende. Banken synes dog, at det skulle ske i omvendt rækkefølge – så gode råd var dyre. Planen var at gå til flere mæglere i forbindelse med sådan en øvelse, og første møde var med Martin Porsmose fra Home. Martin kom dog ikke for at sælge vores hus, han kom for at hjælpe vores familie videre, og på første møde var skitserne til et boligskifte tegnet - de indledende øvelser til køb af det nye hus ligeså. Derfor så vi ikke rigtig nogen grund til bruge mere tid på andre mæglere. Da salget af Kildeløbet 30 skete til prisen på meget kort tid, stod vi med en ny udfordring. Selvom både vi og Martin var ”videre” i forhold til ”kundeforhold”, sikrede Martin via sit eget netværk, at vores familie fik adgang til en helt igennem optimal midlertidig bolig – mens vores nye bolig blev bygget. Krydderi til denne oplevelse er sket med adskillige kontaktpunkter fra Martins dygtige kolleger,som gør, at vi ikke er bange for at give Martin og hans team de varmeste anbefalinger. Man bør simpelthen ikke sælge bolig i Brønshøj uden at gå forbi Martin".

 • Handlen var i hus efter kun 4 uger

  ”Efter at have haft vores hus til salg i 5 måneder, uden den store interesse, valgte vi at afbryde samarbejdet med den daværende ejendomsmægler og kontaktede home Brønshøj. Martin Porsmose var klar på opgaven, og allerede ved første møde var der en klar strategi for salget på plads. Denne strategi skulle vise sig at være helt rigtig, for allerede efter det første åbne hus var der interesserede købere. Efter nogle flere besøg fra køber var handlen endeligt i hus - allerede efter 4 uger. Vi har under hele forløbet følt os trygge med Martin på holdet, og homes team har været utroligt imødekommende og venlige. Fremvisninger har været håndteret efter bogen med klare tilbagemeldinger og fremadrettede muligheder. Billeder og videoer har været professionelt udført, og marketingsiden har været meget fleksibel med et væld af muligheder inkl. overblik og rapportering. Vi vil specielt fremhæve sagshåndteringen, som har været kørt skarpt og professionelt. Vi har på intet tidspunkt følt, at noget var overladt til tilfældighederne og i den sidste ende, har vi været rigtig glade for, at vi fik Martin Porsmose og hans team til at udføre salget af vores ejendom. Vi kan kun varmt anbefale home Brønshøj, Martin Porsmose og hans team ved salg af din bolig.”

 • Meget realistisk omkring prissætning og markedsføring

  ”Da vi skulle sælge vores bolig, valgte vi helt naturligt at henvende os til Martin Porsmose fra home, idet vi vurderede, at han og hans team har mest kendskab til området, og at de er meget professionelle, kompetente samt serviceminded. Vi købte vores tidligere bolig for 8 år siden. Her var det Martin, der solgte os den, og selvom at han arbejdede for sælger, følte vi, at Martin tog sig godt af os. Vi har hele tiden vidst, at hvis/når vi skulle sælge vores bolig, så ville Martin være den første mægler, vi tog kontakt til. Sådan blev det også nu, hvor vi skulle købe en ny bolig. Martin har nemlig solgt os endnu en bolig – nemlig en skøn villa. Vi har derfor brugt Martin og hans team til at sælge vores egen villalejlighed. Martin er god til at forstå vores ønsker og behov. Han er samtidig meget realistisk omkring prissætning og markedsføring. Det betyder, at man ikke spilder en masse tid med prisforhandlinger, og at man får solgt sin bolig effektivt samt hurtigt – og det er jo det, man gerne vil, når først man har besluttet sig for at flytte. Vi kan derfor varmt anbefale Martin Porsmose og hans team hos Home Brønshøj.”

 • Man føler sig i trygge hænder

  ” I august 2015 satte jeg min 2-værelses lejlighed til salg. I starten var der ikke den store interesse og prisen blev efter en månedstid sat ned. Det var dog først efter Martin. Thomas og Nikolaj tog over i oktober 2015, at der for alvor kom gang i interessen for lejligheden og der var mange potentielle købere ude at se på den. Allerede en månedstid efter var lejligheden solgt! Efter Martin overtog Home afdelingen i Brønshøj var jeg forbi for at hilse og lige få sat ansigter på de mennesker, jeg havde talt i telefon med. Det var virkelig en positiv oplevelse at komme ned på kontoret og hilse på dem. Det som slog mig var den dynamiske energi og det store engagement, som Martin og hans ansatte udviste. Udover det, tog de sig tid til at lytte til, hvad jeg havde af spørgsmål og bekymringer og de gjorde meget ud af, at alle spørgsmål blev besvaret. Jeg gik derfra med en god ro i maven og med stor optimisme, at nu ville der ske noget på salgsfronten. Både Martin, Nikolaj og Thomas har virkelig været gode til at holde mig opdateret med salget og fulgt op på tingene. Det sætter jeg stor pris på og jeg kan varmt anbefale at få Martin og Co. til at hjælpe med at sælge ens bolig. Man får en professionel behandling og samtidig samarbejder man også med nogle personer, hvor man virkelig kan mærke, at de brænder for deres job og rådgiver en som sælger gennem hele forløbet, så man føler sig i trygge hænder. ”

 • Dedikeret og engageret mægler

  ”Vi havde kontakt til flere mæglere, da vi skulle sætte vores hus til salg. Vi valgte Martin Porsmose, da vi fik et godt indtryk af hans engagement og service. Martin indfriede fuldt ud vores forventninger. Vi fik en dedikeret og engageret mægler, der arbejdede benhårdt for at få solgt huset. Han var på opgaven fra dag et og arbejdede proaktivt på at opsøge potentielle købere. Vi er ikke i tvivl om, at det var hans drive og handlekraft, der gjorde, at vi fik solgt vores hus hurtigt og til en meget tilfredsstillende pris. Vi kan kun give Martin (og Home Brønshøj) vores varmeste anbefalinger.”

 • I gode hænder under hele processen

  ”Det er tit en meget personlig ting at sælge sin bolig. Jeg har fået en fantastisk vejledning fra home Brønshøj ifm. salget af min lejlighed. Jeg har oplevet en super service, hvor bl.a. home's lokalkendskab til Brønshøj og fornemmelse for markedet gav et klart indtryk af at være i gode hænder under hele processen. Jeg kan ikke se nogen grund til ikke at bruge Home, hvis man overvejer at købe eller sælge sin bolig i Brønshøj/Husum.”

 • Realistisk prisfastsætning

  "Vi besluttede i marts 2016 at sætte vores hus til salg, og vi valgte efter kontakt med 3 lokale mæglere at sætte til salg hos home Brønshøj, hvor vi havde været i kontakt med Martin Porsmose. Vi havde fra første kontakt et godt indtryk af Martin, og han var god til at se muligheder i vores bolig. Samtidig virkede hans prissætning realistisk, og vi valgte home Brønshøj, selv om de 2 andre mæglere gik efter en højere udbudspris. Gennem hele forløbet har Martin og de øvrige i home Brønshøj leveret et meget effektivt, kompetent og behageligt salgsarbejde. Der har været stor aktivitet med åbne huse og individuelle fremvisninger. Vi har følt os i gode hænder, vi er blevet løbende orienteret efter fremvisninger, og mæglerne har taget sig tid til grundige tilbagemeldinger. På den baggrund vil vi meget gerne anbefale Martin Porsmose og home Brønshøj.”

 • Hurtigt og sikkert solgt

  "Vi har været meget tilfredse med brug af home Brønshøj i forbindelse med salg af vores hus. Vi var i kontakt med to ejendomsmæglere, inden vi satte huset til salg, og vi valgte home, fordi vi havde på fornemmelsen, at de ville være de bedste til at få huset solgt, og vi blev ikke skuffet. 13 dage efter at huset kom på markedet, modtog vi en underskrevet købsaftale. Forud for salget havde vi en god dialog, hvor der blev sat nogle realistiske forventninger, og der blev præsenteret en konkret plan for, hvordan home forventede at markedsføre samt sælge huset. Under den aktive salgsfase blev vi holdt underrettet både før og efter hver fremvisning. Alt i alt et meget professionelt og smertefrit forløb.”

 • Solgt til prisen på 10 dage

  "Omkring 1. marts 2016 satte vi vores bolig til salg hos Home Brønshøj, v. Martin Porsmose. Vi valgte specifikt Martin Porsmose, da vi kendte ham fra et tidligere forløb, hvor vi dog fortrød at sælge, og havde absolut ikke tanke på anden mægler end ham. Det skulle vise sig at være et helt rigtigt valg. 10 dage senere er vores hus solgt til prisen. Martin kender markedet og Brønshøj området. Han er utrolig fokuseret, skarp og realistisk i sin vurdering og prissætning, og man efterlades allerede efter første møde med en helt rigtig følelse af den igangsatte proces. Martin evner at sætte os (kunden) i centrum, og vender altid hurtigt tilbage med svar på spørgsmål af enhver art, og er i det hele taget til stede og nærværende i sin kontakt med os. En ejendomsmægler, som ved hvad han gør hele vejen rundt. Salgsmaterialet er også kreativt og anderledes indbydende end hvad vi sædvanligvis ser. Her er igen fokus på, at der tages hånd om præcis vores salg (vores bolig), at den præsenteres smagfuldt, og med respekt for de kvaliteter lige netop vores bolig byder på. Vi har været helt trygge ved at overlade vores hussalg til Home Brønshøj, Martin Porsmose, som professionelt hurtig satte gang i processen og med hurtigt salg til følge. Skal vi sælge igen, er Martin og hans skønne team igen vores ejendomsmægler".

 • Alt i alt en tryg bolighandel

  ” Vi havde sat vores villa til salg hos home Brønshøj i september. Vi har i starten ikke den helt store interesse på salget fra potentielle købere, men det ændrede sig hurtigt. 1. oktober bliver vi kontaktet af forretningens nye indehaver Martin Porsmose som vi aftaler et møde med. Martin ser ejendommen og spørger ind til vores oplevelse af salget indtil nu. Vi kunne fra første håndtryk mærke at vi var i trygge hænder og at der var tale om en energisk mægler som nu skulle føre vores salg videre. I samråd med Martin aftaler vi at øge markedsføringen lidt og lave en handlingsplan for Åbne Huse mm. Herudover insisterede Martin på at få taget nye foto’s af hans nye og professionelle fotograf. Vores møde med fotografen var en positiv oplevelse og vi var stolte samt imponerede over det endelige resultat. WAUV – nogle flotte og retvisende billeder, tænke vi da de blev offentliggjort på home.dk. Vi kunne herefter mærke en markant forskel i aktiviteten, og allerede inden der var gået 2 uger havde ”det nye home” fundet en køber til vores villa. Vi fik hurtige tilbagemeldinger på fremvisninger, en god orientering og alt i alt bare en tryg bolighandel. Vi har haft en yderst positiv oplevelse og ingen tvivl om det var på grund af Martins meget smittende engagement og yderst kompetente salgsarbejde. Vi er meget tilfredse og en stor anbefaling til andre om at benytte home Brønshøj skal lyde herfra. ”

 • Det har været en yderst positiv oplevelse

  ”Vi havde sat vores villa til salg hos home Brønshøj tilbage i februar 2015 –Vi valgte at afbryde salget i juli for at forbedre ejendommen og nyde sommeren samtidigt.. I september startede vi op igen. 1. oktober bliver vi kontaktet af forretningens nye indehaver Martin Porsmose som vi aftaler et møde med. Martin ser ejendommen og spørger ind til vores oplevelse af salget indtil nu. Vi kunne fra første håndtryk mærke at vi var i trygge hænder og at der var tale om en energisk mægler som nu skulle føre vores salg videre. På mødet med Martin aftaler vi at øge markedsføringen lidt og lave en handlingsplan for Åbne Huse mm. Herudover insisterede Martin på at få taget nye foto’s af hans nye og professionelle fotograf. Vores møde med fotografen var en positiv oplevelse og vi var stolte samt imponerede over det endelige resultat. Kunderne roste billedmaterialet over for vores mægler – og det skulle også vise sig at positive fremvisninger gav pote. Vi kunne mærke en markant forskel i aktiviteten, og der skulle heller ikke gå mere end 4 uger før at vi stod med en køber til vores villa. Hurtige tilbagemeldinger på fremvisninger, en god orientering og generelt en tryg følelse i maven er hvad vi fik hos home. Det har været en yderst positiv oplevelse som vi er sikre på skyldes Martin og hans medarbejderes meget imponerende salgsarbejde. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid anbefale andre at benytte home Brønshøj.”

 • Vi fik en god oplevelse

  ”I en presset og uoverskuelig situation, hvor vi skulle købe ny bolig og samtidig sælge vores gamle bolig, kan vi ikke være andet end yderst godt tilfredse med vores valg af home Brønshøj. De søde og venlige medarbejdere har været meget samvittighedsfulde og gjorde alt, hvad de kunne for at give os en god oplevelse. Fra dag ét gav de os tryghed og vejledning igennem hele forløbet. Kan slet ikke komme i tanke om et bedre sted at henvende sig, hvis man skal sælge bolig.”

Praktisk information


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller