Menu

home Brønshøj

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønshøj

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel. Vi arbejder efter konceptet ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at kunden ikke har nogen udgifter, hvis boligen ikke sælges. Vores medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet.

 

Hos os finder du et stort og velfungerende køberkartotek – det sikrer dig den bedst mulige salgspris.

Hos home Brønshøj er boligerne opsigtsvækkende for køberne via en god og præcis annoncering. Vi benytter de vigtigste boligportaler, fremhævede onlineannoncer samt bestiller store og præsentable avisannoncer lokalt og i Storkøbenhavn. Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres.

 

Vi går langt for vores kunder!

Når du vælger home Brønshøj, som din partner i din bolighandel, får du en tilgængelig, ordentligt, ærlig, troværdig og ikke mindst kompetent ejendomsmægler. Vi er stolte af vores forretning – og vi er kendte for at gå igennem ild og vand for vores kunder!

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Uhørt serviceniveau og dedikation

  "Efter lange overvejelser kom vi i sommeren 2015 til den beslutning, at vores lille familie på 5 var vokset ud af vores ellers skønne hus på Kildeløbet 30. Tiden var kommet til, at der skulle ske noget andet og nyt – noget der passede bedre ind vores fremtidige ønsker. Da vi var rigtig glade for Husum området og ikke lige havde et pengetræ plantet ude i haven, stod vi den situation, at vi både skulle købe nyt (til nedrivning/ombygning) samt sælge vores nuværende. Banken synes dog, at det skulle ske i omvendt rækkefølge – så gode råd var dyre. Planen var at gå til flere mæglere i forbindelse med sådan en øvelse, og første møde var med Martin Porsmose fra Home. Martin kom dog ikke for at sælge vores hus, han kom for at hjælpe vores familie videre, og på første møde var skitserne til et boligskifte tegnet - de indledende øvelser til køb af det nye hus ligeså. Derfor så vi ikke rigtig nogen grund til bruge mere tid på andre mæglere. Da salget af Kildeløbet 30 skete til prisen på meget kort tid, stod vi med en ny udfordring. Selvom både vi og Martin var ”videre” i forhold til ”kundeforhold”, sikrede Martin via sit eget netværk, at vores familie fik adgang til en helt igennem optimal midlertidig bolig – mens vores nye bolig blev bygget. Krydderi til denne oplevelse er sket med adskillige kontaktpunkter fra Martins dygtige kolleger,som gør, at vi ikke er bange for at give Martin og hans team de varmeste anbefalinger. Man bør simpelthen ikke sælge bolig i Brønshøj uden at gå forbi Martin".

  Maj-Britt & Peter Nannestad

 • Handlen var i hus efter kun 4 uger

  ”Efter at have haft vores hus til salg i 5 måneder, uden den store interesse, valgte vi at afbryde samarbejdet med den daværende ejendomsmægler og kontaktede home Brønshøj. Martin Porsmose var klar på opgaven, og allerede ved første møde var der en klar strategi for salget på plads. Denne strategi skulle vise sig at være helt rigtig, for allerede efter det første åbne hus var der interesserede købere. Efter nogle flere besøg fra køber var handlen endeligt i hus - allerede efter 4 uger. Vi har under hele forløbet følt os trygge med Martin på holdet, og homes team har været utroligt imødekommende og venlige. Fremvisninger har været håndteret efter bogen med klare tilbagemeldinger og fremadrettede muligheder. Billeder og videoer har været professionelt udført, og marketingsiden har været meget fleksibel med et væld af muligheder inkl. overblik og rapportering. Vi vil specielt fremhæve sagshåndteringen, som har været kørt skarpt og professionelt. Vi har på intet tidspunkt følt, at noget var overladt til tilfældighederne og i den sidste ende, har vi været rigtig glade for, at vi fik Martin Porsmose og hans team til at udføre salget af vores ejendom. Vi kan kun varmt anbefale home Brønshøj, Martin Porsmose og hans team ved salg af din bolig.”

  Christina & Brian Toft

 • Meget realistisk omkring prissætning og markedsføring

  ”Da vi skulle sælge vores bolig, valgte vi helt naturligt at henvende os til Martin Porsmose fra home, idet vi vurderede, at han og hans team har mest kendskab til området, og at de er meget professionelle, kompetente samt serviceminded. Vi købte vores tidligere bolig for 8 år siden. Her var det Martin, der solgte os den, og selvom at han arbejdede for sælger, følte vi, at Martin tog sig godt af os. Vi har hele tiden vidst, at hvis/når vi skulle sælge vores bolig, så ville Martin være den første mægler, vi tog kontakt til. Sådan blev det også nu, hvor vi skulle købe en ny bolig. Martin har nemlig solgt os endnu en bolig – nemlig en skøn villa. Vi har derfor brugt Martin og hans team til at sælge vores egen villalejlighed. Martin er god til at forstå vores ønsker og behov. Han er samtidig meget realistisk omkring prissætning og markedsføring. Det betyder, at man ikke spilder en masse tid med prisforhandlinger, og at man får solgt sin bolig effektivt samt hurtigt – og det er jo det, man gerne vil, når først man har besluttet sig for at flytte. Vi kan derfor varmt anbefale Martin Porsmose og hans team hos Home Brønshøj.”

  Trine & Casper Hansen

 • Man føler sig i trygge hænder

  ” I august 2015 satte jeg min 2-værelses lejlighed til salg. I starten var der ikke den store interesse og prisen blev efter en månedstid sat ned. Det var dog først efter Martin. Thomas og Nikolaj tog over i oktober 2015, at der for alvor kom gang i interessen for lejligheden og der var mange potentielle købere ude at se på den. Allerede en månedstid efter var lejligheden solgt! Efter Martin overtog Home afdelingen i Brønshøj var jeg forbi for at hilse og lige få sat ansigter på de mennesker, jeg havde talt i telefon med. Det var virkelig en positiv oplevelse at komme ned på kontoret og hilse på dem. Det som slog mig var den dynamiske energi og det store engagement, som Martin og hans ansatte udviste. Udover det, tog de sig tid til at lytte til, hvad jeg havde af spørgsmål og bekymringer og de gjorde meget ud af, at alle spørgsmål blev besvaret. Jeg gik derfra med en god ro i maven og med stor optimisme, at nu ville der ske noget på salgsfronten. Både Martin, Nikolaj og Thomas har virkelig været gode til at holde mig opdateret med salget og fulgt op på tingene. Det sætter jeg stor pris på og jeg kan varmt anbefale at få Martin og Co. til at hjælpe med at sælge ens bolig. Man får en professionel behandling og samtidig samarbejder man også med nogle personer, hvor man virkelig kan mærke, at de brænder for deres job og rådgiver en som sælger gennem hele forløbet, så man føler sig i trygge hænder. ”

  Nina Yoo Pedersen

 • Dedikeret og engageret mægler

  ”Vi havde kontakt til flere mæglere, da vi skulle sætte vores hus til salg. Vi valgte Martin Porsmose, da vi fik et godt indtryk af hans engagement og service. Martin indfriede fuldt ud vores forventninger. Vi fik en dedikeret og engageret mægler, der arbejdede benhårdt for at få solgt huset. Han var på opgaven fra dag et og arbejdede proaktivt på at opsøge potentielle købere. Vi er ikke i tvivl om, at det var hans drive og handlekraft, der gjorde, at vi fik solgt vores hus hurtigt og til en meget tilfredsstillende pris. Vi kan kun give Martin (og Home Brønshøj) vores varmeste anbefalinger.”

  Lise Høi og Christian Høgsbro

 • I gode hænder under hele processen

  ”Det er tit en meget personlig ting at sælge sin bolig. Jeg har fået en fantastisk vejledning fra home Brønshøj ifm. salget af min lejlighed. Jeg har oplevet en super service, hvor bl.a. home's lokalkendskab til Brønshøj og fornemmelse for markedet gav et klart indtryk af at være i gode hænder under hele processen. Jeg kan ikke se nogen grund til ikke at bruge Home, hvis man overvejer at købe eller sælge sin bolig i Brønshøj/Husum.”

  Morten Klint

 • Realistisk prisfastsætning

  "Vi besluttede i marts 2016 at sætte vores hus til salg, og vi valgte efter kontakt med 3 lokale mæglere at sætte til salg hos home Brønshøj, hvor vi havde været i kontakt med Martin Porsmose. Vi havde fra første kontakt et godt indtryk af Martin, og han var god til at se muligheder i vores bolig. Samtidig virkede hans prissætning realistisk, og vi valgte home Brønshøj, selv om de 2 andre mæglere gik efter en højere udbudspris. Gennem hele forløbet har Martin og de øvrige i home Brønshøj leveret et meget effektivt, kompetent og behageligt salgsarbejde. Der har været stor aktivitet med åbne huse og individuelle fremvisninger. Vi har følt os i gode hænder, vi er blevet løbende orienteret efter fremvisninger, og mæglerne har taget sig tid til grundige tilbagemeldinger. På den baggrund vil vi meget gerne anbefale Martin Porsmose og home Brønshøj.”

  Lotte & Carsten Thomsen

 • Hurtigt og sikkert solgt

  "Vi har været meget tilfredse med brug af home Brønshøj i forbindelse med salg af vores hus. Vi var i kontakt med to ejendomsmæglere, inden vi satte huset til salg, og vi valgte home, fordi vi havde på fornemmelsen, at de ville være de bedste til at få huset solgt, og vi blev ikke skuffet. 13 dage efter at huset kom på markedet, modtog vi en underskrevet købsaftale. Forud for salget havde vi en god dialog, hvor der blev sat nogle realistiske forventninger, og der blev præsenteret en konkret plan for, hvordan home forventede at markedsføre samt sælge huset. Under den aktive salgsfase blev vi holdt underrettet både før og efter hver fremvisning. Alt i alt et meget professionelt og smertefrit forløb.”

  Helle & Klaus Gadeberg

 • Solgt til prisen på 10 dage

  "Omkring 1. marts 2016 satte vi vores bolig til salg hos Home Brønshøj, v. Martin Porsmose. Vi valgte specifikt Martin Porsmose, da vi kendte ham fra et tidligere forløb, hvor vi dog fortrød at sælge, og havde absolut ikke tanke på anden mægler end ham. Det skulle vise sig at være et helt rigtigt valg. 10 dage senere er vores hus solgt til prisen. Martin kender markedet og Brønshøj området. Han er utrolig fokuseret, skarp og realistisk i sin vurdering og prissætning, og man efterlades allerede efter første møde med en helt rigtig følelse af den igangsatte proces. Martin evner at sætte os (kunden) i centrum, og vender altid hurtigt tilbage med svar på spørgsmål af enhver art, og er i det hele taget til stede og nærværende i sin kontakt med os. En ejendomsmægler, som ved hvad han gør hele vejen rundt. Salgsmaterialet er også kreativt og anderledes indbydende end hvad vi sædvanligvis ser. Her er igen fokus på, at der tages hånd om præcis vores salg (vores bolig), at den præsenteres smagfuldt, og med respekt for de kvaliteter lige netop vores bolig byder på. Vi har været helt trygge ved at overlade vores hussalg til Home Brønshøj, Martin Porsmose, som professionelt hurtig satte gang i processen og med hurtigt salg til følge. Skal vi sælge igen, er Martin og hans skønne team igen vores ejendomsmægler".

  Henning Dons og Hanne Bechmann

 • Alt i alt en tryg bolighandel

  ” Vi havde sat vores villa til salg hos home Brønshøj i september. Vi har i starten ikke den helt store interesse på salget fra potentielle købere, men det ændrede sig hurtigt. 1. oktober bliver vi kontaktet af forretningens nye indehaver Martin Porsmose som vi aftaler et møde med. Martin ser ejendommen og spørger ind til vores oplevelse af salget indtil nu. Vi kunne fra første håndtryk mærke at vi var i trygge hænder og at der var tale om en energisk mægler som nu skulle føre vores salg videre. I samråd med Martin aftaler vi at øge markedsføringen lidt og lave en handlingsplan for Åbne Huse mm. Herudover insisterede Martin på at få taget nye foto’s af hans nye og professionelle fotograf. Vores møde med fotografen var en positiv oplevelse og vi var stolte samt imponerede over det endelige resultat. WAUV – nogle flotte og retvisende billeder, tænke vi da de blev offentliggjort på home.dk. Vi kunne herefter mærke en markant forskel i aktiviteten, og allerede inden der var gået 2 uger havde ”det nye home” fundet en køber til vores villa. Vi fik hurtige tilbagemeldinger på fremvisninger, en god orientering og alt i alt bare en tryg bolighandel. Vi har haft en yderst positiv oplevelse og ingen tvivl om det var på grund af Martins meget smittende engagement og yderst kompetente salgsarbejde. Vi er meget tilfredse og en stor anbefaling til andre om at benytte home Brønshøj skal lyde herfra. ”

  Mikael Rasmussen

 • Det har været en yderst positiv oplevelse

  ”Vi havde sat vores villa til salg hos home Brønshøj tilbage i februar 2015 –Vi valgte at afbryde salget i juli for at forbedre ejendommen og nyde sommeren samtidigt.. I september startede vi op igen. 1. oktober bliver vi kontaktet af forretningens nye indehaver Martin Porsmose som vi aftaler et møde med. Martin ser ejendommen og spørger ind til vores oplevelse af salget indtil nu. Vi kunne fra første håndtryk mærke at vi var i trygge hænder og at der var tale om en energisk mægler som nu skulle føre vores salg videre. På mødet med Martin aftaler vi at øge markedsføringen lidt og lave en handlingsplan for Åbne Huse mm. Herudover insisterede Martin på at få taget nye foto’s af hans nye og professionelle fotograf. Vores møde med fotografen var en positiv oplevelse og vi var stolte samt imponerede over det endelige resultat. Kunderne roste billedmaterialet over for vores mægler – og det skulle også vise sig at positive fremvisninger gav pote. Vi kunne mærke en markant forskel i aktiviteten, og der skulle heller ikke gå mere end 4 uger før at vi stod med en køber til vores villa. Hurtige tilbagemeldinger på fremvisninger, en god orientering og generelt en tryg følelse i maven er hvad vi fik hos home. Det har været en yderst positiv oplevelse som vi er sikre på skyldes Martin og hans medarbejderes meget imponerende salgsarbejde. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid anbefale andre at benytte home Brønshøj.”

  Maj-Britt og Jens Petersen

 • Vi fik en god oplevelse

  ”I en presset og uoverskuelig situation, hvor vi skulle købe ny bolig og samtidig sælge vores gamle bolig, kan vi ikke være andet end yderst godt tilfredse med vores valg af home Brønshøj. De søde og venlige medarbejdere har været meget samvittighedsfulde og gjorde alt, hvad de kunne for at give os en god oplevelse. Fra dag ét gav de os tryghed og vejledning igennem hele forløbet. Kan slet ikke komme i tanke om et bedre sted at henvende sig, hvis man skal sælge bolig.”

  Amir Pasha Sheshgol

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.