home Søborg - Dyssegård

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Søborg - Dyssegård

Hos home Søborg- Dyssegård tilbyder vi personlig rådgivning og hjælp til at sælge eller købe bolig i lokalområdet.

Vores uddannede og engagerede ejendomsmæglere er eksperter i køb og salg af villaer og lejligheder. Hos home Søborg-Dyssegård har vi nemlig valgt at uddanne vores mæglere som specialister i hver enkelt boligtype og område. Derved får vores kunder den bedste oplevelse og den mest kompetente ejendomsmægler til den konkrete bolig. Vi kender boligmarkedet i København, og vi har mange års mæglererfaring med bolighandel i vores lokalområde.

home Søborg-Dyssegård er beliggende centralt i Søborg i flotte og indbydende lokaler. Vi kan ikke ønske os en bedre og mere synlig placering i bybilledet. Med denne placering får vores boligforretning en god eksponering. Her kan du med fordel finde drømmeboligen i samråd med vores ejendomsmægler. Vi har mange spændende boliger til salg i Digterkvarteret, Mosekvarteret, Mørkhøj kvarteret, Kallerupgård og Dyssegård m.fl.

Vi tilbyder naturligvis også home Køberrådgivning. Finder du ikke boligen hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi en køberrådgiver som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Ros fra en glad køber og sælger

    Køber Martin Affeldt:”Jeg har haft en god oplevelse med købet af lejligheden på Buddingevej 206 st. tv. Fra start til slut, har kommunikationen med både mægler og sælger været super godt. Så min kone og jeg er meget tilfredse med købet af lejligheden, og hele samarbejdet mellem advokat-mægler-bank....Så alt i alt, er vi nogle glade kunder.” Sælger Bjørn Skjold Rasmussen: "Jeg har haft en rigtig god oplevelse med salget af lejligheden på Buddingevej 206 st. tv. Kommunikationen med ejendomsmægleren under forløbet (Thomas Fischer), har bare været helt i top. Han har været utrolig hjælpsom, når der har været noget, jeg har været i tvivl om. Meget betryggende. Jeg er meget tilfreds med salget af lejligheden. Den blev solgt på kun 5 uger, med et lille nedslag i prisen. En glad kunde.”

  • Lejligheden blev solgt på på kun 14 dage

    ”Mægler fra home Søborg, Niklas Malmgren Mikkelsen, har på blot 14 dage solgt min ejerlejlighed hvilket taler for sig selv. Niklas kontaktede mig i begyndelsen af september 19, og vi aftalte et møde hjemme hos mig, hvor vi diskuterede salgsoplæg, pris og strategi. Jeg fornemmede hurtigt at kemien var på plads, og at Niklas var klar på opgaven, professionel, engageret, venlig og effektiv. Der blev aftalt åbent hus weekenden efter, og der blev inviteret potentielle købere gennem homekædens køberkartotek mv. Alle aftaler er blevet overholdt, og jeg har fået feedback og konstruktiv rådgivning hele vejen igennem. Og så fremtræder Niklas ærlig og autentisk, ikke mindst har han , trods sin unge alder, en flair for psykologien bag ved en så vigtig beslutning, som salget af ens hjem, og har virkelig været en solid støtte for mig gennem hele processen. Det er derfor mig en stor fornøjelse at medgive Niklas min allerbedste anbefaling.”

  • Jeg har virkelig følt mig godt behandlet

    ”Tusind tak til min mægler, Niklas Malmgren Mikkelsen, som fra start til slut har gennemført mit salg med stor venlighed og tålmodighed. Niklas har under hele salget været til rådighed med stort og småt, og jeg har virkelig følt mig godt behandlet. Jeg kan derfor klart anbefale Niklas til andre, der ønsker at sælge eller købe hos home i Søborg”.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller