Menu

home Ejby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ejby

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kom ind og få en snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi hører ofte om de små hyggelige lejligheder og de skønneste liebhaverboliger før nogen andre.

Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • På ca. 6 uger var det hele på plads

  "Onsdag den 15. januar var jeg i Ejby og underskrive aftalen, og den 6. februar blev huset fotograferet og sat på nettet ca. den 15. februar. Den 25. marts var 3. og sidste fremvisning - 4. april underskrives købsaftalen. Bedre kunne det ikke gøres. Det som jeg har været bedst tilfreds med fra home i Ejby, Jesper Blomstrøm, er den gode orientering/information, og et godt varsel før de tre fremvisninger, samt en god forhandlingsproces ved salget".

  Rigmor Jørgensen

 • Huset var rigtig prissat

  "Jeg vil bare gerne sige både Arne og Jesper tak for et godt stykke arbejde med at sælge vores hus. Det blev solgt på 3 uger - det var prissat helt rigtigt, og der blev lavet et flot salgsmateriale, der virkelig kunne vække appetitten. Vi har hele vejen igennem følt os velinformeret og følt, at vi som kunder har været i centrum".

  Else-Marie og Bo Ehlert

 • Tilfredse købere og sælgere

  Sælgere: ”Vi kan kun sige, at Rikke og alle hos home i Ejby er hjælpsomme og nemme at snakke med.” Købere: ”Vi har gennem hele forløbet været yderst tilfredse. Mødet med Rikke Svensson var behageligt og afslappende. Helt nede på jorden, men alligevel helt professionelt!”

  Dorrit og Finn - sælgere, Heidi og Michael - Købere

 • Super stykke arbejde

  ”Tusind tak for et helt igennem fantastisk hus-køb. Vi har været så heldige, at det lige var jer, som havde vores drømme-bolig til salg. Det hele har været meget let, og I har været utrolig hjælpsomme. Der skal lyde et kæmpe tak til jer alle i home Ejby, men specielt til Rikke, som var 'vores' mægler, og som har gjort et super stykke arbejde!".

  Rasmus og Sabrina

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.