home Brønshøj billede
 • Frederikssundsvej 145
 • 2700 Brønshøj
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Solrød v/ Mørch & Partnere A/S

Velkommen hos home Brønshøj

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Brønshøj. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Brønshøj får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller intet salær”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Brønshøj mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 17 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for super samarbejde

  "Tak for handlen med jer som partnere og tak for super samarbejde".

 • home lukkede aftalen på 2 måneder

  "Vi vil oprigtigt gerne takke home for at få os en god handel i hus og lukke vores lejlighedssalg af Kabbelejevej 1 2. TV. indenfor 2 måneder efter opstart. Den bedste del af processen var bl.a. tydelig og hyppig kommunikation, og de holdt os opdaterede og informerede overalt. Lejligheden var FORINDEN til salg i 8 måneder hos en anden lokal såkaldt ”top ejendomsmægler”, men overraskende, selv efter en betydelig prisnedsættelse, fik vi ikke nogen tilbud af betydning gennem dem i den periode. home lukkede aftalen på 2 måneder til et flot resultat. Vi vil meget anbefale home Brønshøj".

 • Skuffesalg efter bare 14 dage

  "home har solgt vores hus meget hurtigt, med flere interesserede købere og til et overbud. Det kan vi takke Anne Mette og Sofie fra home i Brønshøj for. Vi mødte Anne Mette i forbindelse med fremvisning på et andet hus, vi selv var interesserede i og syntes, hun virkede meget kompetent. Så, da vi senere fandt vores nye hus og havde brug for et hurtigt salg af vores eget, var vi ikke i tvivl om, hvem vi skulle ringe til. Anne Mette var ansvarlig for salget, mens Sofie bl.a. har stået for fremvisninger. Der har hele vejen været fuldstændig gennemsigtighed i processen og god kommunikation. Anne Mette har været nem at få fat på, også uden for normal arbejdstid, og Sofie har givet en grundig tilbagemelding efter hver eneste fremvisning. Vores hus blev udbudt på markedet via homes køberkartotek, hvilket resulterede i mange fremvisninger på kort tid og skuffesalg efter bare 14 dage, og dét var lige præcis, hvad vi havde brug for. Vi har følt os trygge hele vejen, og vi følte at vores hussalg blev prioriteret. home var samtidig mægler på det hus, vi har købt, og det er også foregået ærligt og gnidningsfrit. Vi anbefaler meget gerne home Brønshøj og ejendomsmægler Anne Mette Hansen til andre, som har brug for en kompetent og imødekommende ejendomsmægler og et hurtigt salg".

 • Det kørte knivskarpt

  "Min lejlighed blev solgt på under en uge til en pris over udbudsprisen, så selvfølgelig er jeg glad! Vi havde en god dialog om prissætning, hvor mægleren bragte sin viden om markedet ind, men hvor der også blev lyttet godt til mine forventninger og ønsker om at løfte os lidt fra “vi plejer”. Før fremvisning fik jeg det råd fra mægleren, at der skulle ryddes op, så det gjorde jeg. Processen gik som nævnt meget hurtigt, så det var begrænset, hvor meget dialog vi nåede. Men det kørte knivskarpt.”

 • God og hurtig besvarelse og velovervejet rådgivning

  "Det vigtigste for os ved at bruge home var tillid og det har vi ganske enkelt haft igennem hele vores salg. God og hurtig besvarelse af vores spørgsmål og velovervejet rådgivning. Vi har været meget glade for forløbet og synes at vi har fået en rigtig god behandling".

 • Finder lynhurtigt ind til behov og forventninger

  "Thomas og Sofie hos home i Brønshøj er super gode og top professionelle fra start til slut. Finder lynhurtigt ind til behov og forventninger. Er åbne, ærlige og møder kunden i øjenhøjde. Solgte vores hus på ganske kort tid. Vil til enhver tid anbefale home i Brønshøj".

 • Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre

  "Jeg har været meget glad for, at jeg valgte at bruge home Brønshøj til at sælge min andelslejlighed. Jeg har følt mig godt vejledt og informeret under hele forløbet. Både i forhold til pris på salget af min lejlighed, tilbagemeldinger på interesserede og ikke mindst hjælp til administratorhåndtering. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre".

 • home Brønshøj var toptjekkede og super professionelle

  "Fra første vurdering af vores hus til købsaftalen blev underskrevet, var home Brønshøj toptjekkede og super professionelle. Vi oplevede en mægler, der hele tiden holdt os godt orienteret om fremvisninger, mulige køberes tilbagemeldinger og som i det hele taget var til rådighed, hver gang vi havde brug for det. Skal man sælge i Brønshøj, vil vi klart anbefale home".

 • Jeg oplevede en troværdig kommunikation

  "Jeg oplevede fra 1. møde en troværdig kommunikation, og dette fortsatte undervejs i sagsforløbet, hvor jeg hele tiden blev orienteret om forløbet. Lejligheden blev solgt på omkring 3 uger, inden den overhovedet kom på nettet. Jeg kan kun være meget tilfreds med salget."

 • God behandling, en kompetent sælger og et hurtigt salg

  "Vi mødte homemægleren, da vi købte vores lejlighed tilbage i 2016. Han virkede utrolig kompetent, og vi blev hurtigt enige om, at skulle vi sælge lejligheden igen, så var det ham, vi tog fat i først. Det gjorde vi så fire år efter, og vores lejlighed blev solgt indenfor en uge. Vi fik, hvad vi kom efter ved home Brønshøj - god behandling, en kompetent sælger og et hurtigt salg!".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller