home Brejning

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brejning

Hos home Brejning forsøger vi altid at få solgt din bolig så nemt og så hurtigt som muligt. I vores forretning bliver du mødt af kompetente medarbejdere, som står klar til at sælge din bolig for dig.

Home Brejning er den ejendomsmægler, som har eksisteret længst tid i området, og det betyder, at vi har et rigtig godt lokalkendskab, og på den måde har vi god føling med boligmarkedet i Brejning og omegn.

Vi har mange spændende boliger til salg i byerne: Gårslev, Gauerslund, Toftum, Sellerup, Børkop, Brejning og Tiufkær m.fl.

Boligerne kan du med fordel se her på siden, og du kan selvfølgelig samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores ejendomsmæglere.

Når du skal til at købe en bolig, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Hos home Brejning tilbyder vi kyndig rådgivning fra en køberrådgiver i en anden home forretning. Vores køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere med specifik erfaring i at rådgive købere.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så kom forbi vores forretning i Søndergade 7, og lad os vurdere din bolig. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vores kontaktinformationer finder du på denne side. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • God rådgivning og opfølgning i hele forløbet

  "En stor tak til Jonna og home for et fantastisk samarbejde iht. købet af vores nye sommerhus. God rådgivning og opfølgning i hele forløbet. Vi sætter pris på Jonna´s ærlighed samt hendes store lokalkendskab".

 • De er ærlige, reelle og professionelle

  Meget tilfreds med home, og man får en rigtig god behandling. De er ærlige, reelle og professionelle. Kan varmt anbefale home til andre".

 • Jeg er godt tilfreds med forløbet

  "Jeg er godt tilfreds med det forløb, jeg har være igennem hos home Brejning som køber".

 • De følger op på tingene og kunderne

  "Anna er en meget ansvarlig, sød og dygtig pige. Hun følger op på tingene og kunderne. Alt i alt har vi været meget tilfredse med home Brejning".

 • Vi er meget tilfredse

  "Vi er så utrolig glade for vores nye hus! Vi har følt os trygge under hele handlen med Anna/home fra start til slut. Vi er meget tilfredse.

 • Fint og professionelt forløb

  "Vi har kun positivt at sige om home Brejning. Det har været et fint og professionelt forløb, og vi har været i trygge hænder hele vejen igennem. home Brejning har vores varmeste anbefaling".

 • Vi giver home vores bedste anbefalinger

  "Vi har været utrolig glade for samarbejdet med home og været meget tilfredse med deres måde at arbejde med salget af vores sommerhus på. Vi vil give home vores bedste anbefalinger til andre".

 • Rigtig god behandling under hele forløbet

  "Vi føler, at vi har fået en rigtig god behandling fra første rundtur til overdragelse af nøgler. Vi har i vores jagt efter drømmehuset mødt omkring 17 ejendomsmæglere, og der er ingen tvivl om, at Anna har været den, der har taget mest initiativ, uden at være for påtrængende eller nærgående. Som førstegangskøbere har vi ikke meget at sammenligne med, men til gengæld kan vi nemt anbefale både Anna og home Brejning i al almindelighed".

 • Vi har haft et godt samarbejde

  "Vi er glade for, at vi blev hos jer, selvom det endte med at blive en længere proces, end både vi og home havde forventet. Vi synes, at vi under de omstændigheder har haft et godt samarbejde. Vi er glade ved, at overdrage vores tidligere hjem til nogen søde og sympatiske unge mennesker, som forstår at værdsætte huset".

 • Køberen var det helt rigtige match

  "4 årtier 4 hushandler - samme mægler. Dog med et generationsskifte imellem. Vi vil gerne takke Jonna samt teamet hos home Brejning for rigtig god service. Alt har klappet og køberen til vores hus var det helt rigtige match. En service der rækker ud over det sædvanlige, idet home også var behjælpelig med en midlertidig bolig efter salget af vores hus. Vi vil til enhver tid anbefale home Brejning. Bolighandel behøver bestemt ikke at være kedelig 😊".

 • home har været let tilgængelig

  "Sælger: Har været god tilfreds med home, der fik mit hus solgt på 7 dage. Forløbet hos home er gået over all forventning. home har igennem salgsprocessen ydet en god service og har været let tilgængelig. Jeg kan varmt anbefale home til andre. Køber: Jeg har været godt tilfreds med home og har altid kunnet komme i kontakt med home".

 • Solgt og købt gennem home Brejning

  "Jeg er rigtig godt tilfreds med forløbet hos home. home fik solgt mit hus til en pris, der var højere end hvad den var udbudt til. Jeg vil helt sikkert anbefale home til andre. home var også behjælpelig med købet af mit nye hus. Så både som køber og sælger, har jeg ikke andet end pæne ord at sige om home Brejning. Jeg vil takke home for hjælp til køb og salg".

 • Vi fandt vores drømmehus i første hug

  "Vi har været rigtig glade for forløbet og alt har kørt som det skulle. home har altid været mulig at komme i kontakt med. Vi fandt vores drømmehus i første hug".

 • Det er gået over al forventning

  "Sælger: Vi har været yderst tilfreds med home. Salget af vores hus er gået over alle forventninger. Der har været god kontakt til home og det har været dejlig at blive underettet i god tid om fremvisninger. VI har følt os trygge gennem hele forløbet. Køber: Købet er kørt lige efter bogen og home har altid været tilgængelig, når vi har haft brug for dem. home får vores bedste anbefaling".

 • Servicen har hele vejen været i top

  "Vi købte i sin tid selv huset af Jonna i home og har ved flere lejligheder fået en god service hos home, og der har aldrig været tvivl om, at når det skulle sælges, skulle det være home i Brejning. Vi har ikke taget kontakt til andre mæglere, da det for os er en stor tillidssag at sælge sit hjem, og den har vi til Jonna og home. Den service vi har fået under hele processen fra hele holdet i home, fra vi valgte at sætte til salg til overtagelse, har vi været meget tilfredse med. Servicen har hele vejen været i top. Hvis vi skulle sælge igen, ville vi selvfølgelig bruge hos Brejning igen. De har de varmeste anbefalinger fra os".

 • Solgt via Facebook på mindre end 3 uger

  "Ingrid skulle sælge sit hus og vi, Bente og Jens, fik lov at være med på sidelinjen ved flytning og salg af huset. Ingrid har ved tidligere handler benyttet home Brejning. Det ønskede hun at gøre også denne gang. Vi har hele vejen oplevet en professionel og kundeorienteret sagsbehandling fra homes medarbejdere. Fremvisninger var aftalt til at finde sted efter Ingrids flyt til ny adresse, hvilket med en enkelt aftalt undtagelse blev respekteret. Herefter gik der mindre end 3 uger, før huset via Facebook var solgt og alle var selvsagt glade og tilfredse. Godt gået home Brejning”.

 • Behagelige og altid velinformerede mæglere

  "home har altid taget telefonen og svaret på vores spørgsmål. Mæglerne har været rigtig behagelige og altid velinformeret. Vi vil anbefale home Brejning til andre."

 • Fint og hurtigt forløb

  "Fint og hurtigt forløb. Der gik kun 14 dage fra vores første fremvisning til vi overtog sommerhuset. Vi fik hurtigt svar på de ting vi havde spørgsmål om og home har leveret en god service i gennem hele det "korte" forløb. Vi vil anbefale home Brejning til andre."

 • Tak for rigtig god service

  ”Vi har fået en rigtig god service hos home. Lige meget om det er dag, aften eller weekend, så svarer de altid og vi fik svar på alt, hvad vi spurgte om. Det har betydet meget, når man er førstegangskøber”.

 • Tilfreds sælger og køber

  ”Jeg har fået en god behandling. Mit hus blev solgt inden det kom på nettet. Jeg har intet at klage over! Kun gode anbefalinger til home” – Bente (sælger). ”Jeg har været fuldt ud tilfreds og er meget glad for, at Jonna ringede og sagde, at hun nu havde huset til mig. Super fantastisk" - Hanne (køber).

 • Altid glade, venlige og motiverede

  ”Efter en sej kamp med masser af interesserede købere, som desværre gang på gang rendte panden mod muren i banken, er det endelig lykkedes at sælge ejendommen. En kæmpe tak og ros til home Brejning for det store arbejde og de mange timer, de har lagt i salget. Altid glade, venlige og motiverede. Dejligt når handlen endelig er i hus, at man som sælger kan læne sig tilbage og tænke på ny bolig, velvidende at home tager sig af alt papirnusseriet. Tak til Jonna, Julie og Michael for indsatsen”.

 • Behandling til UG

  "Behandlingen jeg har fået hos home er til UG - Det kunne ikke blive bedre".

 • Hjælpsomme og altid i godt humør

  "Vi har fået god vejledning og er altid blevet mødt af hjælpsomhed hos home. Altid godt humør. Vi er yderst tilfredse".

 • Positivt forløb

  "Det har været en meget positiv oplevelse i hele sagens forløb. Vi har altid kunne komme i kontakt med Jonna, som har ydet en stor hjælp. Vi har kun de bedste anbefalinger her fra".

 • Der er plads til nærværende og personlig betjening

  ”Som købere er vi blevet behandlet rigtig godt af home Brejning. Selvom det er yderst professionelt er der stadig plads til nærværende og personlig betjening/rådgivning” .

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo