Ebeltoft Havnefront

50 ledige projektejerlejligheder med panorama til Ebeltoft Vig

KONTAKT HOME SYDDJURS IDAG PÅ TELEFONR. 86341533 VED RESERVATION

YDERLIGERE MATERIALE OG SVAR PÅ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL KAN FINDES PÅ HJEMMESIDEN : ebeltofthavnefront.dk

Med placeringen i første række og med udsigt til Ebeltoft vig, Ahl Hage og Mols Bjerge, får de nye boliger ved Ebeltoft Havnefront den bedst tænkelige placering. 

Boligerne indrettes i fem huse med varierede facadeforløb og højder. Det muliggør en unik kontakt til omgivelserne og et mangfoldigt og levende miljø. Friarealerne mellem husene indrettes med opholdsmuligheder og belagte flader, der gradvist fletter sig sammen med kystens naturlige landskab og vegetation - her mødes by, hav-kultur og natur.

Der er gode adgangsforhold med lukkede trapperum og elevatorer til alle boligerne, så man kan komme trygt og bekvemt frem til sin bolig. Trapper og elevatorer giver desuden adgang til parterre-etager under dele af husene. Her er der indarbejdet gode opbevaringsrum til hver bolig, hvor man kan stille golfbags, mountainbikes, de ekstra vinkasser, ski- og sejlerudstyret, kufferter, rygsæk og alt det andet, der ofte følger med til et langt og aktivt liv.

De forskudte placeringer og planløsninger understreger også karakteren af varierede og individuelle boliger. Her er god plads til udeophold med lys og udsigt i fokus, og der er indarbejdet tagterrasser med adgang for beboerne fra hver trappe eller elevator. Tagterrasserne indrettes og møbleres, så der er ekstra plads til at nyde de gode sommerdage, de lune aftener eller alle de fantastiske udsigter, stedet byder på.

Boligerne indrettes overvejende som 2, 3 og 4 værelseslejligheder. Variationen i boligernes størrelser og indretning imødekommer beboere med forskellige behov og ønsker, ikke mindst for beboersegmentet 50+. Der er lagt vægt på at skabe gode solfyldte og lyse boliger, hvor alle har udsigt til vand, by og natur. Boligernes rum er desuden tilpasset og placeret, så der dels er god indbyrdes kontakt imellem dem, og så de gennem livet og over tid kan tjene forskellige formål; Hjemmekontor, spiserum, soverum, bibliotek, hobbyrum, gæsteværelse m.v.

Der anlægges P-pladser tæt på de enkelte huse samt et antal supplerende pladser samlet i tilknytning til bebyggelsen, så der både er ekstra pladser og gældende krav opfyldes. Desuden forberedes P-pladserne for opladefaciliteter. Der etableres cykelparkering, dels nær indgangene og i parterreetagerne. Kommunen og Ebeltoft by arbejder netop nu på at udføre en såkaldt landskabeligt indarbejdet klimasikring ved mødet mellem bugten og byen, så også de havnære dele af byen bliver godt beskyttet mod vandstandsstigninger og stormflod. 

Det vil give forbedrede bygge- og anvendelsesmuligheder samt tryghed for de kommende beboere, ejendomme og værdier i området – ikke mindst for Ebeltoft Havnefront.

Bygninger og overflader i hvidt og sort karakteriserer omgivelserne på Ebeltoft Havnefront, hvor Fregatten, Glasmuseet, og en stor del af byen - ikke mindst mange bygninger, der gennem tiden er tegnet af Friis & Moltke i Ebeltoft, bærer samme kendetegn. De hvide overflader i malet eller vandskuret murværk, de robuste betonoverflader, metalplader og sort træværk - sanseindtryk som leder tankerne hen på havnemiljøets kalkede huse, tjærede hyttefade, planker og tovværk.

Farve- og materialepaletten fortsætter ind i husene og møder egetræ, messing og rustfrit stål samt farver og materialer, der hører til på havnen, blandt bådene og i den omgivende natur. Inde i boligerne er det f.eks. egeplanker på gulvene og akustisk absorberende lofter, der kan sikre en harmonisk helhed.

Ebeltoft Havnefront bliver netop nu udviklet, og der skitseres fortsat, så der skabes en smuk helhed med stedet og de mange ønsker, der naturligt opstår, når den individuelle bolig skal indrettes. Derfor kan boligernes inventar og udstyr naturligvis tilvælges, så overflader, køkken, sanitet m.v. opfylder særlige ønsker.

Nære naturoplevelser og en unik byhistorie udgør tilsammen det bærende kromosompar, der ligger dybt indkodet i Ebeltofts DNA. Præcis disse fundamentale kvaliteter er udgangspunktet for bylivet, stemningen og nærområdets popularitet, og med gåafstand til det hele får du størst mulig glæde af den attraktive, centrale adresse i en by, der favner både det spændende og det hyggelige.

Følg sporet fra stendysser og bronzespyd til Middelalderen, hvor byens købstadsprivilegier gav Ebeltoft vokseværk. Nogle af byens ældste huse kan dateres til begyndelsen af 1600-tallet, og de brostensbelagte gader og små bindingsværkshuse fortæller fortsat historien på levende vis.  Det samme gælder for havnefronten, hvor du passerer byens mest ikoniske vartegn – nemlig Fregatten Jylland, som nu nyder sit otium efter mange års tro tjeneste for fædrelandet.

Kombinationen af by- og strandliv positionerer Ebeltoft som populært turistmål, og i gaderne møder du mange nordiske, europæiske og selvfølgelig danske dialekter. Byens mange spisesteder, cafélivet og ikke mindst specialforretninger løfter i dag købstadsarven, og det er en fornøjelse at kunne afrunde en afslappende shoppetur med lidt godt til ganen.

Det er også værd at holde godt øje med Maltfabrikkens kalender, hvor du kan krydre hverdagen med koncerter og udstillinger eller fodre forstanden med foredrag. Kulturhuset er det seneste bevis på byens stærke, lokale kræfter, hvor den gamle fabrik med hjælp fra fondsmidler er omdannet til en kreativ og spændende smeltedigel med kulturen som omdrejningspunkt.

For et større udsyn tager det i omegnen af 45 minutter at køre til Aarhus, mens Tirstrup Lufthavn ligger blot 20 minutter væk.

 

Vis mere

Om boligerne

 • Kontantpris 2.000.000 - 7.900.000 kr.
 • Ejendomstype Lejlighed
 • Boligareal 63 - 197 m2
 • Antal boliger 50
 • Ledige boliger 0

Fakta

 • Byggeår 2024
 • Afstand til indkøb 600 m
 • Afstand til skov 700 m
 • Afstand til off. transport 600 m
 • Afstand til centrum 200 m
 • Afstand til skole 700 m
 • Afstand til vand 10 m
 • Elevator Ja
 • Gårdmiljø Ja
 • Vand indlagt Ja
 • Kloakering indlagt Ja
 • El indlagt Ja
 • Antal rum 2 - 4
 • Antal plan 3
 • Altan Ja
 • Energimærke Foreligger ikke endnu

Mød os

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din besked er modtaget

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Fejl! Der gik desværre noget galt, og din besked blev ikke sendt. Prøv igen eller skriv en mail til it-afdelingen@home.dk hvis problemet fortsætter.

/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo