Ny mægler-duo: ”Hvad så, Roskilde?”

Samspil: Nu er det Anders og Sebastian, der sætter rytmen i home Roskilde

2. november 2023

De er ikke Safri Duo, Sko & Torp eller Nik & Jay. Og de spiller ikke på Orange på Roskilde Festival. I stedet er de en ny, velspillende duo på Roskildes boligmarked, der nu spiller op i den røde ejendomsmæglerkæde home.

Fra 1. november er det nemlig ejendomsmæglerne Anders Kastrup og Sebastian Palmund, der slår tonen an, som nye indehavere af home Roskilde.

De afløser de nuværende indehavere Martin Thorup Fystro og Troels Nyegaard Pedersen, der ønsker at koncentrere sig om home-butikken i Stenløse-Ølstykke-Jyllinge.

Vil være 'toppen af poppen' i Roskilde
Anders og Sebastian, der kender hinanden fra fælles tid i EDC-kæden, har i et stykke tid ’jammet’ omkring, hvordan de vil gøre home til ’toppen af poppen’ blandt mæglerbutikkerne i Roskilde, og nu er de klar til at fyre den af.

”Vi har masser af idéer, og vi swinger rigtig godt sammen, så vi glæder os  meget til at tage fat, og komme ud over rampen med alle vores planer,” fortæller indehaver Anders Kastrup, 41 år, der siden 2017 har været ansat i ejendomsmæglerfirmaet Hensrik.

Han betegner sig selv som duoens erfarne, solide bassist, der skal sørge for, at ’bandet’ home Roskilde er oppe på beatet og godt sammenspillede.

”Jeg har været næsten 20 år i branchen og har ledelseserfaring fra min tid som afdelingsleder hos EDC. Og så er jeg nok den mest strukturerede af os to, som sørger for, at der er orden i tingene,” fortæller Anders, der sammen med sin hustru og parrets to børn på 3 og 5 ½ år bor i Vindinge.

Den anden del af duoen, Sebastian Palmund, 31 år, er nok mere den livlige guitarist, hvis man skal blive i bandsproget, der er ude på scenekanten ved publikum og rundt hos de andre bandmedlemmer og spille op.

”Vi supplerer hinanden rigtig godt. Jeg er nok lidt af et energibundt, og det kommer selvfølgelig vores kunder til gode, når de sætter deres bolig til salg hos os,” fortæller Sebastian, der har ca. ni års erfaring med boligsalg.

Sammen med sin kone og deres to børn – en på fire år og en lille ny på 6 måneder – bor han i hus i Roskilde.

Glæder sig til at udleve drømmen
De to nye indehavere har efter en del år som ansatte deres eget gode bud på, hvordan man driver en ejendomsmæglerbutik.

”Nu glæder vi os til at udleve drømmen om vores eget og hjælpe vores kunder godt hjem i deres boligsalg,” lyder det enstemmigt fra de to nye ’homies’.

De fleste af de nuværende medarbejdere i home Roskilde fortsætter i butikken under de nye indehavere.
”Det er meget værdifuldt for os som nye indehavere og ikke mindst for vores nuværende kunder, som oplever kontinuitet omkring deres boligsalg,” slår Anders Kastrup fast.

Sammen med Sebastian og det øvrige team glæder han sig til at invitere til ’release party’ i anledning af overtagelsen af home Roskilde.

Familie, venner af huset, kolleger, konkurrenter og samarbejdspartnere er velkomne til receptionen i forretningen i Ringstedgade 32 fredag d. 24. nov. kl. 14.

Se flere bolignyt nyheder...

...og læs mere om boligen og boligmarkedet.

Se bolignyt nyheder