Luk menneskets bedste ven ind

Sådan får du flere gæster i dit udlejningssommerhus

19. september 2023

Hvis du vil gøre dit sommerhus ekstra interessant for en stor målgruppe – især syd for grænsen – så skal du tillade hundebjæf, madskål og hundekurv.

Det er budskabet fra det landsdækkende, danskejede udlejningsbureau Sol og Strand Feriehusudlejning, som ejendomsmæglerkæden home samarbejder med om at kunne tilbyde sommerhuskøbere udlejningsbudgetter.

”Andres hunde er sjældent sommerhusejerens bedste ven, men hvis man giver lov til, at lejer må tage sin hund med, er det et sikkert hit. Det betyder mere end pool, spa og sauna,” fortæller Nicolai J. Nissen, kommerciel chef i Sol og Strand med 28 lokalkontorer rundt omkring i Danmark.

Han forklarer om baggrunden:
”Der er omkring 10 millioner hunde i Tyskland, og mange sommerhusejere har forbud mod hunde, så sommerhuse med plads til menneskets bedste ven er i høj kurs.”

Og i Danmark er der ca. 850.000 hunde, ifølge Dansk Hunderegister.

Menneskets bedste ven skal med
Tillader du ovenikøbet flere hunde, så har du og dit sommerhus en unik position på markedet.

”Hundeejere kan godt lide at rejse sammen med andre hundeejere, og de har ikke mange lejemuligheder,” fortæller Nicolai J. Nissen til homes Bolignyt.

Men hvad så med de mange hundehår og våde poter, tænker du måske?

Som udlejer hos Sol og Strand kan man forsikre sig mod skader forårsaget af kæledyr, og hele den ekstra indtægt for at give plads til ’hundeferie’ går ubeskåret til sommerhusejeren.

”Vi hører sjældent, at hunde i sommerhusene giver problemer, da lejerne passer godt på, og den ekstra lejeindtægt giver jo også mulighed for at få renset tæpper osv.,” understreger han.

Se flere bolignyt nyheder...

...og læs mere om boligen og boligmarkedet.

Se bolignyt nyheder