home Herlev er flyttet ind i sit nye ’hjem’

5. december 2023

Efter stor ombygning: Endelig flytter home Herlev ind i deres nye butik på Herlev Hovedgade 138E, som de overtog den 1. september i år. Og så er der kommet en lokal ejendomsmægler mere med på teamet fra 1. december

Siden starten af september har den stået på en istandsættelse af de nye lokaler efter home-kædens indretningskoncept, og i dag, den 5. december, kan de lokale home-folk slå dørene op til deres nye, flotte butik.

Inden de overtog den nye butik, havde de længe gået og leget med tanken om at skifte til en ny, bedre beliggenhed. Nu får den markedsledende ejendomsmægler en butik, som er større, har en bedre placering samt bedre faciliteter både indendørs og udendørs.

”Vi har længe haft brug for mere plads, og det lokale, vi har fundet, har dobbelt så meget plads, er mere synlig og har gode parkeringsmuligheder. Vi får derfor en forretning, som bliver endnu bedre for medarbejderne og kunderne,” siger Lone Bøegh Henriksen, indehaver af forretningen.

”Synligheden og de bedre faciliteter betyder også, at vi kan løfte forretningen op på et endnu højere niveau,” tilføjer Mads Verner-Lassen, salgschef i butikken.

I forbindelse med flytningen får den lokale home-forretning endnu en dygtig ejendomsmægler med på teamet.

Ansætter nyt ’stjerneskud’ på temaet

Det er 25-årige Sarah Koefoed Nelson, som de sidste tre år har arbejdet hos Lone Bøegh Henriksen i home Smørum-Ballerup.

Sarah er fra Smørum og student fra Herlev Gymnasium.

”Herlev er begyndt at vokse og er i en fin udvikling, så jeg glæder mig til at prøve noget nyt og til at være en del af teamet her, hvor jeg føler mig på hjemmebane,” fortæller Sarah, der også har hjulpet en del til i home Herlev i ferier og ved sygdom.

”Jeg har et stort netværk her, og jeg glæder mig til at møde mine kammeraters forældre, hvis de overvejer at sælge deres bolig,” siger Sarah med et smil.

***

Foto: Temaet i Home Herlev v/ Lone Bøegh Henriksen foran den nye butik på Herlev Hovedgade 138 E.

Bagerst fra højre er det ejendomsmægler Sarah Koefoed Nelson og køberrådgiver/ejendomsmægler Malene Lundqvist Qvale.

Forrest fra venstre er det partner Anders Kitaj Holm, salgschef Mads Verner-Lassen, salgstrainee Yasmin Iftikhar og ejendomsmægler Koray Demirkaya.
Se flere bolignyt nyheder...

...og læs mere om boligen og boligmarkedet.

Se bolignyt nyheder