Ejendomsmæglere og venner: Succes-duo rykker ind på RO’s Torv

INDEHAVER-SKIFTE: home-butik i Roskilde overtages af nye indehavere, der kommer til domkirkebyen med masser af gejst og succes nordfra.

8. oktober 2019

Fra d. 1. november er der alt andet end ro på i home-butikken i RO’s Torv.

Den dag rykker der nemlig to nye indehavere ind og tager over efter Anne Crone.

Det er Troels Nyegaard Pedersen, 40 år, og Martin Thorup Fystro, 39 år, og de to ejendomsmæglere kommer med en usædvanlig veludviklet evne til at hjælpe folk trygt fra A til B og B til C.

På kun godt halvandet år har den dynamiske duo i home Stenløse-Ølstykke bevist, at de kan deres ’bolig ABC’ til punkt og prikke, så butikken i dag er områdets bedst sælgende* – i både Stenløse og Ølstykke – med suveræn afstand til nærmeste konkurrent.

Roskilde har stærkt navn
Opskriften på succesen er enkel, fortæller de to home-folk, der er godt på vej mod 15 års erfaring i mæglerfaget:
”Hårdt arbejde, ordentlighed, kundeservice og et stærkt brand i ryggen – det er nogle af ingredienserne, der gør, at vi kan hjælpe kunderne godt hjem,” siger Troels Nyegaard Pedersen.

Og de kommer helt sikkert også i ’gryden’ i home Roskilde RO’s Torv, slår han fast.

”Roskilde har et stærkt navn som by – og ikke uden grund. home har allerede en stærk base i Roskilde, og for os er det et kæmpe plus, at mange folk allerede kender home. Nu skal de lære os at kende, og vi glæder os vildt meget til at vise, hvad vi står for, ” tilføjer Martin Thorup Fystro.

At Roskilde og omegn i stigende grad er attraktive områder for køberne, kan aflæses i statistikkerne. I løbet af det seneste år er huspriserne i snit steget med cirka 5 % i Roskilde og lejlighederne ligger i snit ca. 7 % højere end for et år siden, viser tal fra Boligsidens Markedsindeks.

Godt øje til Jyllinge

De to har i forbindelse med overtagelsen af home Roskilde RO’s Torv også et særligt godt øje til boligejerne i Jyllinge.

”Med butikker i både Roskilde og Stenløse får vi en unik mulighed for at servicere boligejerne i Jyllinge fra to sider – du kan sige dobbelt så godt,” fortæller Troels Nyegaard Pedersen, der understreger, at flere købere har fået øjnene op for Jyllinges kvaliteter og gode beliggenhed.

De to nye indehavere og medarbejderne i deres to home-butikker kommer til at fokusere på et stærkt samarbejde.
”Med to butikker og et stærkt team af medarbejdere kan vi dele vores mange fælles køberkontakter; til glæde og gavn for de sælgere, der sætter deres bolig til salg hos os,” forklarer Martin Thorup Fystro.

Lige nu er der stor efterspørgsel ’vest for København’ – ikke mindst fra de yngre familier, der drømmer om at bytte lejligheden ud med et parcelhus.

”Huspriserne er høje i København og mange af omegnskommunerne, samtidig med at kravene til købernes økonomi er strammet i flere omgange. Derfor rykker mange vestpå, og det betyder rigtig god efterspørgsel hos os, flere salg og deraf stigende priser,” forklarer Troels Nyegaard Pedersen.

Mødtes på en fremvisning

Ud over at være gode kolleger og partnere er han og Martin også gamle venner.
”Vi mødte hinanden på en fremvisning for omkring 13 år siden, hvor jeg viste frem, og Troels var interesseret køber, og siden har vi været venner og haft et fælles mål om, at vi en dag skulle arbejde sammen i vores egen mægler-butik, og nu har vi to, så det er i høj grad ’drenge-drømmen’, vi udlever, og vi nyder det i fulde drag, ” fortæller Martin Thorup Fystro.

I dag har de to home-gutters familier et nært venskab.
”Vores fem drenge leger sammen, og vores koner er tætte veninder og snakker meget sammen – faktisk nok mere med hinanden end med os,” konstaterer Roskildes nye mæglerpar tørt og griner højlydt.

De to nye indehavere planlægger at fejre overtagelsen af home Roskilde RO’s Torv med en reception, når de lige er kommet godt i gang.

Ud over butikken i RO’s Torv har home-kæden endnu en mæglerbutik i Roskilde på Ringstedgade 32.

T.v. Troels Nyegaard Pedersen, t.h. Martin Thorup Fystro


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!