Feriepenge går til nyt køkken

Corona-tid: Danskerne veksler aflyste ferier til nye køkkener, der ifølge mægler er boligens vigtigste rum

7. maj 2020

Den langvarige nedlukning af Danmark har fået mange boligejere til at disponere både deres tid og deres privatøkonomi anderledes.

Der rumsteres, renoveres og ryddes op som aldrig før i de danske hjem. Det viser ikke mindst salgstallene i landets byggemarkeder og trafikken på genbrugsstationerne.

Men danskernes lyst til at gøre noget ved boligen rækker også til større investeringer som et nyt køkken. Det mærker blandt andet den danske køkkenproducent Aubo, hvor flere kunder fortæller, at deres planlagte ferie er aflyst på grund af coronakrisen, og at de i stedet har valgt at investere i en opgradering af deres bolig.

”Vi kan høre på tilbagemeldingerne fra vores forhandlere, at mange kunder har valgt at fremrykke et planlagt køkkenkøb, fordi de på grund af coronasituationen har været nødt til at aflyse deres ferie,” fortæller Aubos’s administrerende direktør Torben Andersen i en pressemeddelelse.

I Home glæder man sig over de mange boligforbedringer – ikke mindst nye køkkener.

”Køkkenet er boligens vigtigste rum for mange familier og ikke mindst de fleste købere,” siger Henrik Hauthorn Jensen, der er boligmarkedsanalytiker.

Et opgraderet køkken er en daglig glæde, som også gavner salget af boligen på længere sigt, lyder det fra home.

Gennemsnitsalderen for et køkken i ejerboliger er omkring 12 år ifølge en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov gennemførte for Videncentret Bolius i december 2016.

Mange danskere har under corona-nedlukningen også været aktive på boligmarkedet – og især på afstand i starten. Boligsøgningen på home.dk er højere end sidste år, og nu hvor Danmark er begyndt at genåbne, er der også kommet godt gang i fremvisninger og salget igen.


Læs også om de seneste køkkentrends - https://home.dk/bolignyt/flere-artikler/januar-2020/baeredygtigt-personligt-naturligt/

 

Foto: Palle Skov


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!