Menu

Huse stiger mere i pris end lejligheder

FOR FØRSTE GANG I FEM ÅR: Også prisstigningen i mange mindre byer og i landområder

7. juni 2017

Over det seneste år er huspriserne dermed steget med 4,3 %, mens lejlighedspriserne er steget med 3,8 %. Det er første gang i 5,5 år, at den årlige stigningsvækst er højere for huse end for lejligheder, skriver Børsen.
Priserne på huse steg med 2,6 % i marts, mens lejlighedspriserne holdt sig i ro. Dermed slår huspriserne lejlighedspriserne for anden måned i streg, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

”Den fremgang, vi har set i de største byer gennem længere tid, er nu for alvor begyndt at brede sig til boligmarkedet i de mindre byer, ” siger relationschef Mads Ellegaard fra home-kæden.
Han understreger, at prisstigningen i mange mindre byer og i landområder sker med udgangspunkt i et lavt niveau.

Andre statistikker, der er længere fremme end Danmarks Statistik, understreger også, at huspriserne har pil op, siger cheføkonom Christian Hilligøe Heinig i Realkredit Danmark.

”Den tendens bekræftes af de andre toneangivende prisstatistikker i form af homes husprisindeks og Boligsidens markedsindeks. En del kan tilskrives det normale sæsonmønster, hvor huspriserne tenderer til at blive trukket en smule op i foråret, men også renset for sæsoneffekter, er der tale om reelle underliggende prisstigninger,” slår han fast.

Læs også 'Så godt sælger villaerne i DIN kommune' her

Foto: Palle Skov 

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

#YesHeading

#YesText

Der skete en fejl