home bag unikt grundsalg i LEGOLAND®: Udsigt til Amalienborg og Eiffeltårnet

For første gang nogensinde foreviges familie og deres rigtige hus i LEGO® klodser i størrelse 1:20 i LEGOLAND - home Billund er mægleren på ‘salget’

16. februar 2023

For mange danskere er det uden tvivl en barndomsdrøm: Tænk at få sit hjem og hele familien kopieret og bygget i LEGO® klodser!

Nu giver LEGOLAND® muligheden sammen med ejendomsmæglerkæden home.

”Vi tør godt sige, at vi sætter en af Danmarks mest unikke byggegrunde ’til salg’. Det er første gang nogensinde, at en families hus bliver bygget her i LEGOLAND, og vi bygger også familien i LEGO klodser, så de kan stå ved huset eller lege i haven,” siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND Billund.

Så stort bliver et ’LEGO Home’

Adressen bliver i ’Miniland’, så hus og familie bliver skaleret ned og bygget i forholdet 1:20 på den nøje udvalgte og helt særlige byggegrund. 

Det vil altså sige, at hvis den heldige families hus er 7 x 20 meter, bliver det skrumpet til LEGO størrelse 35 cm gange 100 cm. 

140 m2 bliver til 0,35 m2 – eller 3500 cm2.

Det er også første gang, at der er sat en ejendomsmægler på salget af en LEGOLAND grund og et hjem i LEGO klodser. Den lokale mægler, home Billund, jubler.

”Det er bare den fedeste opgave! Vi er megastolte over, at vi får chancen for at opfylde ikke bare boligdrømme, som vi ’plejer’ - men barndomsdrømme. LEGO koncernen og LEGOLAND er en stor del af vores dna i Billund. Nu kan vi dele noget af den følelse med en heldig familie et sted i Danmark,” siger ejendomsmægler Camilla Lund Hansen, der er indehaver af home Billund sammen med Tina Brødsgaard Mathiesen.

Alle i Danmark har muligheden

For det er nemlig et tilfældigt hus et sted i Danmark, der skal opføres og stå i klodser i LEGOLAND.

Den lokale mæglerduo lover, at det bliver et grund- og hussalg, som mange legesyge sjæle i hele landet kommer til at høre om.

”Vi står ikke alene med opgaven. Salget sker i tæt samarbejde med alle 187 home-butikker i hele Danmark – og den kommende LEGO husejer kan have adresse et hvilket som helst sted i landet,” siger ejendomsmægler Tina Brødsgaard Mathiesen fra home Billund.

Den let kuperede naturgrund i ’Miniland’ måles i centimer og tæller op i samlet 10.000 cm2 – svarende til en byggeplade på en kvadratmeters penge.

”Det er en helt unik grund, som ligger med udsigt til Eiffeltårnet og Amalienborg, og så er der også mulighed for at se vand, så vi er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grunden, og det kan endda være, det ender i en budrunde,” siger Christian Woller. 

Hus med ’legekontrakt’

Huset opføres på en lejet – her kaldet ’leget’ – grund i landets måske mest kendte lege-univers. ’Legekontrakten’ gælder hele 2023, og alle renovations- og byggeudgifter afholdes af LEGOLAND Billund.

Grunden er byggemodnet og med byggepligt, og byggeriet skal være afsluttet senest 1. april 2023, hvor LEGOLAND åbner dørene for en ny sæson. Dygtige ’klodsede’ håndværkere står til familiens rådighed.

Huset kan ikke købes på klods, og betalingen er ganske enkel. Den heldige familie, der bliver udtrukket, skal blot acceptere, at de og deres hjem bliver foreviget i LEGO klodser og kommer til ’nøgleoverdragelsen’, når LEGOLAND har sæsonåbning 1. april.

Er det en aprilsnar?

Og nej, det er ingen aprilsnar! Direktøren står klar med åbne arme.

”Vi glæder os meget til at finde ud af, hvem den heldige familie bliver, der får mulighed for at flytte ind på den meget eftertragtede adresse,” siger Christian Woller fra LEGOLAND.

Huset er uden bopælspligt, men familien får fri adgang til LEGOLAND i hele sæson 2023, så de kan holde øje med deres nye ’LEGO Home’ sammen med de tusindvis af turister, der årligt gæster LEGOLAND Billund.

Når sæsonen er slut, kan familien flytte huset ’rigtigt’ hjem som deres eje og minde for altid.

Salgsopstillingen ligger klar her på homes hjemmeside, hvor fremvisning foregår online alle ugens dage døgnet rundt fra 16. februar til 12. martshome.dk/legohome


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!