Holstebrovej 15, 8800 Viborg

152 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Indflytningsklar villa på kanten af Viborgs centrum med nyere tag og nyere køkken


Gode muligheder for at kombinere din bolig med erhverv fra hjemadressen

Velkommen til Holstebrovej 15, og velkommen til denne centralt beliggende ejendom i kanten af Viborgs centrum.

Hvad enten du ønsker rummelighed, vil have god plads eller bare er ude efter et godt billigt og indflytningsklart hus i centrale omgivelser, er denne bolig noget for dig.

Boligen er løbende opdateret og det kan blandt andet nævnes at taget er skiftet i 2021, der er nyere køkken og senest er der skiftet eltavle, og det udvendige træværk er malet. Sidst men ikke mindst, er der foretaget en stor oprydning på grunden, således ejendommen fremtræder lys og haven meget anvendelig.

Indvendigt er her indrettet med: Entré med adgang til husets flisebadeværelse. Lyst og lukket spisekøkken. 2 gode værelser. Hyggelig stue med udgang til terrasse og have. Fra husets hall findes trappen til førstesalen hvor der findes to store rummelige værelser. 

Grunden er en historie for sig, og med nuværende ejers store oprydning, er der gjort klar til at du kan indrette grunden som du har lyst. Her findes desuden carport samt adgang til separat bryggers fra havesiden.

Villaens centrale beliggenhed og indretning gør, at ejendommen kan være et perfekt match mellem både at udgøre din bolig i kombination med din virksomhed. Det vil være nemt for dine kunder at komme til ejendommen og der er gode parkeringsmuligheder lige foran huset. Der kan laves hjemmekontor lige ved hoveddøren, så revision, bogføring, arkitekt, rådgivningsvirksomhed, terapi, psykolog ligger lige for, men andet er selvfølgelig også muligt. Driver du en lille webshop, så tjek lige plantegningen og de fantastiske muligheder for at have dette i de to store rum på 1. sal, mens du har din private bolig lige nedenunder. 

Kontakt home Viborg på 8661 1999 for at høre nærmere.
5Antal rum
1973Byggeår
620 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.099 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,666 / 6.897 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99