Egevangen 9, 8900 Randers C

265 m2 villa

Kontant 11.995.000 kr.

MIDTBYEN - EGEVANGEN - FREMRAGENDE OG UNIK UDSIGT UDOVER GUDENÅDALEN


SMUKT OG STILFULDT RENOVERET FUNKISVILLA PÅ BLIND VEJ


Egevangen, som er beliggende kun få minutters gang fra Randers centrum og Banegården, er en af byens mest attraktive og dyreste adresser. Vejen er en privat/fælles vej og ender blindt - så her er fredeligt og villaen er beliggende på udsigtssiden - udsigt til hele Gudenådalen.

I området finder du alt hvad du har brug for i dagligdagen - skoler (også private), børnehaver og vuggestuer - gode indkøbsmuligheder, skønne parker samt det store sportsområde hvor hallerne og Randers FC holder til.

E45 når du i løbet af få minutter - så Århus og Ålborg, når du nemt og hurtigt.

Sælger har, som nævnt, istandsat ejendommen fra A til Z - så alle 3 plan i dag fremstår i en unik bolig kvalitet, hvor sælger på ingen måde er gået på kompromis med valget af materialer. Sælger har sammen med arkitekten kun haft for øje, at opnå et så smukt og elegant et resultat med respekt for ejendommens oprindelige arkitektur og stil, som muligt - ejendommens sjæl og atmosfære er bibeholdt. 

BOLIGEN INDEHOLDER  BL.A.
Rummelig og smuk hall med elegant trappe til 1. sal og fuld lofthøjde. Dejligt køkken med bordø og kig ud i gårdhaven, 2 smukke og elegante stuer med sildebensparket, bibliotek eller herreværelse, gæstetoilet.
På 1. sal er der bl.a. en fantastisk og stor forældreafdeling med både soveværelse, badeværelse og walk-in - fra soveværelset er der også udgang til den skønneste altan. Herudover er der 2 store værelser samt garderoberum og endnu et badeværelse.
Kælderen er i samme kvalitet som boligen og her finder du flere gode disp.rum, stort vaskerum, egen biograf  samt alletiders vinafdeling med separat vinrum, som er åben til opholdsrummet med plads til gæsterne.
6Antal rum
2008Ombygget
4Antal toiletter
1334 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

11.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.995 kr.

Udbetaling

600.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

68,169 / 54.155 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00