Arningevej 22, 4983 Dannemare

135 m2 villa

Kontant 449.000 kr.

Rummelig ejendom


i fredelige omgivelser


Velkommen til Arningevej 22. Ejendommen her er beliggende i flotte og rolige omgivelser. Her er du ikke mere end 6 km fra Nakskov centrum hvor du finder alle hverdagens aktiviteter og gøremål som indkøbsmuligheder, shopping, restauranter og caféer, skoler, et godt foreningsliv og gode muligheder for offentlig transport. 


Boligen indeholder:
Fin størrelse entré med plads til diverse overtøj og fodtøj. Fra entréen kan du træde ind i husets charmerende badeværelse som er med toilet, brus, vask og gulvvarme. Du kan fra entréen også gå ind til husets køkken, som er pænt og velholdt og er i en god rummelig størrelse her er der også åben forbindelse til stuen, som er en stor vinkelstue med god plads til tv/sofa-krog og stort spisebord. Fra stuen kan du tilgå et af boligens fire værelser, her er godt med plads til dobbeltseng. 

1. sal indeholder repos og tre fine værelser som alle er med god plads. 

Alle rummene i beboelsen er med en fornuftig højde til loftet som giver en dejlig fornemmelse af god rummelighed. 

Udendørsmiljøet byder på en stor udbygning, som er delt op i et opbevaringsrum, et værkstedsrum en stor garage og mindre opbevaringsrum. Ydermere tilbyder ejendommen en stor have, der går hele vejen rundt om huset. Haven er nemt anlagt, primært anlagt med græs og rundt omkring finder du fine træer og buske. Mellem huset og udbygningen er der en fin gårdsplads hvor noget af den er overdækket så der er rig mulighed for at sidde her og hygge sig de sene sommeraftener. 


Alt i alt en dejligt beliggende ejendom, som bare må ses, så tøv endelig ikke med at kontakte os for fremvisning. 
5Antal rum
1975Ombygget
1828 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

449.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.121 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,680 / 2.107 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Døring
home Nakskov

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

jakd@home.dk

54844008

54844008