Gilmosevænget 31, Tjørring, 7400 Herning

180 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Eksklusiv familievilla: En luksuriøs oase til den moderne familie


Oplev Gilmosevænget - En af Tjørrings mest attraktive beliggenheder

Denne luksuriøse familie villa præsenteres med en yderst attraktiv og imponerende beliggenhed, opført med en uovertruffen byggekvalitet og en yderst funktionel planlægning, der eliminerer enhver form for spildplads.
Arkitekturen er gennemtænkt med en hvid kubus og en sort kubus, elegant forbundet af en skive, der omfatter hus, værksted, dobbelt carport og overdækket terrasse.
Den fuldmurede villa er udført med præcision, og indvendigt kan du forvente spanske travertinfliser, Multiform-inventar både i bryggers entré og badeværelser, komposit- og stålbordplader, Vola-armaturer, Occhio Beyond-2 spots samt førsteklasses hvidevarer fra Liebherr, Gaggenau og Trepol.
Ideelle kombinationsvinduer i træ/aluminium og gulvvarme overalt fuldender oplevelsen.
Denne villa fremstår overalt som ny og indbyder til at fylde huset med gæster.
Boligarealet er på 180 kvm uden spildplads, suppleret med et fuldt isoleret værksted på 27 kvm og en integreret dobbeltcarport med overdækket terrasse på 66 kvm.
Haven er smukt anlagt og velplejet, med adskillige "rum" og funktioner. Den byder på uhindret udsigt til rekreative grønne områder samt helt private områder. Der er en overdækket terrasse, en privat have omgivet af høje bøgehække, køkkenhave i højbede og et drivhus.

Her er muligheden for at træde ind i et hjem, der udstråler modernitet og elegance på alle niveauer. Den omhyggelige planlægning, førsteklasses materialer og gennemtænkte detaljer understreger dette hjem som en investering i kvalitet og velvære.
Kontakt os for en personlig rundvisning, og oplev selv, hvordan denne liebhaver villa kan blive din nye oase af luksus. Velkommen hjem til en verden af raffinement og velstand!
5Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.184 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,822 / 17.467 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Pernille Christensen
home Herning

Partner, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

perchr@home.dk

96274500

96274500