Birkelunden 2, Snejbjerg, 7400 Herning

175 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Moderne funkisvilla, klar til indflytning!


Kvalitets nybyg fra idé Huse

Velkommen til dette imponerende 175 kvadratmeter store hjem, skabt til komfortabelt og moderne familieliv. Med fire værelser, to badeværelser, køkken/alrum, stue, bryggers, viktualierum, carport og en rummelig have med en delvist overdækket terrasse, er dette hjem det perfekte udtryk for funktionel elegance.
Fokusset på minimal vedligeholdelse og funktionalitet definerer virkeligt dette hjem. Facaden prydes af 'Black Beauty' mursten fra Egernsund Tegl, der skaber et unikt mørkt udtryk. Taget, med en let hældning på 3 grader, er udført med sort aluzink stern og tagpap, der fuldender husets moderne arkitektur.
Din indgang til dette hjem kan være gennem den overdækkede carport, der sikkert huser to biler. Træd ind i en indbydende entré, der også forbinder til det praktiske bryggers. Videre fra entréen åbner boligen sig til det store og lyse køkken/alrum med store glaspartier. Køkkenet, med inventar fra enten Svane eller HTH, inviterer til samvær og madlavning.
Fortsæt gennem hjemmet, og find de tre charmerende værelser, alle nær det stilfulde badeværelse, når du bevæger dig mod højre fra entréen. Den åbne passage fra køkken/alrummet leder til stuen, der også giver adgang til soveværelset med tilhørende walk-in og et stort badeværelse.
Stuens døre åbner sig ud til en generøs terrasse og have. Terrassen på 12 kvadratmeter er delvist overdækket og tilbyder et skønt sted til afslapning og samvær – uanset vejret.
Dette hjem er udstyret med træbetonlofter fra Troldtekt, der sikrer en behagelig akustik, samt gulvvarme i alle rum. Gulvene prydes af klinker i entré, bryggers og badeværelser, mens der i køkken/alrum, stue, værelser, soveværelse og walk-in er smukke laminatgulve.
5Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.694 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,847 / 17.487 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500