Nørrevej 25, 3070 Snekkersten

185 m2 villa

Kontant 7.495.000 kr.

Snekkersten


Spændende arkitekttegnet perle med vid udsigt over Øresund

I dejlige Nordsjælland ligger der mange skønne villaer - gamle klassiske, moderne træhuse, gulstens 70'ere, nyopførte funkis - heraf mange med udsigt over Øresund, men med garanti INGEN som denne fantastiske arkitekttegnede villa, hvor alle m2 er perfekt udnyttet og hvor idéen bag dens runde facade er at få lyset ind fra morgen til aften samt at få den smukkeste udsigt mod vandet... Det er ikke bare lykkedes - det er lykkedes perfekt!

Villaen er opført i de bedste materialer og alt fremstår super velholdt og senest har sælger fået professionel maler til at få det udvendige til at stå perfekt, så villaen er klar til dig og din families kommende eventyr her. For eventyrligt er det - alt er speciallavet!

Villaen er på nuværende tidspunkt opdelt i 2 selvstændige boliger - en på 72 m2 og en på 113 m2 og kan fortsættes sådan hvis det ønskes - eller snildt omdannes til et stort hus igen. 

Indeholder: smuk entré, hvor man straks man kommer ind, allerede får udsigten til vandet lige frem - stort åbent køkken-alrum med dobbelt højde og et fantastisk kunstværk fra stueplan til 1.sal - som selvfølgelig følger med i handlen... Køkkenet er bygget specielt til huset og er udført i elementer som beton og stål  samt en rul bar køkken-ø i kirsebærtræ. Her er foldedøre ud til hårdttræs terrassen, således du får udeliv og det indvendige luksus til at smelte sammen... I samme etage er her 2 dejlige værelser ligeledes med udgang til terrassen, stort lækkert badeværelse samt den smukke rotunde med vindeltrappe til 1.salen, som indeholder en kæmpe stue med panoramaudsigt over vandet. I den nuværende indretning er der soveværelse, kontor og stue i et stort rum. I den anden del af huset er der endnu en entré, lækkert badeværelse, stort soveværelse med skabe samt åben trappe til 1.salen som indeholder et fantastisk køkken-alrum med udgang til tagterrasse samt med udsigt over vandet, området samt kig til skov.

Udvendigt er der isoleret anneks, som fuldt ud kan anvendes til teenagerne, hjemmekontor, hobbyrum eller måske luksus garage til en liebhaverbil... Haven er tegnet af havearkitekt og alt er superflot - men nemt at holde og hele vejen rundt om huset er her den skønne terrasse med flere læ kroge og masser af mulighed for sol fra morgen til aften. 

Den lille af boligerne er lejet ud nu og du kan få en lejeindtægt på 8.200 kr. pr. måned ved at beholde den søde lejer der bor der nu, eller du kan lade hende flytte og få hele huset selv. SKAL OPLEVES!
7Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
752 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.958 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

43,172 / 34.479 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Helsingør

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21