Åsesvej 8, Lyngså, 9300 Sæby

116 m2 fritidshus

Kontant 1.345.000 kr.

Nydeligt sommerhus, der er lyst og indbydende med rigtig sommerferiestemning


Velplaceret på grunden og med blot 450m til stranden

Velkommen til Åsesvej 8 - der ligger i et hyggeligt sommerhusområde i Sdr. Klit ved Lyngså - huset er velplaceret på en flot grund og der er blot 450 m til den populære børnevenlige sandstrand.

Huset er malet i en dejlig lys gul farve, der står flot til de lyse og venlige farver, der også er gennemgåede inde i sommerhuset - et rart sted der indbyder til ferie, hygge og afslapning - et skønt fristed fra den travle hverdag - et oplagt hus til den større familie, da der er et boligareal på hele 116m2.

Husets centrum og opholdssted er et velindrettet køkken, alrum og stue med åbning til nedsænket havestue. Rummeligt robust Modulia køkken med flotte elementer kombineret med træ og hvide låger der står super flot til den lyse bordplade. I soklen er der udtræksskuffer - hvilket giver ekstra plads til opbevaring. Køkkenet er veludstyret og i forlængelse af af køkkenet er der indrettet et bryggers med samme elementer, hvor ovnen, arbejdsbord og fryseren er placeret. Fra køkkenet er spisebordet velplaceret og der er nem udgang til de mange gode terrasser, hvis maden skal nydes udenfor. I forlængelse af spisearealet er der indrettet en hyggelig stue med sofaen til afslapning. Slutteligt er der i opholdsrummet endnu en velindrettet stue, der er nedsænket med skønt sofaareal til afslapning. Farverne i opholdsrummet står perfekt til det flotte køkken, da væggene står med sammenhængende farver - hvidmalede og lyse træfarver.

Huset har tre værelser - et dejligt stort soveværelse med dobbeltseng og hems samt walk-in gang, med masser af plads til garderoben. Endnu et velindrettet værelse med to gode sovepladser samt et stort værelse, der er indrettet til  hobbyrum og desuden en dejlig udestue. Fornuftigt badeværelse med bruser, vask med underskabe, toilet og plads til vaskemaskinen.

Omkring huset er der flere velindrettede terrasser, der sikre at man kan finde en dejlig plads i solen fra morgen til aften. En stor del af terrassearealet ligger i læ af det hvidmalede hegn, der står skarpt til de hvide vinduer, udhæng og tagrender. På den dejlige grund er der plads til leg og udefaciliteter samt carport med redskabsrum og et lille udhus til cykler og opbevaring.

Kort fortalt, et rigtig hyggeligt fritidshus  -  der står klar til nye ferielystne ejere.
5Antal rum
2018Ombygget
1200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.325 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,994 / 6.284 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922