Ulstrup Bygade 3B, 4682 Tureby

244 m2 villa

Kontant 5.195.000 kr.

Gennemrenoveret og velindrettet villa ved Algestrup


Ugeneret udsigt over marklandskaberne

I de naturskønne omgivelser en smule vest for Algestrup ligger denne markante og ualmindeligt velholdte villa, der foruden en attraktiv beliggenhed med fornem udsigt til landskaberne også byder på en yderst velkomponeret planløsning med store opholdsrum og fire regulære værelser. Ude venter en dejlig have og et lækkert anneks.
Adressen hedder Ulstrup Bygade 3B, og fra jeres fremtidige bopæl er det især den rige natur, der venter lige udenfor, der imponerer. I nærmiljøet er der endvidere store skove, mens I i forhold til hverdagens gøremål kan tilgå skole og pasningstilbud i Algestrup. Den nærmeste dagligvarebutik ligger i Terslev, og endelig er det værd at bemærke, at det ikke tager mere end et kvarter at nå midten af Køge i bil.
Allerede udefra fremstår villaen med et nydeligt og skarpt udtryk, som ikke mindst skyldes de omfattende istandsættelser, der er foretaget i henholdsvis 2018 og 2021. I 2018 blev husets indre gennemrenoveret med blandt andet nye gulve fra Junckers, nyt køkken med Miele-hvidevarer og badeværelset i stueplan. 2021 bød på facadeistandsættelse og nye vinduer.
Det samlede beboelsesareal er på 244 kvadratmeter, og i stueplan har I fornøjelsen af to store stuer, der er placeret på hver side af et køkken-alrum. Netop i alrummet ses et elegant køkken med hvide fronter og helstøbte Silestone-bordplader. Etagen fuldendes af et badeværelse og et bryggers med direkte adgang til den integrerede dobbeltgarage. Huset fortsættes på førstesalen, hvor I tilgodeses af fire værelser og et nydeligt badeværelse.
Grunden er anlagt med en nydelig beplantning, der er nem at passe, og endelig råder I over et anneks med badeværelse. Annekset kan tjene til alt fra atelier, værksted, erhverv eller noget helt fjerde.
Kontakt os for en fremvisning.
7Antal rum
2002Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.511 kr.

Udbetaling

260.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

29,726 / 23.568 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13