Irisvej 8, Verninge, 5690 Tommerup

140 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Børnevenligt kvarter - 5 minutter til skole og børnepasning - Kun ca. 20 minutters kørsel til Odense


*NY LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE INSTALLERET I OKTOBER 2022*

*NY LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE INSTALLERET I OKTOBER 2022*

Med nøglerne til villaen her på Irisvej 8 i Verninge kommer I til at bo lige over for landsbyens charmerende gadekær, og i det hele taget er der tale om et nærmiljø af den trygge og rolige slags.
En cykeltur fra villaen til Verninge Skole kan samtidig klares inden for fem minutter, og for de yngste familiemedlemmer er der ligeledes gode pasningstilbud lige i nærheden. Når det gælder indkøbsmuligheder, får I blot omkring fem minutters kørsel til SuperBrugsen og Fakta i Tommerup, og sætter I tyve minutter af til en køretur, kan I nå de mange gode tilbud og faciliteter i centrum af Odense.
Kort sagt giver beliggenheden jer mulighed for at nyde det bedste fra begge verdener i forhold til såvel landsbycharme som bylivet, og zoomer vi ind på selve ejendommen, står det også hurtigt klart, at her venter et væld af gode muligheder.

Villaen, som blev opført i 1972, er delvis moderniseret, hvilket giver jer mulighed for at flytte direkte ind, og samtidig er der basis for, at I også kan sætte jeres eget præg på rammerne, så de kommer til at udgøre netop jeres drømmehjem.

Boligens i alt 140 lyse og velfordelte kvadratmeter giver jer potentiale for at indrette separate børne- og forældreafsnit, for i en afdeling ved bryggerset får I to oplagte børneværelser samt et brusebadeværelse. I modsatte ende af villaen ligger husets største værelse samt endnu et badeværelse, og dette er indrettet med såvel badekar som bruseniche.
Dette badeværelse er der adgang til fra entréen, som desuden skal fremhæves for sin integrerede garderobeplads og adgangen til husets køkken. 
Køkkenet ligger ligeledes i direkte forlængelse af bryggerset samt et stort, indretningsvenligt opholdsmiljø med en spise- og opholdsafdeling med store vinduer, der giver godt lysindfald og udsyn til haven samt udgang til en skøn, overdækket terrasse.

Ejendommen har også en integreret carport, og på den i alt 775 kvadratmeter store grund er der desuden masser af plads til leg på plænen i den nemme og solrige have.

Kunne I tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os og få mange flere detaljer.
4Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
775 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.364 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,620 / 5.235 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010