Menu

home Bjerringbro

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bjerringbro

home i Bjerringbro er en boligforretning med veluddannede og erfarne medarbejdere med mange års erfaring inden for branchen. Vores forretning har eksisteret 30 år i området, og vi har på den baggrund et solidt kendskab til lokalområdet. Forretningens to indehavere Peter Stouby Mortensen og Flemming Jensen er begge bosat i lokalområdet. De har på den baggrund et stort lokalt netværk og ligeledes en stor berøringsflade.

home Bjerringbro er medlem af home-kæden, som har et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke markedsføringsprodukter, såsom home Online Markedsføring og BoligVideo. Foruden vores landsdækkende tiltag, er vi hos home Bjerringbro naturligvis specialister i lokalområdet, hvor vi har markedets største salg af boliger og derfor er førende inden for lokalt boligsalg.

Vi tilbyder ligeledes en markant lokal markedsføring, med annoncer i flere lokale aviser, for på den måde at synliggøre vores mange spændende boliger og ikke mindst vores forretning.

Vi har altid spændende boliger i Bjerringbro, Rødkærsbro, Ans og Ulstrup og oplandsbyerne Sahl, Mammen, Bjerring, Tange, Gullev, Gerning, Hjermind m.fl. Se boligerne på home.dk eller i vores home forretning.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere.

Uanset om du ønsker at købe eller sælge, så står vi klar til at rådgive dig på bedste vis. Kontakt os i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt og købt bolig hos home indenfor 2 dage

  ”Vi har været meget tilfredse med home i Bjerringbro. Vi har både solgt og købt bolig indenfor 2 dage hos dem. Det har været en behagelig oplevelse begge gange. De får megen ros her fra ”

  Karen & Per Mogensen

 • Solgt på kun 23 dage

  "Jeg satte mit hus til salg igennem home Bjerringbro, og jeg har været yderst tilfreds med salgsforløbet. Mit hus blev solgt på under en måned, hvilket må siges at være en helt igennem perfekt præstation! Jeg har følt mig godt behandlet og godt informeret fra start til slut. Jeg kan derfor stærkt anbefale home Bjerringbro til andre, der ønsker at få solgt deres bolig!".

  Jonna

 • Solgt på kun 3 uger

  "Vi fik solgt vores hus på 3 uger, og har været yderst tilfredse med forløbet. Salgsarbejdet var effektivt, og interessen var god fra starten, hvor der bl.a. blev holdt flere Åbent Hus med det samme huset kom til salg. Vi fik god rådgivning omkring prissætning af huset og er meget glade for, at vi kan komme videre til den næste bolig".

  Birgit & Sten

 • Vi har fået al den hjælp vi kunne ønske os

  "Vi har gennem hele salgsforløbet fået en god information fra home, og samtidig har vi fået al den hjælp vi kunne ønske os. Vi kan derfor trygt anbefale andre købere at kontakte home Bjerringbro".

  Cosmin & Ramona Stoenica

 • Solgt på under 2 måneder

  "Da vi skulle sælge vores forældres ejendom, valgte vi home Bjerringbro. Vi fik solgt ejendommen på under 2 måneder og til den forventede pris. Herudover oplevede vi en rigtig god information og behandling fra home Bjerringbro, som vi derfor gerne anbefaler til andre sælgere".

  Pia Bjerring

 • Vi har været i trygge hænder

  "Vi har følt os godt oplyst igennem hele salgsforløbet og i trygge hænder hos home Bjerringbro, som vi kan give vores varmeste anbefaling".

  Hanne Poulsen & Ib & Inge Pedersen

 • Solgt efter 14 dage

  "Vi følte os i trygge hænder, da vi satte vores hus til salg ved Lars Lauridsen fra home Bjerringbro. Allerede efter 14 dage var vores hus solgt, så vi er rigtig godt tilfredse med salgstiden og oplevelsen hos home Bjerringbro. Vi kan derfor varmt anbefale home Bjerringbro".

  Edel & Hans Christian Bitsch

 • Vi fandt det rette hus til den rette pris

  "Som første gangs købere var det hele nyt for os, hvorfor det var vigtigt, at finde det rette hus til den rette pris. Vi havde en god og behagelig købsoplevelse med Lars Lauridsen fra home Bjerringbro, som vi klart vil anbefale til andre".

  Stine Carstensen & Morten Jensen

 • home Bjerringbro var det rigtige valg

  "Jeg valgte at sætte mit sommerhus til salg ved home Bjerringbro, og det var et rigtig valg! Jeg oplevede et venligt og behageligt personale og mit sommerhus blev solgt på knap 2 måneder og det er jeg meget tilfreds med. Jeg kan derfor klart anbefale home Bjerringbro til andre sælgere".

  Birte Carøe

 • home fik det til at gå op i en højere enhed

  ”Vi har både solgt og købt igennem home Bjerringbro. Det har været en god oplevelse, og vi føler os godt behandlet hele vejen igennem forløbet. home fik det hele til at gå op i en højere enhed, så vi har god tid til at gøre vores nye ejendom klar inden vi skal være ude af den gamle. Vi giver home vores bedste anbefaling, hvis du skal ud og sælge eller købe ny ejendom".

  Gyrith Grønbech & Jan Leth

 • Solgt på kun 3 uger

  ” Jeg satte mit hus til salg ved home Bjerringbro, da jeg stod og skulle overtage min fars gård. I starten af salgsforløbet, gav home mig nogle gode fif til, hvordan jeg kunne gøre huset salgsklar. Fra huset kom på nettet til det var solgt, gik der kun gået 3 uger, så jeg er yderst tilfreds med både salgspris og udbudstid. Jeg kan derfor give home Bjerringbro min varmeste anbefaling.”

  Anders

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.