Menu

home Assens

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Assens

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kom ind og få en snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt på bare 1 måned

  "Vi kan varmt anbefale home i Assens. Vi har fået alle tiders service af Kasper og Karina og det bedste var at de solgte vores hus i løbet af 1 måned".

  Karen og Ove Rasmussen

 • Tak for suveræn mægling

  "Jagten på drømmeboligen bød på alt hvad der kunne bydes på. Både i medgang og ikke mindst modgang. Tak for helt ekstraordinær rådgivning og ikke mindst suveræn mægling. Personlig tak til Karina fra home Assens for at stå til rådighed i alle mulige og umulige situationer".

  Fam. Schmidt-Jakobsen

 • Medmenneskelighed og overblik

  "Vi er super glade for, at alt flaskede sig og vi glæder os til at flytte helt ind og starte et nyt kapitel i vores liv. Vi er mere end tilfredse med den måde i hos home Assens har taget imod os som kunder og vi har følt os utrolig trygge i og med at i varetog denne handel. Så sidder man her med en meget behagelig fornemmelse i kroppen. Tygger lidt på ordet som de sidste 14 dage har rumsteret rundt i hovedet på en... "Hus ejer " Ikke så dårligt endda. For heldigvis smager ordet af super professionel behandling, behagelige mæglere som med en personlig og smilende tilgang til os som købere, har ført os trygt og sikkert igennem en handel i en fart, uden at man mistede pusten. home det smager af mere. H for harmoni, O for overblik, M for medmenneskelighed og E for energi, det er den oplevelse vi har fået af Kasper Vorre fra home i Assens. Her går man ikke galt i byen."

  Fam. Ringsbo og Meurer

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.