home Assens

Luk åbningstider

Velkommen hos home Assens - din lokale ejendomsmægler

Vi er din ejendomsmægler i Assens, hvis du står og mangler hjælp til enten salg eller køb af en bolig.

Vi er engagerede i lokalsamfundet, og vi har altid en finger på pulsen, når det kommer til det lokale boligmarked på vestfyn. Vores mæglere kender området omkring Assens som deres egen bukselomme og har indgående kendskab til skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig.

Erfarne ejendomsmæglere

Vores ejendomsmæglere i Assens er veluddannede og erfarne mæglere, som er specialister i alle faser af en bolighandel. Når du handler med os, kan du derfor være sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Vores mæglere ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vi bestræber os derfor altid på, at tilbyde dig den bedste service og den bedste rådgivning uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vores mægler klar til at rådgive dig.

Hvis du overvejer at sælge bolig på vestfyn dækker vores ejendomsmægler Assens, Glamsbjerg, Ørsted, Søllested, Flemløse, Jordløse og flere af de omkringliggende byer i området.

Kontakt os i dag

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg. Kontakt din ejendomsmægler i Assens på mail, telefon eller besøg os i butikken til en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med dine boligdrømme. 

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ejby-Aarup v/ Arne Blomstrøm

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 41 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for et yderst professionelt samarbejde

  "Jeg vil gerne på vegne af mine forældre og mine søstre sige tak for et yderst professionelt samarbejde med Karina Nielsen. Vi havde 2 forskellige ejendomsmæglere i spil, men vi var enige om, at Karina ville være den rigtige for opgaven. Det skulle vise sig, at Karina leverede en service udover hvad vi havde forventet. Hvis vi har brug for en ejendomsmægler igen vil vi helt klar kontakte Karina igen".

 • Solgt på bare 1 måned

  "Vi kan varmt anbefale home i Assens. Vi har fået alle tiders service af Kasper og Karina og det bedste var at de solgte vores hus i løbet af 1 måned".

 • Tak for suveræn mægling

  "Jagten på drømmeboligen bød på alt hvad der kunne bydes på. Både i medgang og ikke mindst modgang. Tak for helt ekstraordinær rådgivning og ikke mindst suveræn mægling. Personlig tak til Karina fra home Assens for at stå til rådighed i alle mulige og umulige situationer".

 • Medmenneskelighed og overblik

  "Vi er super glade for, at alt flaskede sig og vi glæder os til at flytte helt ind og starte et nyt kapitel i vores liv. Vi er mere end tilfredse med den måde i hos home Assens har taget imod os som kunder og vi har følt os utrolig trygge i og med at i varetog denne handel. Så sidder man her med en meget behagelig fornemmelse i kroppen. Tygger lidt på ordet som de sidste 14 dage har rumsteret rundt i hovedet på en... "Hus ejer " Ikke så dårligt endda. For heldigvis smager ordet af super professionel behandling, behagelige mæglere som med en personlig og smilende tilgang til os som købere, har ført os trygt og sikkert igennem en handel i en fart, uden at man mistede pusten. home det smager af mere. H for harmoni, O for overblik, M for medmenneskelighed og E for energi, det er den oplevelse vi har fået af Kasper Vorre fra home i Assens. Her går man ikke galt i byen."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller