home Aabenraa billede
 • Rådhusgade 9
 • 6200 Aabenraa
Luk åbningstider

Velkommen hos home Aabenraa - din lokale ejendomsmægler

home Aabenraa er en ejendomsmægler med mange års erfaring inden for salg af boliger i lokalområdet. Indehaverne, Jesper Lützen og Karsten Frehr, er begge født, opvokset og bosat i området. Forretningen består af et energisk og engageret team, som forstår at møde deres kunder i "øjenhøjde", og som brænder for den gode handel og sætter en ære i at levere et godt mæglerarbejde for både købere og sælgere.

Stort lokalkendskab

Det store lokalkendskab og den kærlighed de to indehavere har til området kan sammenlignes med en tilskuer til en fodboldkamp: Den tolvte mand på banen. Man kan ganske enkelt ikke sælge en bolig uden at kende området, og det gør de!

Hos home Aabenraa bliver din bolig mere synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Vi leverer en ærlig og relevant sparring til sælger, og dette er med til at optimere salget. Vi har bl.a. 52 salgsfif, som kan gøre en forskel i forbindelse med dit salg.

Også grundig og uforpligtende køberrådgivning

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vi har mange attraktive villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt andre boligtyper til salg i:

Aabenraa

Bylderup-Bov

Felsted

Hellevad

Kruså

Løjt Kirkeby

Padborg

Rødekro m.fl.

Disse boliger kan du med fordel se her på siden, og du kan naturligvis samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores dygtige mæglere. Kontakt din ejendomsmægler i Aabenraa allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 44 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi er særdeles tilfredse med indsatsen

  "Salget af vores hus er nu endeligt faldet på plads. Vi er særdeles tilfredse med indsatsen fra home Aabenraa og vil især fremhæve følgende: En nøgtern og realistisk rådgivning om prissætning, udbud og prisforhandling. Kompetent styr på det svimlende antal dokumenter, der er nødvendige for salget. Kvalificeret udpegning af ’underleverandører’ af nødvendige serviceydelser undervejs og vi er blevet ’holdt i hånden’ gennem hele forløbet på en tryghedsskabende måde".

 • Super service, altid imødekommende og løsningsorienteret

  “SUPER service, altid imødekommende og løsningsorienteret. Når tingene er lidt op af bakke, er de i stand til at finde på tiltag og yde det extra, der skal til. Har hele vejen igennem salget af vores hus følt stor tillid og kanon sparring omkring de udfordringer der har været. Kan på det varmeste anbefale at sælge gennem HOME Åbenrå ! En yderst tilfreds sælger 😊”

 • Jeg kan kun give home Aabenraa mine bedste anbefalinger

  "Lige fra vurderingen til det endelige salg har jeg oplevet et team, der er grundige, ærlige og som tager ansvar. Et salær til ejendomsmægler kan virke som en stor udgift, men deres engagement og arbejde har i den grad været hver en krone værd og mere til. home har taget ansvaret og ydet en service og en faglighed på et niveau, jeg ikke havde turde håbe på. Samt et hurtigt salg med en god pris. Jeg oplever både at jeg som sælger og køber har været i trygge hænder ved home Aabenraa med ærlighed og gennemsigtighed. De har hele vejen været til at komme i hurtig kontakt med og jeg har følt mig velinformeret. Så jeg kan kun give home Aabenraa mine bedste anbefalinger".

 • Hurtig tilbagemelding, god service og sparring

  ”Jeg kan på det varmeste anbefale home Aabenraa. Jeg har både købt og solgt min ejendom og har følt mig i trygge hænder gennem hele processen. Hurtig tilbagemelding, god service og sparring - og ikke mindst et hurtigt og effektivt salg!”

 • Mægler ramte den rigtige udbrudspris første gang

  "Jeg vil klart anbefale home til salg af bolig. Professionel og engageret mægler, der holder hvad han lover. Følte mig tryg fra start til slut. God markedsføring og meget synlighed på nettet og sociale medier Ramte den rigtige udbudspris første gang, med det resultat at huset er solgt efter blot 13 dage. De største anbefalinger fra mig."

 • home Aabenraa opfyldte vores boligdrømme

  "Gennem home Aabenraa har vi både fået købt og solgt. Da vi havde købt gennem Karsten Frehr, var vi ikke i tvivl om, at home skulle sælge vores hus. Karsten var yderst professionel og realistisk i sin vurdering, hvilket også gav det resultat vi havde håbet på. Der gik kun 11 dage fra Karsten havde fået huset online til Jesper havde solgt det til PRISEN".

 • home Aabenraa......De kan bare det der!

  "Nogen gange er der ikke langt fra tanke til handling… og da først beslutningen var taget, gik det stærkt. Et af home´s fokusord er TILLID, og det lever de fuldt ud op til. Allerede ved det første uforpligtende møde følte jeg mig i gode trygge hænder. Karsten var meget professionel og realistisk i sin vurdering samtidig med, at han også var lydhør overfor mine tanker og forventninger. Da mit hus kom på nettet, gik der KUN 8 dage, så var der en underskrevet købskontrakt… endda til udbudsprisen. Det vidner om at home Aabenraa... De kan bare dét der! Jeg har haft besøg af både Karsten, Jesper og Kristian i forbindelse med fremvisningerne og de har alle 3 udvist stort engagement og været hurtige til at give konstruktive tilbagemeldinger. Hos home Aabenraa møder man også Mette og Lena, 2 dygtige og imødekommende piger, der altid har tid til at svare på spørgsmål… og intet er for dumt at spørge om. Mit bekendtskab med home Aabenraa blev meget kort og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefaling. Et valg, I ikke kommer til at fortryde".

 • Skal du sælge, så er det home Aabenraa

  "Karsten og Jesper er topmæglere og meget behagelige med respekt for deres opgaver. Mette på kontoret er super assistent! home teamet er professionelle/dygtige/behagelige med begge ben på jorden - altid klar til spørgsmål/gode råd og med stort lokalt kendskab. Det var et rigtig valg at tage home som mægler, som vi varmt kan anbefale. Skal du sælge så er det home Aabenraa".

 • Huset blev solgt hurtigt

  "Vi har været utrolig glade for den måde, Jesper har været på. Vi var trygge fra første dag, og har fået en god behandling. Huset blev solgt ret hurtigt og vi kan kun anbefale home Aabenraa".

 • God oplevelse fra start til slut

  "Jeg har for nyligt solgt min bolig på Egeparken 98 gennem home Aabenraa. Det har været en god oplevelse fra start til slut, og home har været rigtig gode til at holde mig løbende orienteret i salgsprocessen, der gennem en god mæglerindsats resulterede i et salg til prisen. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale at sælge gennem home Aabenraa".

 • Fantastisk service og vejledning

  "Vi har oplevet en fantastisk service og vejledning hos home Aabenraa. Det er aldrig let, at skulle sælge ens hjemsted igennem 20 år, men med beslutningen taget, har det været en fornøjelse med et positivt salgsforløb. home fik vores gård til at fremstå på bedste vis i salgsmaterialet. Der var blevet gjort et stort arbejde ud af billedepræsentationen, hvor home fik gården til at fremstå så smuk. Billederne er idag et dejligt minde fra gården. Ved fremvisninger og åbent hus, oplevede vi også en super vejledning samt konstruktiv rådgivning, der indeholdte kreative ideer til salgsfremstød. Efterfølgende da gården var solgt blev papirarbejdet ligeledes behandlet med høj kvalitet. Vi kan varmt anbefale home Aabenraa til salg af ejendom".

 • Vi kan varmt anbefale home Aabenraa

  "De har hele tiden sørget for vi har været informeret omkring salgs processen, og de har vejledt os godt ved de afsluttende forhandlinger med køber.home Aabenraa har fra første møde været professionelle og imødekommende, og de har været meget realistiske i forhold til pris og salgstid. home Aabenraa solgte vores hus på bare 53 dage og det kan vi ikke takke dem nok for. Hvis din bolig skal sælges - Så skal home Aabenraa vælges".

 • Kort sagt en professionel behandling

  "Jeg takker for en yderst god behandling vedr. salg af mit hus, meget seriøst og en god behandling samt hurtigt solgt - Kort sagt en professionel behandling".

 • Ærlige og professionelle mæglere

  "Da vi skulle vælge mægler, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være home i Aabenraa. De havde fremvist nogle boliger for os og var ærlige og professionelle hele vejen igennem. Det samme oplevede vi ved salg af min andelsbolig, som de solgte på under 1 måned! Vi har fået den bedste service vi kunne drømme om ved Karsten. Han var ærlig hele vejen igennem forløbet, om hvad vi kunne forvente af leveringstid i forhold til salgspris mm., hvilket resulterede i at boligen blev solgt hurtigere end vi havde turdet håbe på. De varmeste anbefalinger herfra - home Aabenraa gør virkelig en indsats for at sælge din bolig!".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller