Menu

home Aabenraa

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aabenraa

home Aabenraa er en ejendomsmægler med mange års erfaring inden for salg af boliger i lokalområdet. Indehaverne, Jesper Lützen og Karsten Klingenberg, er begge født, opvokset og bosat i området. Forretningen består af et energisk og engageret team, som forstår at møde deres kunder i "øjenhøjde", og som brænder for den gode handel og sætter en ære i at levere et godt mæglerarbejde for både købere og sælgere.

Det store lokalkendskab og den kærlighed de to indehavere har til området kan sammenlignes med en tilskuer til en fodboldkamp: Den tolvte mand på banen. Man kan ganske enkelt ikke sælge en bolig uden at kende området, og det gør de!

Hos home Aabenraa bliver din bolig mere synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Vi leverer en ærlig og relevant sparring til sælger, og dette er med til at optimere salget. Vi har bl.a. 52 salgsfif, som kan gøre en forskel i forbindelse med dit salg.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vi har mange attraktive villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt andre boligtyper til salg i Aabenraa, Bylderup-Bov, Felsted, Hellevad, Kruså, Løjt Kirkeby, Padborg og Rødekro m.fl. Disse boliger kan du med fordel se her på siden, og du kan naturligvis samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores dygtige mæglere. Kontakt din ejendomsmægler i Aabenraa allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi kan varmt anbefale home Aabenraa

  "De har hele tiden sørget for vi har været informeret omkring salgs processen, og de har vejledt os godt ved de afsluttende forhandlinger med køber.home Aabenraa har fra første møde været professionelle og imødekommende, og de har været meget realistiske i forhold til pris og salgstid. home Aabenraa solgte vores hus på bare 53 dage og det kan vi ikke takke dem nok for. Hvis din bolig skal sælges - Så skal home Aabenraa vælges".

  Mette Holst og Lasse Stolberg Gloy

 • Kort sagt en professionel behandling

  "Jeg takker for en yderst god behandling vedr. salg af mit hus, meget seriøst og en god behandling samt hurtigt solgt - Kort sagt en professionel behandling".

  Steen de Pauli

 • Ærlige og professionelle mæglere

  "Da vi skulle vælge mægler, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være home i Aabenraa. De havde fremvist nogle boliger for os og var ærlige og professionelle hele vejen igennem. Det samme oplevede vi ved salg af min andelsbolig, som de solgte på under 1 måned! Vi har fået den bedste service vi kunne drømme om ved Karsten. Han var ærlig hele vejen igennem forløbet, om hvad vi kunne forvente af leveringstid i forhold til salgspris mm., hvilket resulterede i at boligen blev solgt hurtigere end vi havde turdet håbe på. De varmeste anbefalinger herfra - home Aabenraa gør virkelig en indsats for at sælge din bolig!".

  Pernille og Allan

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Gem til køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.