Menu

Salg af bolig

Sådan foregår det, når du sætter til salg hos home

4. november 2015

Når du sætter din bolig til salg hos home, sætter vi fokus på dine ønsker og fordelene ved din bolig. Derudover er opfølgning vigtig for os, for den bedste service skaber begejstring og salg. For os handler det om, at du efter handlen er så tilfreds, at du anbefaler os til andre.

home har forretninger i alle større byer over hele landet og har derfor bredden til at hjælpe dig med et godt boligsalg. Uanset om du skal sælge hus, sommerhus, ejerlejlighed, villa, andelsbolig eller en særklassebolig, så kan vi hjælpe dig med at få solgt.

Der er forskel på, hvordan vi griber et boligsalg an. Det afhænger af boligtype, beliggenhed, markedsforhold og dine ønsker til et salg. Alt det afklarer vi sammen med dig - og står naturligvis også til rådighed, når du skal finde et nyt sted at bo.

Læs her hvorfor du skal vælge en home-ejendomsmægler til at sælge din bolig.

Sælg andelsbolig

Andelsboligsalg foregår lidt anderledes end salg af en ejerlejlighed. Der er fx stramme prisfastsættelsesregler, som skal følges. Det er ikke tilladt at sælge sin andelsbolig til højeste bud.

Tidligere var det meget normalt, at andelshaver eller andelsboligforeningen selv stod for salget, men i dag ser vi ofte, at man vælger en ejendomsmægler for at sikre den rigtige pris, professionel håndtering og effektiv markedsføring af boligen.

Sælg bolig i særklasse

Salg af bolig i særklasse er et speciale for home. Vi kender områderne og ved, hvad det individuelle salg i særklasse kræver. Vi har løbende kontakt til købere af særklasseboliger og forstår kundernes krav. Hos home respekterer vi naturligvis dit ønske om diskretion, når du vil sælge eller købe en særklassebolig.

Start med en gratis salgsvurdering så du ved, hvad din bolig er værd. Bestil den hos din lokale home mægler. 

Book gratis salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info