Dea Trier Mørchs Vej 8, st.. tv., Trierhus, 2300 København S

56 m2 lejlighed

Leje pr. md. 12.000 kr.

Skøn 2-værelses stuelejlighed i Bellakvarteret!


Velkommen til Trierhus!

Boligen på 56 kvadratmeter er fordelt på 1 rummeligt soveværelse, et badeværelse og et køkkenalrum. På badeværelset er der gulvvarme, separat brus og toilet, vaskemaskine og tørretumbler. Til boligen medfølger vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, kogeplade/ovn. I forlængelse af soveværelset er der adgang til boligens terrasse.
 
Trierhus er nabo til Bellakvarters kommende Lindgrens plads og byder på 135 nye lejeboliger på 2-5 værelser. Bygningen er opført i håndstrøgne teglsten med reference til de danske traditionsrige murede byggerier og er udformet som en karré omkring et indbydende gårdrum. Bebyggelsen er tegnet som fem byhuse, der er sat sammen til en samlet karré. Hvert byhus har sin egen teglfarve i enten brune, gule eller røde tegl.
 
Velindrettede boliger med altan eller terrasse samt fælles tagterrasse Trierhus er tegnet af Sangberg Arkitekter og består af 2-5-værelses lejligheder med fokus på kvalitet. Boligerne er udstyret med et hvidt og moderne køkken fra Invita og har gode lysforhold. Til alle boliger er der knyttet enten en altan eller en terrasse ligesom enkelte tagboliger har udgang til privat tagterrasse. På taget er der desuden etableret en stor, fælles tagterrasse for alle beboerne i ejendommen.
 
Nabo til Lindgrens Plads Det fælles gårdrum i Trierhus bliver indrettet som en grøn lomme i byen med hække, frodige staudebede samt træer. Der vil være legeområder i form af sandkasse og legemøblement, og derudover etableres også opholdsområder. Trierhus bliver nabo til det kommende butiksmiljø ved Lindgrens Plads og Bellakvarters aktivitetstag. Få hundrede meter væk finder du også Amager Fælled og Byparken, hvor der er rig mulighed for gåture.
 
Tæt på centrum og byliv Trierhus er placeret tæt på både byliv og centrum af København. Det nye butiksmiljø ved Astrid Lindgrens Plads bliver din nabo, hvor der vil være mulighed for at shoppe og nyde cafélivet. Desuden har du shoppingcenteret Fields rundt om hjørnet såvel som Rema 1000 og Bella Center metrostation, hvorfra det kun tager 10 minutter at komme til Kongens Nytorv. Derudover findes der gode parkeringsmuligheder i P-huset ved siden af.
 
Yderligere information:
-Det er muligt at ansøge om husdyr
 
Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 03 05 eller mail: 177@home.dk
 
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

12.000 kr.

Aconto forbrug pr. måned

550 kr.

Forudbetalt leje

12.000 kr.

Depositum

36.000 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Trierhus.

Se hele projektet