Tranbjerg Hovedgade 31, 7., 8310 Tranbjerg J

116 m2 rækkehus

Kontant 3.195.000 kr.

Nyopførte arkitekttegnede rækkevillaer med flotte detaljer - til indflytning d. 1. december 2023


TRANBJERG

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere en helt ny udstykning midt i Tranbjerg! På Tranbjerg Hovedgade vil de arkitekttegnede rækkevillaer med deres moderne fremtoning og indretning være let genkendelige i mange år fremover. Denne attraktive udstykning er et ideelt køb for jer, som ønsker en komfortabel indrettet bolig uden meget vedligehold.

Boligerne opføres som 2-plans rækkevillaer med egen grund/terrasse. Kvalitet i byggematerialer er i top med kendte brands som f.eks. HTH-køkken med SIEMENS hårde hvidevarer samt armaturer fra Hans Grohe. 

Boligerne indeholder entre med teknikskab. Det kombinerede badeværelse i stueetagen er med mulighed for vaskefaciliteter og dermed helt uden spildplads. Det store køkken/-alrum er med flotte hvide elementer fra HTH samt hårde hvidevarer fra SIEMENS. Køkkenet er med åben forbindelse til alrum med god spiseplads for hele familien. Opholdsstuen har et flot lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier. Der er udgang til egen terrasse fra opholdsstuen.

1. sal indeholder 2 store børneværelser med mange muligheder for indretning. Et dejligt forældresoveværelse med separat walk-in garderobe og udgang til en pragtfuld altanterrasse med glasværn. Badeværelset er med bruseniche og smart ovenlys. 

Alle materialer er valgt i lyse og moderne farver. Indenfor vil I opleve et dejligt indeklima med NILAN varmegenindvindingsanlæg, som automatisk udskifter luften. Her er flotte 14 mm Coastal Oak plankegulve, samt gipslofter med akustikfelter i underetagen. Der er naturligvis trådløs gulvvarme i alle rum.  

Boligerne leveres med et uisoleret skur på 10 m2. Alle boliger leveres nøglefærdige med 10-årig byggeskadeforsikring, som giver jer maksimal tryghed for kvaliteten i byggeriet. Med en beliggehed midt i Tranbjerg vil I bo tæt på alle mulighederne for offentlig transport ved Letbanen, indkøb samt sportsfaciliteter. 

Ring eller kom forbi for at få projektbrochure på dette spændende byggeri!
2023
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
81 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.075 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,622 / 15.555 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Tranbjerg Hovedgade 31, 2 - 8.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Tranbjerg - Solbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86290711

86290711