Købsaftale underskrevet

Syrenvej 36, Ellinge Lyng, 4560 Vig

66 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

SUPER BELIGGENDE, PÅ STOR DELVIS NATURGRUND, NÆR STRANDAREALET


Ellinge Lyng, 4560 Vig

Velholdt og hyggeligt helårsanvendeligt EBK-fritidshus, veldisponeret og børnevenligt beliggende et stykke nede af blind sidevej, i yderst attraktivt område. Den store grund indbyder til alle mulige former for boldspil, samt andre udendørs aktiviteter, mens de mere magelige sidder på den delvis overdækkede terrasse og kigger på. 

På de varme dage ligger stranden blot en kort cykeltur fra ejendommen, hvor man så kan forfriske sig i Sejerøbugtens skønne bølger, og efterfølgende slænge sig i sandet, indtil turen går tilbage til sommerhuset, hvor der kan tændes op i grillen og en god bøf eller et par pølser kan nydes, mens man sidder på terrassen og nyder aftensolen.

Huset indeholder: Entré, stor stue med brændeovn og udgang til terrassen, soveværelse med skabe, værelse med skabe, pænt flisebadeværelse med brus og plads til vaskemaskine, dejligt køkken med god bord-, og skabsplads - herfra udgang til dejlig morgenterrasse. Yderligere forefindes gæsteindrettet udhus (ikke godkendt til beboelse), samt dejligt værksted/udhus.

Endnu et udhus til havredskaber m.v. samt overdækning.

Ejendommen er spildevandskloakeret, og alle udgifter i forbindelse hermed er afholdt af sælger.

Der er indlagt fibernet.

Ring til home Vig/Lyngen på tlf. 59318620 og bestil en fremvisning. Vi fremviser alle ugens 7 dage.
1985
Byggeår
3
Antal rum
2610 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Rasmussen
home Lyngen

Butikschef, Salg & vurdering

tommyr@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20