Købsaftale underskrevet

Vestre Allé 15, 1., 2500 Valby

131 m2 villalejlighed

Kontant 6.748.000 kr.

Charmerende villalejlighed i to etager centralt i Valby


Med adresse på Vestre Allé 15, 1 placerer I jer i Den Hvide By, som er en utrolig populær og eftertragtet beliggenhed i Valby. Et bredt udvalg af byens goder vil udfolde sig for fødderne af jer, så snart I bevæger jer udenfor. Jeres kommende hjem er intet mindre end en charmerende og indbydende villalejlighed i to etager med et samlet boligareal på 131 kvadratmeter, der formår at tryllebinde enhver besøgende med sine sprossede og dybe vinduespartier, smuk stukkatur og dynamiske vinkler.

Jeres nederste niveau består af et trappeareal, der baner vejen til et badeværelse med toilet og separat brus. I får glæde af et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, hvilket er et stort plus og ikke mindst en sjældenhed, når man bor i lejlighed. Soveværelset er stort med fornuftig skabsplads, og de sidste kvadratmeter på dette plan består af to store stuer, hvoraf den ene har brændeovn.

Bevæger I jer op mod den næste etage, fås et gæstetoilet, et stort og åbent køkken-alrum med god udsigt over villaområdet, der inviterer til god madlavning og dybe samtaler samt direkte adgang til endnu en skøn opholdsstue med brændeovn. Også på dette plan fås et stort soveværelse, og kniber det med opbevaringsplads venter der et godt loft til lige netop dette formål.

Selve grunden er på 441 kvadratmeter, og der er egen have og et lille skur til boligen – gør haven hyggelig og personlig med flere sol- og afslapningsspots, pas de grønne omgivelser og nyd den fredelige tilværelsen med bylivet på den anden side af hækken.

Der er tale om en meget rolig beliggenhed i centrum af Valby, og hvis der er noget, Valby kan, så er det at kombinere byens mange tilbud med skøn natur. Spinderiet ligger blot én kilometer fra hjemmet med indkøbsmuligheder, caféer og tøjbutikker, og i nærheden heraf findes Valby Station, der er et knudepunkt for tog- og busforbindelser. Der er kort afstand til Søndermarken, Frederiksberg Have og Damhussøen – nogle af Københavns smukkeste naturomgivelser.
5Antal rum
1954Ombygget

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Andreasen
home Valby City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

jaan@home.dk

36 30 60 88

36 30 60 88