Tyge Krabbes Vej 1, 1., 2300 København S

125 m2 villalejlighed

Kontant 6.595.000 kr.

VILLALEJLIGHED I SMUK HERSKABSVILLA MED 18 M2 ALTAN OG STOR HAVE


ATTRAKTIV BELIGGENHED I BØRNEVENLIGT VILLAKVARTER

Boligen
En velindrettet ideel anpart ligger og venter på børnefamilien, parret eller måske singlen, som ønsker god plads, og som også loves en særdeles eftertragtet placering.
Selve boligen har en indretning, der vidner om en ældre stil og kreativ charme, hvilket viser i form af plankegulve, stuk- og rosetlofter samt dekorativt malede vægge. Disse livgivende vægge viser sig i alle tre værelser samt i de to opholdsrum; køkken og stue. Det giver liv og farve til stuens mange kvm og i køkkenet komplimenterer de blottede murvægge det kvalitetsrige interiør. Saml familien ved spisepladsen ovre i lysindfaldet fra altandørene, eller fordel familien på de gode tre værelser, hvor ét særligt skiller sig ud, da det har adgang til et disponibelt rum med walk-in-potentiale. Til sidst får I også et stort badeværelse med tagvindue.
Ejendommen
Ejendommen er opført i 1924, hvilket forklarer den sjælfulde charme i boligens indretning. Dette giver jer en boligramme, som ikke behøver den store indretning, før der er en følelse af hjemlighed og rar stemning. Denne stemning mærker I særligt i køkkenet, hvor der ved spisepladsen er adgang til egen privat altan på 18 m2, hvor I grundet størrelsen kan etablere havemøbler, urtehave, grill og solpladser. Herfra har I udsigt til de omkringliggende patriciavillaer og den grønne natur, som haven nedenunder sørger for. Fra altanen er der direkte trappeløb ned til en stor have

Loftsarealet er stort på ejendommen og tilhører denne anpart, er der brug for mere plads, vil det kunne inddrages og laves ca.  ekstra 40 etagemeter.
Området
En placering som denne kommer sjældent på boligmarkedet, så det er med at være hurtig på tasterne. Vejene rummer ro og idyl samt smukke murermester- og pragtvillaer, som I kan betragte på vej til de praktiske gøremål.   Dog bliver turen ikke så lang, for der er kun 5 minutters gang til skole og institution samt til Amagerbrogades rige butiksliv og gode spisesteder. i.
Kvarteret er kendt for et særdeles godt naboskab og børnevenligt miljø hvor grundejerforeningen afholder flere arrangementer.

En ejendom der skal opleves!

1924
Byggeår
5
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

6.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.031 kr.

Udbetaling

330.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,488 / 32.354 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00