Ny pris

Saxogade 10, 1., Sydbyen, 8600 Silkeborg

57 m2 villalejlighed

Kontant 1.298.000 kr.

Sydbyen - tæt på naturen, midtbyen, indkøb mv.


Charmerende moderniseret ideel anpart i attraktivt område


CHARMERENDE MED MODERNE OPDATERINGER – Den flotte stand, den gode rumfornemmelse og den hyggelige atmosfære er blandt kvaliteterne, som denne toværelses har at byde på. Her er tale om en ideel anpart, som har til huse på første sal i en velholdt ejendom fra 1932. Inden døre kan I se frem til en indbydende bolig, hvis fine skråvægge og synlige bjælker bidrager til den dejlige stemning. Planløsningen er tidssvarende med køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet er opsat i 2021, og her er valgt stilrene, hvide Designa-elementer med matchende hvid bordplade. Køkkensektionen har plads til et spisebord, mens stueområdet kan indrettes med et sofahjørne. Såvel stuen som lejlighedens soveværelse har pænt trægulv, der er slebet i 2021. Værd at fremhæve er tillige boligens badeværelse, som er moderniseret i 2022. Det mørke vinylgulv er fra Garant, og ligesom i køkkenet lægger Designa navn til det smagfulde skuffeinventar. Som et plus er her desuden installeret vaskemaskine.

EGEN HAVE OG PRAKTISK KÆLDERRUM – Med til lejligheden følger jeres egen have, der er anlagt med en overkommelig græsplæne og en stenterrasse. Med terrassebord, stole, grill og et par lanterner kan haven blive et skønt ekstra opholdsrum på de lune dage. Blandt yderligere faciliteter skal nævnes et tilhørende opbevaringsrum, som ligger i ejendommens kælder. Etagen har også et fælles disponibelt rum, og der er direkte adgang til kælderen fra haven.

EN MEGET ATTRAKTIV BELIGGENHED – Boligen ligger i et fredeligt kvarter med små, stille veje og grønne arealer – heriblandt en lille naturpark. Fra hoveddøren har I under 300 meter til Rema 1000, og I bor ligeledes tæt på både busforbindelser og togstationen. En spadseretur på små ti minutter bringer jer til byens livlige gågademiljø, hvor I finder en bred vifte af specialbutikker, caféer og spisesteder. Adressen er således optimal for jer, der værdsætter rolige hjemmerammer, og som samtidig ønsker at have alle byens tilbud inden for bekvem rækkevidde.
1932
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.353 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,051 / 6.302 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088