Købsaftale underskrevet

Rentemestervej 104, 1., 2400 København NV

153 m2 villalejlighed

Kontant 7.495.000 kr.

VILLALEJLIGHED PÅ HELE 153 KVM. I 2 PLAN MED SKØN HAVE


MULIGHED FOR AT LAVE 4 VÆRELSER

Fantastisk villalejlighed med højt til loftet og hvor stuklofterne og brændeovne skaber
nogle stemningsfulde rum. Boligen består af første og anden sal i en smuk rødstensvilla, der er
placeret i den nordlige ende af Rentemestervej – tæt på Utterslev Torv & Mose.

Førstesalen har et dejligt stort åbent køkkenalrum med flotte plankegulve og køkkenelementer i en moderne stil, der står skarpt og stilrent i en flot kontrast til boligens mere klassiske elementer, såsom stukloft og brændeovn i alrummet. Stort badeværelse med bruseniche samt soveværelse med stor skabsvæg. Stuen er med sine store vinduer et særdeles lyst rum, hvor en trappe fører op til øverste etage. Her er endnu en opholdsstue, hvor tagkonstruktionens hanebjælker står frit og skaber en hyggelig stemning sammen med brændeovnen. På denne etage finder I også to værelser. Det er let at opsætte væg, så man får 3 værelser på øverste plan med adgang fra repos, hvor man samtidig kan lave et lille skrivebord.

Den skønne have med græsplæne omgiver ejendommen, og den er delt i to, så I helt privat har adgang til haven bagved huset, hvor I kan få frisk luft ganske uforstyrret. Der er terrasse med plads til
havemøbler og grill; her kan I slappe af og nyde solen helt ugeneret, mens havens planter og buske
giver den haveinteresserede gode forudsætninger for at udfolde sig. I haven kan I nyde eftermiddags og aftensolen, ligesom der er plads til trampolinen.

Den smukke villa med rødt tegltag er opført i 1914 og fremstår med nye energivinduer fra 2022 på 1. salen, fjernvarme, vaskerum, med egen vaskemaskine og tørretumbler samt fælles carport. til opbevaring. Til lejligheden er der ligeledes skur til opbevaring. 

Blot 500 meter fra ejendommen ligger Utterslev Mose, der er et skønt område at gå tur i, mens
Utterslev skole og daginstitutioner befinder sig endnu tættere på ad sikre små veje. Der er ligeledes meget kort afstand til mange spændende cafeer, Indkøb, biblioteket og meget mere. City kan klares på cyklen og offentlig transport ligger i gåafstand.

En spændende bolig, som vi ser frem til at vise jer.
5Antal rum
1914Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mogens Brask
home Nordvest - Emdrup

Indehaver, køberrådg., ejd. mægler & valuar MDE

brask@home.dk

38 88 88 89

38 88 88 89